Λοιπόοοοον.....Πήγα κι εγώ επιτέλους να τους δω! (Skipi I love you και πάλι) Δυστυχώς απογοητεύτηκα πολύ...Ας τα πάρω με τη σειρά, όμως! Ο χώρος ήταν πολύ κυριλέ για τα δικά μου μέτρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός σαν χώρος, απλά εμένα με ξενέρωσε. Την άπλα του, που διαφημίζατε (
) δεν την ένιωσα!! Η άπλα ήταν προς τα πάνω! Δεν έψχω 30 μέτρα ύψος..Με ενόχλησε αφάνταστα που οι \"όρθιοι\" έπρεπε να είναι καθιστοί αν δεν ήθελαν να βλέπουν τον Θανάση με κυάλια...Εγώ από επιλογή δεν γουστάρω τραπέζι! (Καλά το οικονομικό είναι ένα άλο θέμα
), αλλά δεν γουστάρω να ακούω Θανάση με τον κώλο κολλημένο κάτω και με ενόχλησε που εκεί αναγκάστηκα! Τέσπα, κολλήματα είναι αυτά, σε άλλους αρέσει να κάθονται με το εισιστήριο των όρθιων.
Θανάση, τώρα, δεν ευχαριστήθηκα. ¼πως είπε και ένας φίλος αυτό το πρόγραμμα το ευχαριστιέσαι αν σου αρέσει ΠΟΛΥ και ο Θανάσης και ο Σαββόπουλος. αν σου αρέσει λίγο ο Σαββόπουλος τότε απλά δεν πας να το ξαναδεις... Και έχει δίκιο! Βαρέθηκα...Και στενοχωρήθηκα που βαριόμουν και νύσταζα όταν άκουγα Θανάση. Γι'αυτό και αποφάσισα να μην ξαναπάω. Δεν ένιωσα κανένα έντονο συναίσθημα και δεν μπορούσα να μην κοιτάζω τις κυριούλες που ήταν ντυμένες σαν να είχαν φύγει από τον Πλούαρχο, και όταν στην εισαγωγή του αερικού άκουσα από πίσω \"ο λογαριασμός σας, 240 ευρώ\" ξενέρωσα με τη ζωή μου..Και ξαναλέω δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει όπως θέλει σε όποιο μέρος θέλει και δεν θεωρώ το λαμέ μπλουζάκι χειρότερο από το δικό μου το μακό!! Απλά λέω ότι εμένα προσωπικά δεν μου ταίριαζε εκεί μέσα ο Θανάσης.
¼σο για τους μουσικούς..Ήταν πάρα πολύ καλοί και ο Ramgotra έδινε ρέστα!! Άυτό που μου έλειπε ήταν η γυναικεία φωνή, το βιολί και τα πνευστά. Και το δέσιμο, προφανώς...Αλλά σε οι μουσικοί μου άρεσαν πολύ! Το πρόγραμμα, βέβαια, είναι Σαββόπουλος και Θανάσης και δεν είδα καμία αλλαζονεία από την πλευρά του Σαββόπουλου, απλά ο Θανάσης ήταν αρκετά εώς πολύ..guest.
Αυτά εν ολίγοις...