une Saison en Enfer έγραψε:Είναι ντροπή για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα.
Κάθε καλλιτέχνης κρίνεται με βάση τη δουλειά του και όχι με βάση το ποιόν των μελών ενός fan site του. Κι αν είμαι εγώ ηλίθιος ή προβληματικός, δε σημαίνει ότι είναι και ο Θανάσης, ε??¸τσι νομίζω τουλάχιστον.
une Saison en Enfer έγραψε:Για ποιο λόγο δέχθηκα προσωπική επίθεση, προσβολές και υπονοούμενα από το μέλος MELITZANIO;
Επειδή μας χαρακτήρισες χούλιγκανς, κάτι που μας ενόχλησε, αλλά το ρίξαμε στην πλάκα, αντί να πετάξουμε κανένα κοσμητικό.
une Saison en Enfer έγραψε:με τα 1793 μηνύματα
Ήρθε κανένας από μας σπίτι σου να σου υποδείξει πως να τοποθετήσεις τα έπιπλα στο σαλόνι σου? Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τον αριθμό posts της Μαρίνας? ¼σο γουστάρει γράφει και θα γράφει. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα, οπότε θα σκεφτεί εις διπλούν το αν θα ξαναγράψει.
une Saison en Enfer έγραψε:Είπα την
γνώμη μου για την παράσταση στο Polis.
Με ερριστικό τόνο, πράγμα που δε θα με ενοχλούσε αν δε με χαρακτήριζες χούλιγκαν.
une Saison en Enfer έγραψε:¸θιξα κανέναν προσωπικά;
Βλέπε άνω.
une Saison en Enfer έγραψε:Σας έχει διορίσει
κανένας να ασκείτε τρομοκρατία με ύβρεις και προσβολές σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη από την
κρατούσα;
Σε έβρισε κανείς? Δε νομίζω, αν και να γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχε να κάνει με απάντηση στον προκλητικότατο χαρακτηρισμό σου. Η πολυφωνία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του forum. Θα σε παραπέμψω στο thread των εντυπώσεων από τη
Βροχή Από Κάτω για να το διαπιστώσεις.
une Saison en Enfer έγραψε:Αυτές οι πρακτικές δε τιμούν έναν καλλιτέχνη όπως τον Θ.Παπ/νου και πολύ λυπάμαι.
Γι' αυτό και επαναλαμβάνω ότι σε κάθε forum ενθαρρύνεται η ανταλλαγή απόψεων. Αυτός είναι ο σκοπός : Να επιτείθεται ο καθένας σε όποιον γουστάρει, να βάζει ταμπέλες και στο τέλος να διαμαρτύρεται. ¼σον αφορά τον Θανάση, βλέπε το άνω μέρος της απάντησης. Επίσης, εγώ να δεις πόσο λυπάμαι όταν αναγκάζομαι να κάνω 20 quotes για να σου απαντήσω, αντί να σε αγνοήσω.
une Saison en Enfer έγραψε:Από την άλλη μεριά τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Θανάσης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με αυτό το
φόρουμ στις συνεντεύξεις του.
Είμαστε πολύ φαντεζί, και τον θαμπώνει η απαστράπτουσα προσωπικότητά μας.
Τέλος, επειδή το συγκεκριμένο thread έχει να κάνει με τις εμφανίσεις του Θανάση, θα πρότεινα η συζήτηση να συνεχιστεί κάποιο άλλο μέρος του forum.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 15/02/2008 03:01