Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!!

Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22911

  • Καβούρι
  • Καβούρι's Avatar
Αυτο τον τιτλο θα μπορουσα να δωσω στην χτεσινη επισκεψη μου στο πολις!Κι εγω στις μαξιλαρες λοιπον αλλα πισω απο την ορχηστρα να τα σπαω μονος μου.Οι προαναφερθησες Θειτσες τα σπαγανε με τη σειρα τους στα σουξε του νιονιου και κοιτουσαν το Θανασακη απορημενες για το τι δουλεια μπορει να εχει αυτος εδω.Σαββοπουλικο το κοινο θεωρω, με την παρουσια ' εξεχοντων' προσωπικοτητων της χωρας.!!! Ας κανουμε λοιπον και λιγο κουτσομπολιο:Πρωτο τραπεζι πιστα ο επαναστατικοτατος,νεοτεριστης,τσαρος,βασιλιας της σκονης,αγερωχος κτλ Γ.Παπανδρεου μετα συζυγου, τεκνων,αδερφου και Τ. Χυτηρη παρακαλω.Αναγουλιασατε κι εσεις ε?ΑΑΑ ρε Θαναση μεγαλεια!!!!!Κατα την διαρκεια του διαλειμματος λοιπον σηκωθηκε επανω σαν φαρος κλεβοντας την παρασταση απο τους πραγματικους πρωταγωνιστες.Καποιοι εσπευσαν να χαιρετισουν(λαουτζικος)τον φιλοδοξο μελλοντικο ηγετη.Πιο διπλα Σεραφειμ Φυντανιδης με διαπλεκομενη συζυγο(Λαουτζικος αν θυμαστε...)Η πιεση μου ισως να ξεπερασε το 20 οταν ο αγαπητος Νιονιος τον προσφωνησε και του ευχηθηκε καλο κουραγιο.Συμφωνω με αυτο που διαβασα σε αλλη υποβολη θεματος για την φασαρια τη στιγμη που σολαρε εκεινο το ηλιοκαμενο αγορι που ηταν εξαιρετικος ομολογουμενος.Συμφωνω και για την κυρια Δημητριου και της ευχομαι να μαθει να παιζει την Κοιλαδα η οποια αν και εκτος προγραμματος ακουστηκε χτες.Επιπροσθετως ωραια δηλωδη Θαναση για την προηγουμενη μπαντα που καθως ειπε αντι να πληρωνονται απο τα μαγαζια που επαιζαν,πληρωναν κιολας για να ξεχρεωσουν τα ποτα που επιναν!!!Ενω λεει αυτοι εδω ξενερωτοι..Δεν πινει κανενας!!!ΑΧ ΑΧ ΑΧ Θαναση θα σε μαλωσω.ΕΕΕ οχι και ξενερωτοι!!!Εκπληκτικο ουτι ο Ελληνοαμερικανος και απαραδεκτο πειραγμα Αμερικης απο Θαναση.Κατα τ' αλλα Ο.Κ για τον Θαναση τι να πουμε...δηλωνω οτι ειμαι προκατειλημενος και καραγουσταρα αν και εχω την αισθηση οτι και λογο κοινου τον ειδα καπως πιο αμηχανο απ' το συνηθισμενο.Σαββοπουλος:Εχω ασχοληθει ελαχιστα με το εργο του.Σαν σκηνικη παρουσια ειναι οντως πληθωρικοτατος.Εξαιρετικα Ορυχεια για μενα. Αυτα...Αν θυμηθω κατι αλλο θα το παραθεσω.ΑΑΑ και μην ξεχασετε οτι θετω υποψηφιοτητα για το χρυσο φτυαρι της χρονιας.Χαιρετω...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22912

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Καβούρι έγραψε:
ΑΑΑ και μην ξεχασετε οτι θετω υποψηφιοτητα για το χρυσο φτυαρι της χρονιας.Χαιρετω...

σιγά το φτυάρι καλέ!!!!! για όλους τους επί σκήνης τον είπες τον καλό σου λόγο .... ;)
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22913

  • Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
O Γιωργάκης πήγε για τον Θανάση, κυρίες και κύριοι. Τον είχα \"τρακάρει\" και στη συναυλία της Μονής Λαζαριστών, το 2005. :laugh:
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.


Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22916

  • DIMITRA
  • DIMITRA's Avatar
Φιλαράκο γειά χαρά σου!
Είμαι φίλη της \"Κοιλάδας\" και μάλλον, κατά τη γνώμη σου, μία από τις \"θείτσες\" που συνάντησες χθές βράδυ στο \"Polis theater\".
Αν και είμαι fun του Θανάση και όχι του Νιόνιου, αποφάσισα ν´ αφήσω πίσω μου τις προκαταλήψεις και να πάω με ανοιχτά μυαλά κι αυτιά ώστε να κρίνω το αποτέλεσμα αμερόληπτα.
Και τελικά αυτό που είδα, άκουσα κι αισθάνθηκα ηταν για μένα μια μικρή έκπληξη. Ο Θανάσης, ήταν ο νγνωστός Θανάσης αλλά δίπλα στο Νιόνιο, σα να τα ´χε λίγο χαμένα. Οι χαμηλοί του, όπως πάντα τόνοι, τον άφησαν λίγο απ´έξω. Αλλά αυτό είναι προς τιμή του, γιατί θέλησε να παραμείνει ο εαυτός του κι όχι ν´αλλάξει λόγω των περιστάεων. Ο δε Νιόνιος, σα να έκανε ένα βήμα πίσω για να πλησιάσει το Θανάση κι ενώ η άνεσή του στη σκηνή ήταν φανερή, δεν άφησε την πληρωρικότητά του να επισκιάσει το συνεργά τη του. ¸δειξε καθαρά πόσο επαγγελματίας είναι,κυρίως από τα τραγούδια του που επέλεξε να ερμηνεύσει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ,που στο σύνολό τους ήταν τα μικρά \"διαμάντια\" με τα οποία έχει μεγαλώσει η γενιά μου και δεν είπε κανένα από την μετέπειτα περίοδο για την οποία, πολλά του έχουμε καταμαρτυρήσει. ¼σο για τη φωνή, πιστεύω ότι ο Νιόνιος απογείωσε κάποια από αυτά του Θανάση. Προσωπικά μου άρεσαν και τα \"ορυχεία\" και παρακαλώ τους φίλους να προσπαθήσουν να ξεφύγουν λίγο από τη δύναμη της συνήθειας και να ακούσουν κάτι πιό ιδιαίτερο.
Τα τραγούδια και των δύο, εξαιρετικά ενορχηστρομένα και παιγμένα από τους εξαίρετους μουσικούς (γεγονός που κατ´ επανάληψη έχει επισημανθεί στο Forum).
¼σο για τα καινούρια, έχω μάλλον θετική, αν και όχι ξεκάθαρη γνώμη, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν στην αρχή του προγράμματος. Και εξηγώ παρακάτω:
Είχα διαβάσει πολλά θετικά σχόλια για το Polis theater κι όταν βρέθηκα εκεί νόμισα ότι ήμουν σε άλλο μαγαζί. Αν και φτάσαμε με την παρέα μου στην ώρα μας (10.00 απ´ ότι μας είχαν πει στο τηλέφωνο) περιμέναμε μισή ώρα στην ουρά έξω από το μαγαζί και όταν φτάσαμε στην είσοδο, κανείς δεν ήταν σε θέση να μας οδηγήσει στο τραπέζι μας (ούτε καν ο μετρ) με αποτέλεσμα να ψάχνουμε απελπισμένα την κράτηση που κάναμε 10 !!!! μέρες πριν.
¼ταν επί τέλους το βρήκαμε, δια πιστώσαμε με έκπληξη τη στενόττητα του χώρου (για να καθήσουμε απιστευτα στριμωγμένα), έπρεπε να στρριμώξουμε και φυσικά να ενοχλήσουμε το διπλανό τραπέζι, με αποτέλεσμα ένα γενικότερο εκνευρισμό. Φυσικά, σε κάποια σημεία του μαγαζιού υπήρχε άνεση, αλλά δεν καταλαβαίνω με ποιό κριτήριο διαχωρίζοντσαι σε κατηγορίες οι πελάτες ώστε κάποιοι να θεωρούνται προνομιούχοι και κάποιοι, στην κυριολεξία να υποφέρουν. Μήπως είναι το ίδιο φτηνό κριτήριο που χαρακτηρίζει \"θείτσες\" όσους κάθονται σε τραπέζι και όχι στο πάτωμα; Το πρόγραμμα άρχισε 10 λεπτά νωρίτερα απ´ ότι μας είχαν πει και οι δύο αργοπορημένοι φίλοι μας (συμβαίνουν κι αυτά)έχασαν την αρχή και σε συνδυασμό με το πήγαινε-έλα των σερβιτόρων μέσα στο σκοτάδι, μας εμπόδισαν να παρακολουθήσουμε με προσοχή την αρχή του προγράμματος. Μήπως όλο αυτό είναι δάκτυλος όσων κάθονται στα μαξιλάρια για να υπερθεματήσουν τα περί \"θείτσας\"; ¸τσι για να κάνω και λίγη πλάκα.
Πάντως, φιλαράκο, σε πληροφορώ ότι συχνά αυτοί που κάθονται σε τραπέζι ακούνε και αισθάνονται τέτοιου είδους προγράμματα με πολύ μεγαλύτερη προσοχή και σεβασμό από κάποιους που κάθονται σε μαξιλάρια και στους οποίους επιστρέφω το χαρακτηρισμό \"Θείτσες\". Και βέβαια, όταν θέλεις να ακούσεις και να σεβαστεις τον καλιτέχνη που βρίσκεται απέναντί σου στη σκηνή δεν ασχολείσε με τον κάθε λογής επώνυμο ή πολιτικάντη που περιφέρεται για δικούς του λόγους στο μαγαζί. Αυτά για την αποκατάσταση της όποιας ηθικής τάξης των πραγμάτων.
Και, κυρίως, με απέραντο σεβασμό στο Θανάση, που τόλμησε να αγνοήσει μερίδα ανεγκέφαλων και στενόμυαλων fun, που ήθελαν να του στερήσουν την ελευθερία επιλογής στις συνεργασίες του (σαν αυτόκλειτοι εισαγγελείς).
Ευτυχώς, γιατί το αποτέσμα τον δικαιώνει.
;)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22917

  • Γιώργος
  • Γιώργος's Avatar
mou fenete pws ta parales ligaki. E oxi kai autoklitoi eisageleis.
Apla kapoia atoma eksefrasan th gnwmh tous gi auth th sunergasia.
Ti na kanoume se kapious den aresei (ki egw telika mesa se autous).


Den einai dunaton na aresoun ta panta pou kanei o thanashs kai einai apolutws ugies auto. Antithetos mou fenete entelws arwsthmeno pou uparxoun atoma pou ta vlepoun panta ola rodina stis epiloges tou kai pote den exoun na poun kati arnitiko, den exoun kan mia epifilaksh... alla einai sigouroi ek twn proterwn oti ola einai telia.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Γιώργος, στις: 02/02/2008 22:57
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η επανασταση της ΘΕΙΤΣΑΣ!!! 16 έτη 7 μήνες πριν, #22918

  • DIMITRA
  • DIMITRA's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 6
  • Κάρμα: 0
;) Μάλλον λάθος κατάλαβες. Εγώ μίλησα για προκαταλήψεις και σρεότυπα που μας κάνουν πιο αυστηρούς κρητές. Δεν στερώ σε κανένα το δικαίωμα να μη του αρέσει αυτό που αρέσει σε μένα.
Πιστεύω στη διαφωνία λόγω προσωπικής αισθητικής επί του αποτελέσματος, όχι όμως και να διαφωνούμε εκ των προτέρων στις προσωπικές επιλογές του καλλιτέχνη.
Τέλος πάντων για να μη μακρυγορήσω πάλι, σου λέω ότι δεν είμαι απ´ αυτούς που τα βρίσκουν όλα ωραία στο Θανάση. Θα σε παρακαλούσα όμως να μη σχολιάζεις πρόχειρα όσα διαβάζεις αλλά να απαντάς με επιχειρήματα.
Αν σου φαίνεται βαρύ το δικό κου \"αυτόκλιτοι εισαγγελείς\" , απορώ γιατί δεν σ´ ενοχλεί το 'θείτσες\". Δεν νομίζω να πιστεύεις κι εσύ πως οι μεγάλοι επαναστάτες είναι αυτοί που κάθονται στο πάτωμα γιατί τότε θα συμπεράνω ότι ο διάλογός μας έχει πέσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
Θα ´θελα μόνο να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με αφορμή τις συγκεκριμένες συναυλίες!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: