Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23027

• Jimmy The Saint
  • Jimmy The Saint's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 354
  • Κάρμα: 28
1ον: Πάλι καλά που υπάρχουν παιδιά σαν τον slemon που πάνε χωρίς κράτηση, για να βρίσκουμε τραπέζια εμείς που κλείνουμε από πριν.
2ον: Πάλι καλά που υπάρχουν παιδιά σαν τον slemon που δεν τους αρέσει η νιονιοφάση για να έχουμε χώρο στο polis, μην είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, όπως στην πρεμιέρα.
3ον: Πάλι καλά που υπάρχουν παιδιά σαν τον slemon που πάνε χωρίς κράτηση και ζητάνε τραπέζι, για να πιάνουμε εμείς τις καλές θέσεις στις μαξιλάρες.

Να 'σαι καλά ρε slemon....
Έτσι ντύνω την γυμνή μου κακοήθεια με ξέφτια κλεμμένα από τις γραφές και πιο Άγιος δείχνω κυρίως όταν τον Διάβολο παριστάνω...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23028

• slemon
  • slemon's Avatar
Θα σε απογοητεύσω , αλλά πήγα με κράτηση

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23029

• alvaro
  • alvaro's Avatar
Χωρίς να έχω πάει στο \"Polis\", η αίσθησή μου είναι (κι αυτό αποτελεί γενικότερο σχόλιο) ότι οι μεγάλοι χώροι του είδους με αισθητική και τρόπο λειτουργίας νυχτομάγαζου δεν \"κολλάνε\" με την ατμόσφαιρα των παραστάσεων του Θανάση, αλλά και την ίδια του τη φιλοσοφία (έτσι όπως την έχω καταλάβει τουλάχιστον) μέσα από τα κατά καιρούς λεγόμενά του. Καταννοώ ότι από τη στιγμή που συνεργάζεται με έναν άλλον άνθρωπο, τον Σαββόπουλο, τα περιθώρια ελιγμών και προσωπικών επιλογών δεν είναι απεριόριστα (κι εδώ ίσως υπάρχει μια αναπόφευκτη δέσμευση-εγκλωβισμός σε ανεπιθύμητες καταστάσεις), αλλά νομίζω ότι ο Θανάσης και ο κάθε Θανάσης (δηλαδή ο κάθε δημιουργός που κάνει ζωντανές εμφανίσεις) έχει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες \"καλεί\" τον κόσμο να τον ακούσει. Δεν καταλογίζω σκοπιμότητα ή αδιαφορία στον Θανάση γιατί καταλαβαίνω ότι είναι ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα και το έχει εκφράσει με τις πράξεις του αρκετές φορές στο παρελθόν. ¸χω την εντύπωση, όμως, ότι είναι ίσως λίγο \"στριμωγμένος\" σε αυτή την ιστορία και δεν μπορεί να πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Οι μικροί χώροι και πολύ περισσότερο οι καθαρά συναυλιακοί σίγουρα είναι προτιμότεροι από κάθε άποψη, αλλά από την άλλη υπάρχουν οι ανάγκες που δημιουργεί το μεγάλο ακροατήριο και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Θα είχε ενδιαφέρον νομίζω να ακούσουμε την άποψη του ίδιου του Θανάση για τα περιθώρια διαμόρφωσης των συνθηκών και της αισθητικής που έχει ο δημιουργός σε τέτοιες περιπτώσεις.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: alvaro, στις: 07/02/2008 00:20

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23031

• sonoro
  • sonoro's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 200
  • Κάρμα: 1
alvaro έγραψε:
Θα είχε ενδιαφέρον νομίζω να ακούσουμε την άποψη του ίδιου του Θανάση για τα περιθώρια διαμόρφωσης των συνθηκών και της αισθητικής που έχει ο δημιουργός σε τέτοιες περιπτώσεις.

You got it ;)

http://www.koiladatwntempwn.gr/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=272&func=view&id=12106&catid=3&limit=6&limitstart=6
Και φέρε πάγο φέρε πάγο
να δεις το οινόπνευμα πώς σε κάνει μάγο

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις από 25/1 16 έτη 10 μήνες πριν, #23034

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
emp07 έγραψε:
Απ' ότι άκουσα αυτό έγινε κατά λάθος γιατί ενώ το είχαν κάνει ολόκληρο το κομμάτι στις πρόβες, ο σαββό ξέχασε να μπει σε αντίθεση με τους μουσικούς που παραλίγο να συνεχίσουν το κομμάτι χωρίς το σαββόπουλο!

3 φορές το ίδιο λάθος; Στις τελευταίες παραστάσεις πάντως δε το είπε.
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23035

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 491
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 8
\"Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια..\"

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: