Λοιπόοοοοοοοοοοοον!!!!
Τα τραγούδια του Θανάση των οποίων τις μελωδίες έχω ξεχωρίσει είναι τα εξής:
Α. Μάνθος, Αγία Νοσταλγία, Αγρύπνια, Άδειοι τόποι, Αερικό, Αλεξάντρα, Ανδρομέδα, Ανεμόσκαλα, Αποσπερίτης, Αποχαιρετισμός Απόψε, Αρματωλό, Άστρο του πρωινού, Άτμαν, Αυτό, Βάλε κρασί Βάλια Κάλντα, Βάρδια, Γιορτή, Δέντρο μοναχό, Δεύτερος άνεμος, Διάφανες αυλαίες, Διάφανος, Δρομέας, Ενύπνιο, Επιτύμβιο,
¸ργο Αρ.1 σε Mlb για τσεκούρι και τηλεόραση (ειδικά αυτό έχει φοβερή μελωδία) , ¸ρημα κορμιά, Η βέρα, Η Κοιλάδα των Τεμπών, Η λάθος μοιρασιά, Η Μοσχαροκεφαλή
(γεια σου διονύση μου), Η ουρά του αλόγου,Η παραβολή του ασώτου, Η τράτα, Ήμερος ύπνος, Κάτω απ' το μαξιλάρι, Liquid, Λύκος κακός, Μ81, Μαγγανείες, Μαλαματένια μου ζωή, Με το φεγγάρι πιες, Μια μάνα που χε ένα γιο, Μιλώ για σένα, Να βγαίνεις απ' το όνειρο, Νανούρισμα, Νυχτέρι, Ο καντηλανάφτης, Ο κομήτης του Χάλεϋ, Ο Τρυγητής, Οι γριές, Οι καλογέροι,Οι πότες της στρογγυλής τραπέζης, Οι τρεις ανθοί, ¼νειρο, ¼ποιος αγάπησε δεν ξέρει να το πει, Οργανικό, ¼σοι, ¼ταν τραγουδάω, ¼ταν χαράζει, Ούτε τριγμός, ούτε λυγμός, Παλιά πληγή, Πάστα με κερασάκι, Περσεφόνη?, Πες μου κάτι, Πεχλιβάνης, Πλάνα ξενιτειά,Rua da bella vista, Σ' αφήνω γεια, Σαμπάχ, Σε ορυχεία σκοτεινά, Στη φωτιά, Στην Αμερική, Στις χαραυγές ξεχνιέμαι, Στον κάμπο το Θεσσαλικό, Στυλίτης, Σώμα που χορεύεις, Τα λάφυρα της νύχτας, Τα παξιμάδια, Τειρεσίας, Το Κομμωτριάκι, Του κάτω κόσμου οι φυλακές, Τρία Ρουμπαγιάτ, 360 Χλμ, Φεϊρούζ, Φιλί αμέθυστο, Χελώνα και Χέρια τρελαμένα ......
Αλλά την πιο ξεχωριστή μελωδία από όλα, την έχει αυτό που δεν έχω ακούσει ακόμα
<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μαρίνα Φραγκίσκου, στις: 14/02/2006 02:44