Χαιρετώ όλα τα παιδιά του Φόρουμ. Ο λόγος που ανεβάζω νέο θέμα και δεν συμμετέχω στην ήδη υπάρχουσα συζήτηση για τη συνύπαρξη Θανάση-Διονύση είναι γιατί ο σκοπός μου είναι να μάθω λίγα πράγματα για τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτή την ιστοσελίδα και όχι αυτή καθεαυτή η συναυλία.
Πριν γράψω οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να συστηθώ. Είμαι ένας από τα πρώτα άτομα που ασχολήθηκαν με αυτό το site. ¼ταν ο Γιάννης το διατηρούσε ακόμη κάτω από τη σκέπη της panafonet και στη συνέχεια το φιλοξενήσαμε εμείς σε κάποιο δικό μας server και στη συνέχεια πέρασε στο tk μέχρι τελικά να πάρει αυτή τη μορφή που έχει σήμερα και με τα παιδιά που το φροντίζουν σήμερα. Είμαι ο ένας από τους δύο που αναφέρονται στο στήσιμο των οργανικών (Χ.Α) κι εχω ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες στην αντίστοιχη σελίδα. ¼μως έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να γράφω μιας και η σελίδα κατέντησε \"θανασολατρεία\", κάτι το οποίο δεν με έβρισκε και δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο λόγος που ξεκίνησα (στην αρχή) να την διαβάζω και στη συνέχεια να συμμετέχω ήταν επειδή ήθελα όσοι ενδιαφέρονται για το Θανάση να μπορούν από κάπου να μαθαίνουν ποιος είναι ο Θάμυρις, ποια η Φεϊρούζ, ποια η Φιλίποβνα και πάει λεγοντας. Να μαθαίνουν στοιχεία γι' αυτό τον άνθρωπο που μας προσφέρει τόσα πολλά. Κάτι που δυστυχώς έχει εδώ και καιρό σταματήσει. Για παράδειγμα, ακόμα δεν έχω δει στο Γλωσσάρι ποιος ήταν ο Βαλιέχο. Τέλος πάντων. Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και δεν με αφορά. Απλά το αναφέρω μόνο και μόνο για να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν γράφω πλέον.
Για τη συναυλία θα ήθελα να πω ότι για μένα το \"γλυκό\" δεν δένει. Μπορεί ο Θανάσης να είχε στο μυαλό του τον παλιό καλό Διονύση, αλλά σήμερα ο Νιόνιος είναι αλλού γι' αλλού. Για παράδειγμα, στη συνέντευξη που είχαν δώσει στο '7' της Ελευθεροτυπίας, ο άνθρωπος μιλούσε για τη Μαστροκώστα (έτσι όπως αναφέρθηκε τέλος πάντων σε αυτή) κι αυτό για μένα είναι χαρακτηριστικό από το πόσο απέχει από αυτά που σκέφτεται ο Θανάσης (¸ργο Αρ.1 σε Mlb για τσεκούρι και τηλεόραση). ¼σο κι αν γράφανε τα παιδιά που είδαν τη πρώτη συναυλία ότι κάποια στιγμή θα δέσουν και θα κάνουν τρομερό δίδυμο, εγώ ευτό που εισέπραξα είναι ότι και οι δύο θα ήθελαν να βρίσκονται κάπου αλλού.
Υ.Γ. Ο σκοπός που γράφω σήμερα μπαίνει τελικά σαν υστερόγραφο. ¼πως βλέπεις την ορχήστρα, από την πίσω πλευρά, στο αριστερό μέρος καθόντουσαν δύο παληκάρια και μία κοπελιά με μαύρα. Μιλάω για το Σάββατο το βράδυ. Ο ένας ήταν μελαχροινός, με μούσι και γυαλιά και φορούσε μαύρα ρούχα. Κι ο φίλος του ήταν το αγόρι της κοπελιάς που ανέφερα (όπως κατάλαβα). Αν είναι κάποια από αυτά τα παιδιά που γράφουν σε αυτό το φόρουμ ας μου στείλουν μια απάντηση.
Χαιρετώ (με σεβασμό προς όλους όσους συνεχίζουν και κρατάνε αυτή τη σελίδα ενεργή)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: kranagia2008, στις: 11/02/2008 10:18