Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23177

• une Saison en Enfer
  • une Saison en Enfer's Avatar
Τίμησα και εγώ την πολύκροτη συνεργασία του φετινού χειμώνα και είμαι σε θέση να δηλώσω την απογοήτευσή μου. Οι μουσικοί είναι σπουδαίοι αλλά αυτό είναι το μόνο θετικό της παράστασης.
Ο Θανάσης με το Νιόνιο δε δένουν επί σκηνής. ¸χει χαθεί για τα καλά το κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι Λαϊδέλικα και η μπάντα που μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με το Θανάση. ¸τσι μένει έκθετος ο Θανάσης στη σκηνή, με μηδενική σκηνική παρουσία.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για να μετριάσει την αδεξιότητα του Θανάση ή επειδή τον πήραν τα χρόνια, προσπαθεί να είναι όσο γίνεται πιο εγκρατής με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα αποτέλεσμα αλαλούμ.
¼ταν σε μαγαζιά τύπου Χαμάμ την σκηνική του αδεξιότητα τη βλέπαμε με συμπάθεια, σε μαγαζιά σαν το Polis αλλά και στις καινούργιες του συνεργασίες, όσο καλόπιστος και να είναι κανείς δεν μπορεί πια να ανεχθεί αυτό τον ερασιτεχνισμό.
Για το Polis έχω να πω πως αισθητικά είναι κατηγορία πίστα-γαρούφαλλα- κονσομασιόν, αλλά οι μαξιλάρες είναι αναπαυτικές.
Για το κοινό έχω να πω πως δεν ταιριάζει καθόλου πράγμα που δείχνει τις αδυναμίες της συνεργασίας. Ο Αγγελάκας λχ ή Mode Plagal ή Αλεξίου ακόμα δεν έχουν τόσο ανομοιογενές κοινό. Από τη μία έχουμε κάποιους ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές σαν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών. Ανάμέσα στα δύο άκρα βρίσκεται ο πολύς ο κόσμος, όλοι εμείς που δε διεκδικούμε μερίδιο στην οχλοβοή. Αλλά με τη σιωπή ελπίζουμε να φτάνουμε στα αυτιά του καλλιτέχνη που αγαπήσαμε παλιά και τον τιμούμε σαν παλιά αγάπη.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23179

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
une Saison en Enfer έγραψε:
από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών. Ανάμέσα στα δύο άκρα βρίσκεται ο πολύς ο κόσμος, όλοι εμείς που δε διεκδικούμε μερίδιο στην οχλοβοή.

Tελικα ειμαστε λιγοι και καλοι ;)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23184

• Φίλιππος
  • Φίλιππος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 422
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 51
και από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών. .
Τα ταπεινά πνευματικά στρώματα της τάξης των χουλιγκαν της Κοιλάδας των Τεμπων εκλιπαρούν την συγνώμη σας για την ποταπή τους ύπαρξη
Στην κολυμπήθρα ρίξανε νερό αλκοολούχο και τ'όνομα που μου'δωσαν ήταν χαμένο ρούχο

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23185

• Prigipesa
  • Prigipesa's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 303
  • Κάρμα: 0
από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών.

ΕΙΜΑΙ ΧΙΠ ΧΟΠ ΚΟΙΛΑΔΟ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ;)
Να βρω και εσάς αδέρφια μου, που χετε ξεθυμάνει, το φόβο και την ομορφιά να βάλουμε μαζί.
Να πλύνουμε με το κρασί τα νυσταγμένα μάτια κι ύστερα να σαλπάρουμε στη...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23186

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Φίλιππος έγραψε:
και από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών. .
Τα ταπεινά πνευματικά στρώματα της τάξης των χουλιγκαν της Κοιλάδας των Τεμπων εκλιπαρούν την συγνώμη σας για την ποταπή τους ύπαρξη

Προσυπογράφω :laugh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 14/02/2008 02:42
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23189

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Τίμησα και εγώ την πολύκροτη συνεργασία του φετινού χειμώνα

Ναι, ναι το διαβάσαμε στον τύπο με μεγάλα γράμματα
\"Η une Saison en Enfer τίμησε το Διονύση και το Θανάση με την παρουσία της\".

και είμαι σε θέση να δηλώσω την απογοήτευσή μου

ε αφού απογοητεύτικες θα το κόψουνε το πρόγραμμα μια ώρα αρχίτερα.....

Οι μουσικοί είναι σπουδαίοι αλλά αυτό είναι το μόνο θετικό της παράστασης.

Ναί όντως το μόνο θετικό της παράστασης είναι οι μουσικοί. Οι άλλοι δύο (40 χρόνια φουρναρέοι) είναι απλώς οδοντόκρεμες.

Ο Θανάσης με το Νιόνιο δε δένουν επί σκηνής. ¸χει χαθεί για τα καλά το κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι Λαϊδέλικα και η μπάντα που μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με το Θανάση.

Ναι, σίγουρα αυτά είναι δυο συγκρίσιμα μεγέθη δεδομένου μάλιστα ότι οι Λαικεδέλικα μετρούσανε καμιά πεντακοσαριά λάιβ και ο Θανάσης με το Νιόνιο μόλις δέκα.

¸τσι μένει έκθετος ο Θανάσης στη σκηνή, με μηδενική σκηνική παρουσία.

Μηδενική την είχε πάντα, αλλά αφού ενοχλήθηκες, στο μέλλον θα βγάζει την ψυχούλα του πάνω στη σκηνή υπό τις σκηνοθετικές υποδείξεις του Σταμάτη Φασουλή.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος για να μετριάσει την αδεξιότητα του Θανάση ή επειδή τον πήραν τα χρόνια, προσπαθεί να είναι όσο γίνεται πιο εγκρατής με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα αποτέλεσμα αλαλούμ.

Αλαλούμ, αλαλούμ, άλλη γλώσσα μιλάμε μαζεψέ τα να πάμε πιο καλά στο Χαρτούμ.

¼ταν σε μαγαζιά τύπου Χαμάμ την σκηνική του αδεξιότητα τη βλέπαμε με συμπάθεια, σε μαγαζιά σαν το Polis αλλά και στις καινούργιες του συνεργασίες, όσο καλόπιστος και να είναι κανείς δεν μπορεί πια να ανεχθεί αυτό τον ερασιτεχνισμό.

α!!!! μάλιστα, άμα αλλάζεις μαγαζί και συνεργάτες πρέπει να αλλάξεις και προσωπικότητα, αυτό επιτάσσει η καλλιτεχνική συνέπεια!!!! Ενδιαφέρουσα άποψη, δε λέω.

Για το Polis έχω να πω πως αισθητικά είναι κατηγορία πίστα-γαρούφαλλα- κονσομασιόν, αλλά οι μαξιλάρες είναι αναπαυτικές.

Για να το λες, κάποια εμπειρία θα χεις.

Για το κοινό έχω να πω πως δεν ταιριάζει καθόλου πράγμα που δείχνει τις αδυναμίες της συνεργασίας. Ο Αγγελάκας λχ ή Mode Plagal ή Αλεξίου ακόμα δεν έχουν τόσο ανομοιογενές κοινό. Από τη μία έχουμε κάποιους ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές σαν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και από την άλλη έχουμε τους χούλιγκαν της κοιλάδας των τεμπών.

Τι ακριβώς προτείνεις? Να μπούμε όλοι μέσα στο χωνευτήρι για να επιτευχθεί η ομοιογένεια? Ενδιαφέρον επίσης!!!!!

Ανάμέσα στα δύο άκρα βρίσκεται ο πολύς ο κόσμος, όλοι εμείς που δε διεκδικούμε μερίδιο στην οχλοβοή. Αλλά με τη σιωπή ελπίζουμε να φτάνουμε στα αυτιά του καλλιτέχνη που αγαπήσαμε παλιά και τον τιμούμε σαν παλιά αγάπη.

Τι να σου πω κοπέλα μου!!!! Τον ξεσκίσατε στην αγάπη και την τιμή τον καλλιτέχνη, όλοι εσείς, \"ο πολύς κόσμος\". Δεν έχει που να τη βάλει τόση αγάπη ο άνθρωπος.
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: