Anel έγραψε:IGITIHI έγραψε:αν αγαπάτε ρε παιδιά τόσο πολύ το Θανάση, γιατί δεν δείχνετε λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη ή σεβασμό ή έστω ανοχή στις επιλογές του; Ή μήπως αυτή η αγάπη δεν είναι τίποτα παραπάνω από οπαδισμός;
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Αν δηλαδή αγαπάς κάποιον πρέπει να δέχεσαι και όποιον άλλο αυτός σου πλασάρει;
¼χι, δεν εννοώ πως πρέπει να δέχεσαι ό,τι σου πλασάρει. ¼μως είμαι βέβαιος ότι αν ρωτούσες τα 2/3 των θεατών την Παρασκευή θα δήλωναν θαυμαστές του Θανάση και αυτό φάνηκε άλλωστε όταν έπαιζε. Για μένα λοιπόν το γεγονός ότι ο Θανάσης επέλεξε να συνεργαστεί με τους Night on Earth ισοδυναμεί με μια πρόσκλησή του προς εμάς να τους ακούσουμε. Εφόσον εκτιμάμε τη μέχρι τώρα δουλειά του Θανάση, νομίζω ότι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε έστω μια ευκαιρία στους NOE. Νομίζω ότι οι περισσότεροι στο Θέατρο Πέτρας δεν τους την έδωσαν. Αλλά ακόμα και αν το είχαν κάνει στο παρελθόν και είχαν αποφασίσει ότι δεν τους αρέσουν, όφειλαν να σεβαστούν το γεγονός ότι τα παιδιά έκαναν τον κόπο να έρθουν να παίξουν αφιλοκερδώς σε ένδειξη αλληεγγύης στους Zapatistas. Αντί γι'αυτό, το μισό θέατρο μιλούσε, γελούσε και κορόιδευε. Ή αν δεν ήταν όντως το μισό θέατρο, ήταν σίγουρα οι μισοί απ'όσους βρίσκονταν όρθιοι μπροστά στη σκηνή, εκεί δηλαδή που ήμουν κι εγώ.
Ε, δεν αντιλαμβάνομαι πώς γίνεται κάποιος να παρακολουθεί τον ένα καλλιτέχνη με προσοχή και τον άλλο να τον γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Αυτό σίγουρα δεν είναι αγάπη. Το να ενεργείς ως σωστός ακροατής κατά περίπτωση μόνο, είναι κατά τη γνώμη μου ένδειξη οπαδισμού.