Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23122

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
myrdel έγραψε:
ο Θανάσης ήταν αρκετά εώς πολύ..guest.
Γιατί ρε Μυρτώ, και τα τραγούδια που λένε και ο χρόνος που παίζει ο καθένας είναι 50/50, απλά ο Θανάσης δεν είναι ο άνθρωπας που θα αρχίσει να χοροπηδάει στη σκηνή όπως ο Σαββόπουλος ωστε να φανεί οτι έχει το πάνω χέρι.
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23123

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Κατανοητό και σεβαστό να μην σου άρεσε μυρτούλα αλλά έχω λίγες αντιρρήσεις σε αυτά που γράφεις.

1. Το Αερικό επειδή είναι στα ανκορ εδώ και καιρό συμπίμπτει πάντα με το λογαριασμό, αυτό γινότανε και στο Σταυρό, δεν είναι πρόβλημα του Πόλις.

2. Στο Σταυρό αν ήσουνα στο μπαρ δεν έβλεπες ούτε με τα κυάλια το Θαναης. Το μόνο που έβλεπες ήτανε οι κολώνες που ήταν φυτεμένες παντού και τα κεφάλια των μπροστινών σου. Τουλάχιστον το Πόλις είναι αμφιθεατρικό και βλέπεις καλά τη σκηνή από το μπαρ ορθίων και ας εισαι μακρυα. Επίσης υπάρχει χώρος πίσω απ τη σκηνή που μπορείς να σταθείς όρθιος και να χτυπηθείς όσο θες. Μια ωραία παρέα μεθυσμένων νεολαίων κάθονταν το Σάββατο εκεί όρθιοι και μας κάναν και χορευτικά επί σκηνής!! Να ναι καλά τα παιδιά.

3. Για το κοινό του Σαββόπουλου έχει γίνει πολύς λόγος με κύριες αναφορές στα λαμέ και τις γούνες. Ο άνθρωπος μετράει 4 δεκαετίες καριέρας. Είναι φυσικό στο κοινό του να έχει πολλούς μεσήλικες και υπερήλικες μη σου πω. Πάντως περιμένοντας μια μέρα στην ουρά να μπω μέσα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ένα ζευγάρι 60άρηδες οι οποίοι μου είπαν ότι εδώ και 30 χρόνια δεν χάνουν λάιβ του Σαββόπουλου. Η κυρία φόραγε γούνα, δεν φαντάζομαι να φόραγε γούνες στις συναυλίες και πριν από τριάντα χρόνια :P . Αλλά σκέφτομαι 20 χρόνια μπροστά (να ναι καλά ο Θανασάκος και να μαστε και μεις καλά να τον παρακολουθούμε) ότι και μεις μπορεί να μην πηγαίνουμε στα λάιβ με μακό.
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23124

• Anel
  • Anel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 768
  • Κάρμα: 0
Στο Αερικό εκνευρίζομαι περισσότερο με το κλασσικό πλέον περί λευτεριάς το οποίο έχει καταντήσει ψευτικό, κλισέ, αστείο, γραφικό και πολλά πολλά πολλά άλλα κατ' εμέ παρά με το άκουσμα του λογαριασμού!

Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο Θανάση μόνο και μόνο για να ξημερώσει η βραδιά που θα δω τη Μαρίνα να σκάει μύτη με τη γούνα! ΛΟΛ<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 11/02/2008 16:11
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ Μ' ΕΝΑ ΣΑΡΑΚΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ

http://stahiologiseis.blogspot.com/

(Αχ αυτό το φόρουμ
αχ αυτό το φόρουμ --> τι νοσταλγικό που ακούγεται τώρα πια αυτό...)

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23125

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
Εγώ πάντως Κώστα και Μαρίνα σας χάρηκα και σας ζήλεψα αφάνταστα που ευχαριστηθήκατε το πρόγραμμα από την αρχή εως το τέλος! :mad: ;) Ειλικρινά σας ζήλεψα! Ρωτήστε και τον διπλανό μου όταν τον ξαναδείτε...
Δεν ξέρω, ίσως έφταιγε ότι εγώ πραγματικά δεν μπορώ να κάθομαι και θέλω να σηκωθώ όρθια, ίσως έφταιγε ότι ο μισός μου κώλος ήταν πάνω και ο άλλος μισός κάτω από το υπερηψωμένο καθισματάκι, ίσως φταίει που έβλεπα την πλάτη του Mahlis και τίποτα άλλο στην αρχή...Δεν ξέρω! Δεν λέω κάτι κακό για το κοινό του Σαββόπουλου, ούτε και για τον λογαριασμό. Μην με φάτε ρε παιδιά! Απλά είπα ότι στο δικό μου ξενέρωμα´ήρθαν και κούμπωσαν. Το κοινό δεν με ενόχλήσε. Δεν έχω την άποψη ότι όλοι πρέπει να φοράμε τα ίδια και να συμπεριφερόμαστε το ίδιο, και μου τη δίνει αφάνταστα το αλλαζονικό \"ό,τι και όποιος είναι κυριλέ είναι μούφα\". Δεν λέω αυτό. Είπα, απλώς, ότι σε μένα προσωπικά και στη δεδομένη στιγμή αυτά ήταν που με ξενέρωσαν και επειδή βαρέθηκα και δεν θέλω να ξαναβιώσω αυτό το συναίσθημα ακούγοντας Θανάση, πόσο μάλλον βλέποντας τον, δεν θα ξαναπάω. Θεωρώ ότι η συνεργασία είναι καλή, αλλά δεν είναι του δικού μου γούστου. Δεν ήθελα να είμαι εριστική και προκλητική προς κανέναν, γιατί το αποτέλεσμα το μουσικό από όλους (Θανάση, Σαββόπουλο και μουσικούς) ήταν πολύ καλό. Απλά εμένα δεν με γέμισε, και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, για να μη \"σπαταλήσω\" τα συναισθάματά ομυ δεν θέλω να ξαναπάω. Θεωρά όμως ότι άλλοι μποριούν να το ευχαριστηθούν, και καλό είναι ο καθένας να κρίνει από μόνος του το αποτέλεσμα! Δεν θέλω να αποτρέψω κανένα απο το να πάει, ίσα ίσα..Απλά επειδή εδώ γράφουμε εντυπώσεις, έγραψα κι εγώ τις δικές μου. ;)
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23126

• Anel
  • Anel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 768
Κι εμένα να ζηλέψεις, κι εμένα!!! :laugh: :laugh: :P
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ Μ' ΕΝΑ ΣΑΡΑΚΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ

http://stahiologiseis.blogspot.com/

(Αχ αυτό το φόρουμ
αχ αυτό το φόρουμ --> τι νοσταλγικό που ακούγεται τώρα πια αυτό...)

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23127

• slemon
  • slemon's Avatar
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι , ούτε να είσαι με τον...συρμό. Δεν σου άρεσε, όπως και σε αρκετούς που δεν φτιάχονονται απο τα μεγάλα μαγαζιά, τα μπουζουξίδικα(γιατί περί μπουζουκλερί πρόκειται, με ξεκάρφωμα τις μαξιλάρες), όπου οι αγενείς γκαρσόνες νομίζουν ότι μιλούν σε μεθυσμένους καψούρηδες.¸τσι έχουν συνηθίσει, κι αφού ο Σαββόπουλος έχει μεταπηδησει εδώ και αρκετό καιρό στα απέραντα χρυσοφόρα μαγαζιά, δέχεται και τις ατέλειες τους, χωρίς να νοιάζεται για το στίβαγμα του κόσμου. ¼πως θεωρώ υπερβολικό να υπερασπίζονται μετά μανίας τον χώρο του \"Πολις\",

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: