IGITIHI έγραψε:..
Με εξέπληξε δυσάρεστα το γεγονός ότι παρά το έκτροπο δεν ακούστηκε ούτε ένα από τα γνωστά \"εεεεε!\" προς το καλόπαιδο. Υποψιάζομαι ότι δυστυχώς δεν θα συνέβαινε το ίδιο αν το μπουκάλι χτύπαγε το Θανάση.
..
Σκάσε κι άκου και αν δεν σ'αρέσει κάνε λίγη υπομονή και μη χειροκροτάς μέχρι να βγει στη σκηνή ο εκλεκτός σου ή σήκω και φύγε. Στην τελική το ήξερες ότι θα παίξουν και οι ΝΟΕ.
..
Ο Θανάσης έγινε και παραμένει \"εναλλακτική\" μόδα, μάλλον χωρίς να έχει ο ίδιος μεγάλη ευθύνη, Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να συμβαίνει τέτοιο έκτροπο όπως αυτό της περασμένης Παρασκευής και πολλοί να μην δίνουν καν σημασία. Τουλάχιστον απαράδεκτη συμπεριφορά από ένα κοινό που είναι, λέει, προοδευτικό και ψαγμένο.
..
Ποτέ δεν είδα τέτοιου είδους αντίδραση, ούτε τέτοιο \"γράψιμο\" σε κάποια μεγάλης διάρκειας ορχηστρικά, έστω και αν φαινόταν ότι οι περισσότεροι τα βαριούνταν.
..
Τη συναυλία αλληλεγγύης στους Ζαπατίστας θα τη θυμάμαι ως μια πολύ ωραία συναυλία όπου σημαντικό μέρος του κοινού δεν με άφησε -με πρόσχημα την αγάπη του για το Θανάση- να τη χαρώ όσω ήθελα. Κρίμα...
πολυ καλα τα ειπες..
αν θελεις να λεγεσαι προοδευτικος(αν εισαι μαλλον δεν σε νοιαζει) δεν αρκει ο διατυμπανισμος μιας επιλογης, ουτε ο τυφλος φανατισμος γυρω απο αυτην, λιγη συνεπεια χρειαζεται και καθαριζεις..
¼ταν θελήσει η μοίρα μου τον κόσμο αυτό ν' αφήσω
και κάθ' ελπίδα για ζωή απ' την καρδιά μου σβήσω
μια κούπα από τη στάχτη μου να φτιάξετε συντρόφοι
σαν θα γεμίζει με κρασί μπορεί να ξαναζήσω
Αντε να σε πεισουν μετα πως η μουσικη, τεχνη, μπλα, μπλα, μπλα, μπορει να ενωσει τους ανθρωπους..
Να καθιερωθουν και οι βοτκες ως αντιμετρο στα γαρυφαλλα του αντιπαλου δεους, να τους δειξουμε ποιοι ειναι οι μαγκες..