Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23204

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
une Saison en Enfer έγραψε:
Είναι ντροπή για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα.

Κάθε καλλιτέχνης κρίνεται με βάση τη δουλειά του και όχι με βάση το ποιόν των μελών ενός fan site του. Κι αν είμαι εγώ ηλίθιος ή προβληματικός, δε σημαίνει ότι είναι και ο Θανάσης, ε??¸τσι νομίζω τουλάχιστον.

Για ποιο λόγο δέχθηκα προσωπική επίθεση, προσβολές και υπονοούμενα από το μέλος MELITZANIO;

Επειδή μας χαρακτήρισες χούλιγκανς, κάτι που μας ενόχλησε, αλλά το ρίξαμε στην πλάκα, αντί να πετάξουμε κανένα κοσμητικό.

με τα 1793 μηνύματα

Ήρθε κανένας από μας σπίτι σου να σου υποδείξει πως να τοποθετήσεις τα έπιπλα στο σαλόνι σου? Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τον αριθμό posts της Μαρίνας? ¼σο γουστάρει γράφει και θα γράφει. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα, οπότε θα σκεφτεί εις διπλούν το αν θα ξαναγράψει.

Είπα την
γνώμη μου για την παράσταση στο Polis.

Με ερριστικό τόνο, πράγμα που δε θα με ενοχλούσε αν δε με χαρακτήριζες χούλιγκαν.

¸θιξα κανέναν προσωπικά;

Βλέπε άνω.

Σας έχει διορίσει
κανένας να ασκείτε τρομοκρατία με ύβρεις και προσβολές σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη από την
κρατούσα;

Σε έβρισε κανείς? Δε νομίζω, αν και να γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχε να κάνει με απάντηση στον προκλητικότατο χαρακτηρισμό σου. Η πολυφωνία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του forum. Θα σε παραπέμψω στο thread των εντυπώσεων από τη Βροχή Από Κάτω για να το διαπιστώσεις.

Αυτές οι πρακτικές δε τιμούν έναν καλλιτέχνη όπως τον Θ.Παπ/νου και πολύ λυπάμαι.

Γι' αυτό και επαναλαμβάνω ότι σε κάθε forum ενθαρρύνεται η ανταλλαγή απόψεων. Αυτός είναι ο σκοπός : Να επιτείθεται ο καθένας σε όποιον γουστάρει, να βάζει ταμπέλες και στο τέλος να διαμαρτύρεται. ¼σον αφορά τον Θανάση, βλέπε το άνω μέρος της απάντησης. Επίσης, εγώ να δεις πόσο λυπάμαι όταν αναγκάζομαι να κάνω 20 quotes για να σου απαντήσω, αντί να σε αγνοήσω.

Από την άλλη μεριά τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Θανάσης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με αυτό το
φόρουμ στις συνεντεύξεις του.

Είμαστε πολύ φαντεζί, και τον θαμπώνει η απαστράπτουσα προσωπικότητά μας. :laugh:

Τέλος, επειδή το συγκεκριμένο thread έχει να κάνει με τις εμφανίσεις του Θανάση, θα πρότεινα η συζήτηση να συνεχιστεί κάποιο άλλο μέρος του forum.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 15/02/2008 03:01
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23205

• Prigipesa
  • Prigipesa's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 303
  • Κάρμα: 0
Σκιπίωνας έγραψε:

Κάθε καλλιτέχνης κρίνεται με βάση τη δουλειά του και όχι με βάση το ποιόν των μελών ενός fan site του. Κι αν είμαι εγώ ηλίθιος ή προβληματικός, δε σημαίνει ότι είναι και ο Θανάσης, ε??¸τσι νομίζω τουλάχιστον.

Για ποιο λόγο δέχθηκα προσωπική επίθεση, προσβολές και υπονοούμενα από το μέλος MELITZANIO;

Επειδή μας χαρακτήρισες χούλιγκανς, κάτι που μας ενόχλησε, αλλά το ρίξαμε στην πλάκα, αντί να πετάξουμε κανένα κοσμητικό.

με τα 1793 μηνύματα

Ήρθε κανένας από μας σπίτι σου να σου υποδείξει πως να τοποθετήσεις τα έπιπλα στο σαλόνι σου? Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τον αριθμό posts της Μαρίνας? ¼σο γουστάρει γράφει και θα γράφει. Εκτός κι αν έχεις πρόβλημα, οπότε θα σκεφτεί εις διπλούν το αν θα ξαναγράψει.

Είπα την
γνώμη μου για την παράσταση στο Polis.

Με ερριστικό τόνο, πράγμα που δε θα με ενοχλούσε αν δε με χαρακτήριζες χούλιγκαν.

¸θιξα κανέναν προσωπικά;

Βλέπε άνω.

Σας έχει διορίσει
κανένας να ασκείτε τρομοκρατία με ύβρεις και προσβολές σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη από την
κρατούσα;

Σε έβρισε κανείς? Δε νομίζω, αν και να γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχε να κάνει με απάντηση στον προκλητικότατο χαρακτηρισμό σου. Η πολυφωνία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του forum. Θα σε παραπέμψω στο thread των εντυπώσεων από τη Βροχή Από Κάτω για να το διαπιστώσεις.

Αυτές οι πρακτικές δε τιμούν έναν καλλιτέχνη όπως τον Θ.Παπ/νου και πολύ λυπάμαι.

Γι' αυτό και επαναλαμβάνω ότι σε κάθε forum ενθαρρύνεται η ανταλλαγή απόψεων. Αυτός είναι ο σκοπός : Να επιτείθεται ο καθένας σε όποιον γουστάρει, να βάζει ταμπέλες και στο τέλος να διαμαρτύρεται. ¼σον αφορά τον Θανάση, βλέπε το άνω μέρος της απάντησης. Επίσης, εγώ να δεις πόσο λυπάμαι όταν αναγκάζομαι να κάνω 20 quotes για να σου απαντήσω, αντί να σε αγνοήσω.

Από την άλλη μεριά τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Θανάσης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με αυτό το
φόρουμ στις συνεντεύξεις του.

Είμαστε πολύ φαντεζί, και τον θαμπώνει η απαστράπτουσα προσωπικότητά μας. :laugh:

Τέλος, επειδή το συγκεκριμένο thread έχει να κάνει με τις εμφανίσεις του Θανάση, θα πρότεινα η συζήτηση να συνεχιστεί κάποιο άλλο μέρος του forum.Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 15/02/2008 03:01

Με κάλυψες φίλε Γιάννη ;)

Κι αυτό το κοιλαδόσπιτο μας έκανε όλους ένα..να βρισκόμαστε και να γλεντάμε με τη ψυχή μας..<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Prigipesa, στις: 15/02/2008 03:15
Να βρω και εσάς αδέρφια μου, που χετε ξεθυμάνει, το φόβο και την ομορφιά να βάλουμε μαζί.
Να πλύνουμε με το κρασί τα νυσταγμένα μάτια κι ύστερα να σαλπάρουμε στη...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23208

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5

Ναι όντως είναι μεγάλη ντροπή αυτό που συμβαίνει εδωμέσα. Συγκεκριμένα είναι ντροπή να προσπαθείς να βγεις από πάνω, και να δημιουργήσεις εντυπώσεις στην μεταξύ μας συζήτηση επικαλούμενη το όνομα και την καλλιτεχνική υπόσταση του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Αλλά δεν σε παρεξηγώ, το κάνεις ελλείψη άλλων επιχειρημάτων.

Για ποιο λόγο δέχθηκα προσωπική επίθεση, προσβολές και υπονοούμενα από το μέλος MELITZANIO με τα 1793 μηνύματα; Είπα την γνώμη μου για την παράσταση στο Polis. Πού είναι το κακό; ¸θιξα κανέναν προσωπικά; Σας έχει διορίσει κανένας να ασκείτε τρομοκρατία με ύβρεις και προσβολές σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη από την κρατούσα; Αυτές οι πρακτικές δε τιμούν έναν καλλιτέχνη όπως τον Θ.Παπ/νου και πολύ λυπάμαι.

Ούτε προσωπική επίθεση, ούτε προσβολές, ούτε τρομοκρατία ούτε ύβρεις. Πολύ Τριανταφυλλόπουλο βλέπεις. ¼πως είπες εσύ την γνώμη σου για μέρος του κοινού του Θανάση Παπακωνσταντίνου, έτσι είπα και γω την δικιά μου για το υπόλοιπο κοινό, όλους εσάς, τον \"πολύ κόσμο\" που δεν μπορείτε πλέον να άνεχθείτε τον ερασιτεχνισμό του στα νέα μαγαζιά και τις νέες συνεργασίες. Αλήθεια κοπελιά, ποιοί είστε όλοι εσείς, \"ο πολύς κόσμος\"? Ποιά είναι αυτή η μεγάλη ομάδα στην οποία βάζεις και τον εαυτό σου μέσα και μιλάς εκ μέρους της στο α´ πληθυντικό? Τους ρώτησες όλους αυτούς έναν έναν αν μπορούν να ανεχθούν τον ερασιτεχνισμό του Θανάση και σου το επιβεβαιώσανε? Βλέπεις υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να λες την άποψη σου την προσωπική, και του να εκφράζεις την άποψη \"όλων εσάς\" του \"πολύ κόσμου\". Και βεβαίως όταν η άποψη σου περιέχει όρους όπως κονσομασον, ερασιτεχνισμός και χούλιγκανς, καλό θα ήτανε να συνοδεύεται και από κανένα επιχείρημα γιατί τότε θεωρείται άποψη, διαφορετικά θεωρείται επίθεση, προσβολή, τρομοκρατία και ύβρη όπως λές και συ. Α!!! και γω δεν τραβάω κανένα ζόρι με το να μου κάνεις επίθεση να με προσβάλλεις να με βρίσεις κλπ δεν θα κλαψουρίσω σαν εσένα ούτε θα ζητήσω το δίκιο μου επικαλούμενη τον καλλιτέχνη όπως κάνεις εσύ (θα τον αφήσω τον άνθρωπο στην ησυχία του να δουλέψει μπας και καταφέρει κάποια μέρα να γίνει επαγγελματίας και να σε ικανοποιήσει και σένα με την παρουσία του και τη δουλειά του). Εγώ απλώς θα σου απαντήσω. Άμα γράφεις κάτι
σε ένα χώρο που βρίσκεται σε κοινή θέα κάποιος μπορεί να σου απαντήσει. Δεν το ήξερες αυτό?

Από την άλλη μεριά τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Θανάσης αρνείται οποιαδήποτε σχέση με αυτό το φόρουμ στις συνεντεύξεις του.

Εσύ τώρα κατάλαβες γιατί δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση? Αυτό είναι γνωστό σε όλους κοπελιά. Δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη σελίδα γιατί όντως δεν έχει. Ούτε την έφτιαξε, ούτε την διαχειρίζεται ούτε επεμβαίνει στο τι θα γραφτεί σε αυτήν. Γι αυτό και στην πρώτη σελίδα γράφει \"Αφιερωμένο στο Θανάση Παπακωνσταντίνου\". Διαφορετικά θα έγραφε \"Επίσημος Δικτυακός Τόπος\". Απλά ελληνικά είναι, δεν θέλει φιλοσοφία ;)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: MeLiTzaNio, στις: 15/02/2008 09:50
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23211

• Sardanapalos
  • Sardanapalos's Avatar
Αφού βρέθηκα στον Μύλο την Τρίτη που πέρασε ας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη μήπως και ηρεμήσουν τα πράγματα εδώ :)

Η αλήθεια είναι ότι είχα επιφυλάξεις και ενοχλήθηκα από την τραπεζοκατάσταση και τις φιάλες των 160 ευρώ αλλά μέχρι εκεί.

Δεν θα μακρηγορήσω εκθειάζοντας την ορχήστρα η τον Θανάση, απλά θα πω ένα πράγμα:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23212

• Γεωργία
  • Γεωργία's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • ...Και τους κανόνες της ζωής θα παραβαίνω
  • Καταχωρήσεις: 350
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 11
Sardanapalos έγραψε:
Αφού βρέθηκα στον Μύλο την Τρίτη που πέρασε ας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη μήπως και ηρεμήσουν τα πράγματα εδώ :)

Η αλήθεια είναι ότι είχα επιφυλάξεις και ενοχλήθηκα από την τραπεζοκατάσταση και τις φιάλες των 160 ευρώ αλλά μέχρι εκεί.

Δεν θα μακρηγορήσω εκθειάζοντας την ορχήστρα η τον Θανάση, απλά θα πω ένα πράγμα:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ....?<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Γεωργία, στις: 15/02/2008 13:36
The only thing standing in between you and me is reality

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23213

• Erkiel
  • Erkiel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 10
  • Κάρμα: 0
¸χω βαρεθεί να μπαίνω στο forum και να διαβάζω για καυγάδες και ίντριγκες...Give peace a chance!

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: