Λοιποοον, αν και μου φαίνεται ότι ανακατεύω τα κάρβουνα την ώρα που πάνε να σβήσουν, ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σ' αυτή την κουβέντα...
Καταρχήν η απορία του Χρήστου ήταν αν μη τι άλλο εύλογη και καλά έκανε και την έθεσε γιατί για πολύ καιρό ήταν κάτι σαν θέμα ταμπού, το περνούσαμε λίγο στα ψιλά γράμματα αν και όλοι αναρωτιόμασταν τι να συνέβη.
Απ' ότι φαίνεται υπήρξε κάποια ρήξη στη σχέση τους και ο κάθε καλλιτέχνης την εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Συνεχίζουν να μ' αρέσουν και οι δύο ο καθένας σ' αυτό που κάνει. Με τον τρόπο πάντως που εξηγούν τα συμβεβηκότα οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θεωρώ ότι υπάρχει ένα μερίδιο αλήθειας στα λεγόμενα όλων των αντιπαρατιθέμενων πλευρών. Ούτε ο Θανάσης ας πούμε είχε καμιά υποχρέωση να γράφει τραγούδια στη Μελίνα αλλά ούτε και η Μελίνα είχε καμιά υποχρέωση να υποστηρίζει αυτά τα τραγούδια εσαεί και σε κάθε της συνέντευξη να απολογείται για τη \"στροφή\" της λες και έκανε κανένα έγκλημα.
Τώρα από την άλλη συμφωνώ πως σχεδόν σε κάθε συνέντευξή της αναφέρεται στο ακανθώδες αυτό ζήτημα αλλά από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ως ένα βαθμό η δυσθυμία της μπορεί να εξηγηθεί και μέσα από αυτό ότι δηλαδή κάθε φορά που της παίρνουν συνέντευξη της ζητάνε να μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα. Ενώ στις συνεντεύξεις του Θανάση δε θυμάμαι ούτε σε μία να έχω δει να τον ρωτάνε γι' αυτό και πολυ καλά κάνουν οι εκάστοτε δημοσιογράφοι γιατί δεν είναι ένα ζήτημα που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα το έργο του τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου. Το ίδιο όμως θα έλεγα πως ισχύει και για την περίπτωση της Μελίνας Κανά. Δεν έχει νόημα να την ρωτάνε τόσο επίμονα γι' αυτό το θέμα. Ας την ρωτήσουν άλλα πράγματα.
Αυτά τα ολίγα κι από εμένα...
Εγώ προσωπικά συνεχίζω να ακούω τα διαμάντια που μας άφησαν παρακαταθήκη και μου φτάνει. Μόνο τα τραγούδια που δημιούργησαν είμαστε σε θέση να κρίνουμε γιατί ουσιαστικά αυτά είναι που απευθύνονται σε εμάς και όχι οι μεταξύ τους σχέσεις...
Τάδε έφη Ζαρατούστρα!!!