Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5103

• noa6064
  • noa6064's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 428
  • Κάρμα: 0
:(
kouf..
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 10 μήνες πριν, από τον/την noa6064. Αιτιολογία: -
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5104

• κιρκαδιανός
  • κιρκαδιανός's Avatar
γεια σας...
την επόμενη φορά που θα μου κλέψουν τα αυτοκινητάκια μου τα αλητάκια θα το πω στον διευθυντή να τους δώσει αποβολή γιατί εγώ φοβάμαι να τα βάλω μαζί τους και να προστατεύσω ό,τι νομίζω ότι μου ανήκει. και προς θεού!!! δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, τη γνώμη μου λέω, όπως όλοι άλλωστε γιατί αν εκφράζαμε άλλων τη γνώμη θα είμασταν και πολύ φερέφωνα!!!τουλάχιστον.
...και περαστικά σας

για το άσυλο αν και έχει χυθεί πολύ αίμα φαίνεται πως δεν φτάνει και πως χρειάζεται να χυθεί κι άλλο.

άλλοι ματώνουν κι άλλοι χέζουν

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5105

• κιρκαδιανός
  • κιρκαδιανός's Avatar
noa6064 έγραψε:
σχωράτε με αλλά το έχω χεσμένο.

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5106

• Πηνειώ
  • Πηνειώ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 420
Δεν καταλαβαίνω αυτή την πρεμούρα ορισμένων με τους αιώνιους φοιτητές αφού στον 6ο χρόνο κόβονται έτσι κι αλλιώς οι λιγοστές κοινωνικές παροχές (βλ.πάσο, δωρέαν ή με έκπτωση σίτιση, δωρεάν συγγράμματα). Ποιο είναι τελικά το γαμωπρόβλημά αυτών που θέλουν να περάσουν και αυτό το μέτρο;

Μήπως, λέω, μήπως οι \"αιώνιοι φοιτητές\" χαλάνε τη μόστρα ενός πανεπιστημίου που θέλει να μετατραπεί σε προβατοποιείο, όπου μπαίνεις κάνεις την ταχύρρυθμη φοίτησή σου και στον πάγκο σου; Ο \"αιώνιος\" μη έχοντας να χάσει τα χαμένα εξάμηνά του είναι η σπίθα στις καταλήψεις, τις πορείες, τις συνελεύσεις; Ο αιώνιος δεν είναι πρόβατο πια, είναι παλιός και δε μασάει να συμμετέχει σε αγώνες που πονοκεφαλιάζουν το κράτος.

Επίσης μήπως ο \"αίωνιος\" δε συνάδει με την ευρωπαϊκή εικόνα που εναγωνίως πασχίζουν να φτιάξουν οι γνωστοί μας πίθηκοι, μια που στο εξωτερικό τα σκας και αιώνιος δε γίνεται να είσαι εκ των πραγμάτων;

Μήπως επίσης, λέω μήπως, οι αιώνιοι φοιτητές στην ουσία βολεύουν το ίδιο το κράτος (αλλά πού μυαλό να το καταλάβει...) μια που δημιουργούν πλασματικά ποσοστά μειωμένης ανεργίας ως φοιτητές και άρα όχι στην αγορά εργασίας; Και μήπως τελικά οι πίθηκοι έχουν πέσει στη λούπα της \"σώνει και καλά\" σύγκλισης με τα ευρωπαϊκά μοντέλα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς να βλέπουν ότι οικονομικά το φαινόμενο αιώνιος τους συμφέρει;

(σ.σ.: δεν υπήρξα ποτέ αιώνια φοιτήτρια η ίδια, μάλλον το αντίθετο. Γράφτηκα για διδακτορικό 4 μέρες μετά που τέλειωσα με το μάστερ...)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: κοπέλα, στις: 17/06/2006 21:38

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5107

Αγαπητή φίλη με την επωνυμία κοπέλα νομίζω ότι είναι πάρα πολύ απλό να διαπιστώσει κανείς το γιατί βλάπτουν οι \"αίωνιοι φοιτητές\" και θεωρώ ότι δεν υπάρχει αξιόπιστο αντεπιχείτημα στα παρακάτω...

¼πως θα γνωρίζεις οι φοιτητές καλούνται να αναπτύξουν την προσωπικόητά τους και να εργαστούν μέσα σ' ένα ιδιαιτέρως αναταγωνιστικό πεδίο και στα πλαίσια της ΕΕ. Ο στόχος, λοιπόν, είναι ένα πτυχίο με αξία (όπως αναφέρει και το σύνθημα των καταληψιών που βεβαίως δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται) που να είναι ανταγωνιστικό και να αντικατοπτρίζει ένα minimun γνώσης!!! Ερωτώ, επομένως, τι αντικατοπτρίζει το πτυχίο ενός 30αρη; Τι ποιότητα γνώσης έχει λάβει; ΤΙ θα θυμάται από τα μαθήματα που παρακολούθησε στα 18 του χρόνια, περιττό δε να επισημάνω ότι πιθανότατα οι εξελίξεις στον οικείο επιστημονικό κλάδο θα έχουν καταστήσει αυτά που διδάχτηκε και καλείται πλέον να εφαρμόσει τουλάχιστον ανεπαρκή...
Άρα, πρώτον, πρέπει να καταργηθεί αυτό το φαινόμενο για να αποκτήσει η \"έννοια\" πτυχίο ουσιωδέστερο και ανταγωνιστικότερο περιεχόμενο...

Οφείλω να επαναδιευκρινίσω και το εξής: Η ρύθμιση για το ν+2 θα αφορά ΜΟΝΟΝ τους νεοεισαχθέντες.... Κατά συνέπεια, ένας πρωτοετής που γνωρίζει ότι έχει 6 χρόνια για να ολοκληρώσει τις σπουδές του θα είναι κατά τεκμήριο πιο επιμελής φοιτητής με αποτέλεσμα να ανέβει και το επίπεδο γνώσεων του για να επιστρέψουμε και παλι στο πτυχίο που αντικατοπτρίζει την παρεχόμενη γνώση!!! Ο φραπές θα λιγοστέψει και η μελέτη θα αυξηθεί....

¼σο για τα φαινόμενα προβατοποίησης κτλ, έχω βαρεθεί πραγματικά να τα ακούω... Παιδιά αν δε θέλει κάποιος να σπουδάσει και να ενταχτει στο υπάρχον σύστημα εργασίας, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, ας πάει καλύτερα σπίτι του ή σε χώρες που κυριαρχούν άλλα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά συστήματα...

Ελπίζω να βρεις επαρκώς τεκμηριωμένη την άποψη μου.

Και πέρα από τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου δημιουργείται μπάχαλο σε όλες τις γραμματείες όταν απο τους εγγεγραμένους φοιτητές προσέρχονται μόνον οι μισοί για να εξετασούν και κυρίως όσον αφορά στο πρόγραμμα εξέτασης και διαδασκαλίας (πως θα μπορέσε να υπολογιστεί ο αριθμός των φοιτητών που παρακολουθεί ένα μάθημα για να γίνει σωστός προγραμματισμός των αιθουσών)...

Τι άλλο να πω...
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re:ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ 18 έτη 6 μήνες πριν, #5108

• Πηνειώ
  • Πηνειώ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 420
Χρήστο, γεια χαρά! Πέλα με λένε μια που τα λέμε. Διαφωνώ με το περιεχόμενο του μηνύματός σου αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος και το ύφος σου!! ;)
Είναι εύκολο να πεις
\"Παιδιά αν δε θέλει
κάποιος να σπουδάσει και να ενταχτει στο υπάρχον σύστημα εργασίας, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, ας
πάει καλύτερα σπίτι του ή σε χώρες που κυριαρχούν άλλα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά συστήματα.\"

αλλά είναι πιο δύσκολο να υπολογίσεις: την ισότητα των ευκαιριών στη μόρφωση, το εύρος της επιλογής μετά από μια ενσυνείδητη απόφαση να μείνεις χωρίς \"εφόδια\" στον άγριο κόσμο της αγοράς εργασίας και τέλος τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και παντού, όπου σε λίγο το \"σε χώρες που κυριαρχούν άλλα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά συστήματα.\" θα είναι παραμυθάκι να το λέμε στα εγγόνια μας, μια που θα νοείται ως μία πολιτική ο αναπτυγμένος κόσμος...

xxx

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: