Η λέξη \"αίσχος\" γράφτηκε για το ίδιο το περιστατικό και όχι για σένα Mcv. Μην κολλάς. Δεν μπορώ να κάνω χιούμορ και πλακίτσα όταν έχει κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα κάποιου. Μια ένσταση είχα στον τρόπο που το αντιμετώπισες, δε σε έπιασα κι απ το λαιμό. Αν αντιμετωπίζουμε αυτά τα φαινόμενα στην πλάκα και με χαλαρότητα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αναλογίσου μια στιγμή τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει η ενέργεια και θα καταλάβεις γιατί δεν μπορώ να το ρίξω στο χαβαλέ. Ομολογώ ότι η νοοτροπία (και όχι το άτομο) με ενόχλησε πολύ και ήμουνα αρκετά επιθετική. Στα υπόλοιπα που γράφεις για τους ΝΟΕ σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Δε μου λένε τπτ σαν μπάντα τουλάχιστον απ αυτά που έχω ακούσει στο δίσκο τους και στο Gagarin. Τις άλλες διασκευές δεν τις έχω ακούσει άρα δεν εκφέρω γνώμη. Εντούτοις έχω διαπιστώσει από τα γραφόμενα εδώ και σε άλλους χώρους ότι αρέσουν σε πολύ κόσμο. Αλλά και σε κανέναν να μην άρεσαν πρέπει νομίζω να τους αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να παίζουν την μουσική τους χωρίς κίνδυνο της ζωής τους. Σόρρυ κιόλας αλλά σ αυτό είμαι κάθετη, και πλακίτσα με το θέμα δεν μπορώ να κάνω......
McV έγραψε:Καλά καταντάει χαζομάρα.
MeLiTzaNio ποτέ δε φαντάστηκα ότι πρέπει να φωνάζει κανείς και να επαναλαμβάνεται για τα αυτονόητα.
το δυστύχημα είναι ότι τα αυτονόητα δεν είναι τελικά και τόσο αυτονόητα, διαφορετικά δεν θα εκτοξεύονταν μπουκάλια εναντίον μουσικών σε συναυλίες αλληλεγγύης.....
visit0r (λέμε τώρα.....)την άποψη σου για το θέμα που συζητάμε δεν την είπες. Την άποψη σου για μένα είπες, άρα μάλλον δεν είναι και τόσο ακατάληπτα αυτά που λέω ε?<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: MeLiTzaNio, στις: 02/06/2008 14:23