2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
3, 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
2/3 ΚΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΕΛΑΦΡΑ. ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΑΨΑΚΙ, ΑΔΕΙΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 175 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ Η ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ!