Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Μελίνα Κανά

Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #227

Ρε παιδιά γνωρίζετε μήπως τι συμβαίνει με τις σχέσεις της παρέας Σωκράτη - Θανάση - Μελίνας γιατί είτε με τις δηλώσεις τους είτε με τις επιλογές τους φαίνεται να υπήρξε ρήγμα. Μού φαίνετε πως προσπαθούν να ψιλοξεχάσουν τις συνεργασίες τους. Μήπως κάνω λάθος;<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Χρήστος Γιαλαμάς, στις: 22/11/2005 21:35
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #228

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Καλά, το ρήγμα είναι σαφές και οι λόγοι του δεν νομίζω ότι αφορούν το κοινό.
Τα πρόσφατα σου βήματα, καθώς και η μετεγκατάσταση στην Αθήνα, επέδρασαν έτσι ώστε να αποδεσμευτείς, ας πούμε, από την έντονη σχέση που είχε δημιουργηθεί με τα τραγούδια του Θανάση και του Σωκράτη;



¼λα τα πράγματα που κάνω δεν γυρίζουν γύρω από τους δύο αυτούς ανθρώπους. ¸χω πάρα πολύ καιρό να συναναστραφώ μαζί τους. Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα. ¸χω δηλώσει τις αντιρρήσεις μου κι από εκεί και πέρα τράβηξα την πορεία μου και δεν κοιτάω πίσω. Τα πράγματα κάνουν τους κύκλους τους, τελειώνουν και ξαναρχίζουν καινούρια, ευτυχώς. Κάτι που έχει περάσει τόσος καιρός είναι παλιοκαιρίσιο κι εμένα μου βρωμάει μούχλα. Αν ήταν κάτι να συνεχίσει θα γινόταν ένα - δύο χρόνια μετά την έκδοση των δίσκων. Τη στιγμή που αυτό δεν έγινε για διάφορους λόγους, δεν έπρεπε να γίνει. Και η Βίσση έχει τραγουδήσει Σταύρο Κουγιουμτζή, το θυμάται κανείς αυτό; Την χαρακτήρισε στην καριέρα της αυτό το πράγμα; Κι εγώ, έτυχε να τραγουδήσω Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου, και λοιπόν; Αυτός όλος ο ντόρος ξέρεις γιατί γίνεται; Γιατί δεν έχουν δώσει τραγούδια σε κανέναν άλλον άνθρωπο. Αν αυτοί οι άνθρωποι μετά από μένα είχαν κάνει ένα δίσκο με τον ένα, ένα δίσκο με τον άλλο, ο κόσμος θα είχε φύγει από το σημείο αυτό. Η ερώτηση λοιπόν τίθεται ως εξής: Γιατί οι κύριοι αυτοί δεν δίνουν υλικό με άλλους τραγουδιστές στον κόσμο, εφ' όσον τους διαλέγει ο κόσμος κι επιθυμεί τόσο πολύ να ακούει τα τραγούδια τους; Δεν έχουμε άλλες φωνές καλές, δηλαδή; Δεν έχουμε νέους και παλιούς τραγουδιστές που είναι άξιοι των ταλέντων τους; Την ερώτηση την θέτω εγώ στο κοινό!

I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #230

  • Sotrek
  • Sotrek's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 282
  • Κάρμα: 0
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Μού φαίνετε πως προσπαθούν να ψιλοξεχάσουν τις συνεργασίες τους.
Απο μερος της Μελινας υπαρχουν τετοιες προθεσεις..κρινοντας παντα τις κινησεις και καποια σχολια απο μερικους γνωστες.

Αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει κουβεντας κατι τετοιο..
Ας τους αφησουμε να κανουν οτι θελουν στην προσωπικη τους ζωη κι ας αρκεστουμε στην καταθεση της ψυχης τους μεσα απο αυτο που εκαναν, κανουν και θα συνεχισουν να κανουν, οσο το επιτρεψει η ζωη..
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #231

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Καλά είμαι ανεπίδεκτη. δεν υπάρχει περίπτωση να μάθω να το χρησιμοποιώ αυτό το πράγμα. ¼λο πατάτες κάνω .......

Το παραπάνω είναι μια δήλωση της Μελίνας η οποία συστηματικά καταφέρεται κάτα των Θανάση και Σωκράτη. Ενώ αντίθετα δεν έχω διαβάσει ποτέ καμια αρνητική δήλωση για την Μελίνα από τους παραπάνω. Η μομφή είναι μία \"δεν της γράφουν τραγούδια...... Λες και είναι υποχρεωμένοι.

Κυρία Κανά, δεν παίρνεις το ΔΙΦΩΝΟ να ακούσεις πως τα λέει ο Θανάσης τα τραγούδια που πρωτόπες εσύ ...........

Τα παράπονα που έχεις από τους συνεργάτες σου, εμένα προσωπικά δεν με αφορούν και ούτε το υπόλοιπο κοινό νομίζω
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #234

  • Anel
  • Anel's Avatar
Σίγουρα η τελευταία συνεργασία Μελίνας-Θανάση-Σωκράτη ήταν από τα σημαντικότερα γεονότα του καλοκαιριού του 2002 (αν θυμάμαι καλά τη χρονολογία) και ο κόσμος είχε δείξει μεγάλη ανταπόκριση. ¼μως σαν όλα τα όμορφα γεγονότα τελείωσε. Τυχεροί όσοι πρόλαβαν να το ζήσουν και να το απολαύσουν.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι δε μας αφορά το οποιοδήποτε ρήγμα μεταξύ τους. Το μόνο \"ρήμγμα\" που αφορά εμένα προσωπικά είναι αυτό στην καλλιτεχνική πορεία της Μελίνας καθώς τη θαύμαζα -και εξακολουθώ κάπως λιγότερο- ως καλλιτέχνιδα. Θεώρώ ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει να ακολουθεί μια φθίνουσα πορεία και αυτό με στενοχωρεί.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μελίνα Κανά 18 έτη 5 μήνες πριν, #237

  • Αντώνης Περιβολάκης
  • Αντώνης Περιβολάκης's Avatar
Καλησπέρα σε όλους σας κι από μένα, από την ... παγωμένη Χίο.

Δεν πήρα, βέβαια, ακόμα στα χέρια μου το CD του Διφώνου, αλλά θεωρώ δεδομένο πως όλοι εμείς που έχουμε μια ωραία προκατάληψη με τον Θανάση θα \"φτιαχτούμε\". Θεωρώ, όμως, αγαπητή Μαρίνα, πως είσαι υπερβολική με τις αντιδράσεις της Μελίνας. Και εξηγούμαι:

Αν θυμάσαι καλά, πριν από 3 - 4 χρόνια περίπου σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό ΜΕΤΡΟ (και όχι σε αυτή στο Δίφωνο) υπερασπίστηκε τον εαυτό της με έναν τρόπο όπου εγώ θα της βγάλω το καπέλλο: όρισε τον εαυτό της ως \"ερμηνεύτρια\", και μας κάλεσε ως τέτοια να την αντιμετωπίσουμε. Λίγο παρακάτω αναφέρει ότι ο Σωκράτης και ο Θανάσης είναι \"συνθέτες\". Είναι, δηλαδή, αυτοί που κάνουν στην παραγωγή, την πολλή δουλειά, συνεπώς πρέπει (δίκαια) να εισπράξουν και το μεγαλύτερο μερίδιο. Η ίδια όμως, ως \"ερμηνεύτρια\", έπρεπε να ζήσει απ´ αυτό, δηλαδή από την ερμηνεία των τραγουδιών. Σημειωτέον ότι από αυτή τη δουλειά (δηλ. την ερμηνεία των τραγουδιών) πρέπει να ζήσει όχι μόνο η ίδια, αλλά και το παιδί της, είναι γνωστό ότι είναι ανύπαντρη, χωρισμένη ... κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Δε μπορεί επομένως να στηρίζεατο μόνο στην έμπνευση δύο ανθρώπων που δεν τους χαρακτηρίζει δα ούτε η παραγωγικότητα ούτε η εμπορικότητα...

¸χοντας την ευαισθησία ενός ανθρώπου που έχει ήδη παιδιά, σέβομαι απόλυτα την επιλογή της να κατηφορίσει στην Αθήνα και να δουλέψει και με άλλα πράγματα. ¸νας καλλιτέχνης έχει μερικά μόνο χρόνια καρριέρα, πρέπει μετά να ζήσει με ο,τι κατορθώσει να φτιάξει στα \"παραγωγικά\" του χρόνια και μετά ίσως εξαφανσιστεί στον πολύ σκληρό κόσμο που ζούμε. (Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι η LYRA αρνήθηκε να βγάλει δίσκο στον αντι-εμπορικό Θανάση). Καθένας, λοιπόν, θα κάνει το κουμάντο του σύμφωνα με αυτά που χρειάζεται και αυτά που μπορεί. Και η Μελίνα, κακά τα ψέμματα, είναι ερμηνεύτρια με ψυχή.

Είναι αδικία λοιπόν, να της καταλογίζεις και μέτριες ερμηνείες στης \"Αγάπης τον Γερακάρη\" με την άνεση του εκ των υστέρων ακροατή των off the record εκτελέσεων του Θανάση, και 8 ολόκληρα χρόνια μετά από την κυκλοφορία εκείνου του δίσκου. Το γεγονός ότι ούτε Σωκράτης ούτε ο Θανάσης δεν προέβησαν σε δημόσιες δηλώσεις εναντίον της δε σημαίνει ότι είναι άδικο να εκφράσει αυτή δημοσίως το όποιο παράπονό της, είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Πολύ δε περισσότερο, το παράπονό της δε μπορεί να σχετίζεται με την καλή ή όχι ερμηνεία της πριν από 8 χρόνια, για όνομα του Θεού...

Φαντάζομαι Μαρίνα ότι δεν έχεις παιδί όπως, ίσως, και οι περισσότεροι φίλοι αυτού του Forum. Εντελώς καλοπροαίρετα, λοιπόν σου λέω πως όταν γευτείς αυτή τη χαρά, ίσως καταλάβεις τι υποχωρήσεις μπορεί να κάνει κάποιος για να τα ζήσει.

Γι´ αυτό και εν τέλει θα υιοθετήσω τα λεγόμενα του Σωτήρη που λέει: \"Αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει κουβεντας κατι τετοιο..
Ας τους αφησουμε να κανουν οτι θελουν στην προσωπικη τους ζωη κι ας αρκεστουμε στην καταθεση της
ψυχης τους μεσα απο αυτο που εκαναν, κανουν και θα συνεχισουν να κανουν, οσο το επιτρεψει η ζωη..\"

Τα σέβη μου
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: