visit0r έγραψε:Η βία που ασκείς εσύ λέγεται λεκτική και bullying. Εύκολο είναι να κάνεις το δημόσιο κατήγορο και να παριστάνεις το ηθικό άτομο καταδικάζοντας \"απερίφραστα\" τα γεγονότα. Πόσες φορές θα πεις ακόμα \"ΑΙΣΧΟΣ\"; Εύκολο είναι να απαγορεύεις στους άλλους να εκφέρουν τη δική τους άποψη όποια και αν είναι αυτή. Σε πόσους ακόμα θα επιτεθείς που είπαν κάτι άλλο από το αναμενόμενο;
Κοίτα κοπελιά, είναι προφανές ότι θα συμφωνούσες με οποιουδήποτε τύπου προφανή μαλακία προκειμένου να διαφωνίσεις μαζί μου και να μου επιτεθείς. Ασχολήθηκα μαζί σου όσο καιρό πίστευα ότι υπήρχε κάποιο ψήγμα ειλικρίνειας σε ότι έλεγες. Απ τη στιγμή που πείστηκα για το αντίθετο έχεις καταλάβει ότο πλέον δεν ασχολούμαι.....
visit0r έγραψε:Το δύσκολο είναι να δέχεσαι τη διαφορετική γνώμη νηφάλια και να αναζητάς την αιτία των πραγμάτων.
Γεια και χαρά.
επί του θέματος μας:
Τι νόημα έχει δλδ να αναζητήσουμε σε αυτήν την περίπτωση την αιτία των πραγμάτων? έχει κάποια σημασία η αιτία?????? κάνει καμιά διαφορά??? δικαιολογεί καθ οιονδήποτε τρόπο την πράξη????
Επίσης ναι, αδυνατώ να δεχτώ την διαφορετική γνώμη νηφάλια όταν αυτή η διαφορετική γνώμη λέει το εξής
\"Το να ξυπνάει όμως ένα συγκρότημα οπαδικά συναισθήματα σε κάποιους και να πετάνε μπουκάλια στη σκηνή, για μένα λέει πολλά. \"
Πάντως μπράβο σε σένα που τη δέχεσαι.....
Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου αν νομίζεις πως διαφωνώ μόνο για να στη βγω με κόκκινο. Εσύ λες και έχουμε τίποτα προηγούμενα με λες \"κοπελιά\" σαν να με ξέρεις κι από χθες και κάτι άλλα ακατάληπτα. Τεσπα, αυτό που δε μου αρέσει είναι να ρίχνεις φραστικά μπουκάλια σε όποιον διαφωνεί μαζί σου στο θέμα που συζητάμε. Πάλι καλά που παραδέχεσαι πως σου λείπει η νηφαλιότητα. Να είσαι καλά πάντως γιατί με έκανες και γέλασα με την τρομερή ετυμηγορία που κορυφώνεται στη φράση