Καλώς ήλθατε,
Επισκέπτης
|
|
Γεια σας κ απο μένα!Κάνα 2χρονο λαθραναγνώστης της "Κοιλαδας" κ απο σημερα ενεργο μελος της.Διαβαζω τα διαφορα reviews και ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο καταληγω οτι αν μη τι αλλο αυτο το live δεν περασε αδιαφορο,το οποιο συνυπογραφω με τα χερια ολα.
Θες κατι το μαγευτικο φυσικο background,η καταληψη του χωρου απο κοιλαδιτες οι οποιοι αναποφευκτα περασαν γραμμη,η ποικιλια σε τσιπουρο του χωριου (το συκο στο Κεραμιδι ολο το ρευστο)εδωσαν στη συναυλια αυτη την εκστατικη πινελια.Η διαρκεια πραγματικα χορταστικη και με ενα setlist σαφως ανανεωμενο απο περσυ,με προσθαφαιρεσεις που πραγματικα δν ξερω αν ποτε θα ικανοποιησουν στο ακεραιο τον καθε ενα απο μας.Κομματια που αγαπαμε μειναν εξω βαζοντας ομως το 'νεο αιμα' καθως και μερικα που δεν ακουστηκαν περσυ.Η μπαντα πολυ καλο δεσιμο και φοβερη αλληλεπιδραση με το κοινο,οπως κ ο ιδιος ο Θανασης.Τα σταδια που περασε το live,απο τις ηρεμες στιγμες του μεχρι τα ξεσπασματα,μ αφησαν μια θετικοτατη γευση κανοντας αποσβεση ολα τα χιλιομετρα που φαγαμε για να φτασουμε ως εκει. Κλείνοντας θα θελα να δωσω χαιρετισματα στα παιδια που γνωρισα.Σε Σκιπιωνα και Ταμπουρλουκο οχι μονο για τη μπροστινη γραμμη που μοιραστηκαμε αλλα και για τα κερασμενα ψητα λουκανικα που εστελνε ο τυπος,ο οποιος φημες λενε οτι ακομα ζηταει τα καλαντα απ τη Ματουλα.Επισης σε hatzi(Θεωνηηη) και C@rpe D!em με την απιστευτη geek μπλουζα του Επισης σε οσους αλλους ηταν εκει κ δεν μπορεσα-προλαβα να μιλησω.Ειμαστε ακομα στην αρχη και θα ρεφαρουμε!Να στε ολοι καλα! Υ.Γ.Τι αλλο??Δεν εισαι ταμιας..δεν εισαι φωτογραφος...εισαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της καρδιας μας! |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
kai kati apo emena...
rapidshare.com/files/391486397/DSCF7070.rar.html paizei me real player kai vlc. gemato triimero,panemorfa meri,mousiki thanasi kato apo platania... thanks Tzeni,Kelly and Giota |
|
|
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Κοιτάξτε παιδιά, μετά από 4-5 συναυλίες θα μπορούμε να έχουμε μία γενική άποψη για το φετινό σχήμα. Κάθε εμφάνιση έχει τις ιδιαιτερότητές της, το κοινό της και τον χώρο της. +1000. Βασικά, οκ ας πούμε τα συν και τα πλην, απλά να θυμόμαστε ότι μόλις η πρώτη συναυλία από δεκάδες ήταν αυτή. Μέχρι το φθινόπωρο που θα τελειώσει η περιοδεία, λογικά η εμπειρία που προσφέρουν όλοι οι μουσικοί θα έχει ανέβει επίπεδο. Να συμφωνήσω και με τον φίλο Χρήστο για τον Παντέλη. Στο άκουσμα της επιστροφής της ηλεκτρικής κιθάρας στις συναυλίες, περίμενα πιο "ηλεκτρικές" version σε κάποια κομμάτια. Πείτε ότι νοστάλγησα θεό Μπάμπη... Όσο για την Ματούλα... Τί να πω βρε παιδιά; Εντάξει, αν γίνω πολύ αυστηρός θα πω ότι το στυλ της (φωνή και σκηνική παρουσία) παραπέμπει περισσότερο σε reggae και ska μπάντες. Αλλά οκ, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ίσως να ξαναδεί με τον Θανάση κάποια σημεία που θέλουν αλλαγή. (άσχετο: Πώς μπορούμε να πιέσουμε ώστε να εμφανιστεί Σωκράτης σε live Θανάση κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι; ) |
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 6 μήνες πριν, από τον/την alterhoh.
|
|
papous calling from the underworld....
Πρώτα απο όλα χάρηκα που συναντήθηκα με πρόσωπα που αγαπώ σέβομαι απεριόριστα και θα είμαι stand by όποτε με έχουν ανάγκη-και το ξέρουν ότι το εννοώ-. Δεύτερον αγιοπαίδι το τι έγινε στο Pro θα το επιληφθεί η δικαιοσύνη -στη λίστα των στημένων ήταν και αυτά τα ματς- και θένκς in public για την φιλοξενεία. Για το λάιβ αναγνωρίζω το vibe που απο καιρούς λαικεδέλικα όντως έχω να δω -άσχετα απο την αποψίλωση που βλέπω να επέρχεται στο σχήμα του μπάμπή παπαδόπουλου,αιγά σιγά- Για να γκρινιάξω ως είθισται στο μόνο πόστ ανα χρόνο που κάνω θα συμφωνήσω με τον Κύριο Γιαλαμά και θα πρόσθετα επίσης-μπορεί να το έχουν αναφέρει αλλά δεν τα διάβασα όλα τα reviews- το ότι ο Θανάσης "συμμετείχε" βαριά στο 35-40% των τραγουδιών-εννοώντας είτε φωνητικά είτε μουσικά- άρα πάντα κατ'εμέ το ορθό θα ήταν οι αφίσσες του να λένε με Bold τεράστια κεφαλίδα "Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩ/ΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ",ως ωφείλεις αν το βλέπεις ως δικό σου project. Κλείνωντας να πω ένα thanks σε όλους τους Μάγκες και Μάγκισσες του τρομερού team του Κεραμιδίου ,ήταν απο πλευράς οργάνων η πιο πλήρης ή καλύτερα η πιό "γεμάτη" θανασοσύναξη που έχω ζήσει ever. Ο Παππούς πάει για ύπνο.... |
\"Keep your faith alive..
Be your self at the live.\"
|
|
Ανεβαίνοντας την ανηφόρα για το Κεραμίδι και βλέποντας θανασόκόσμο κατάλαβα τι θα επακολουθούσε. Δε θα σταθώ στην εκτελεστική πλευρά του live, γιατί για μένα άλλα πράγματα είχαν νόημα αυτή τη φορά. Και μόνο το γεγονός ότι η όλη κατάσταση μου θύμισε κάτι από παλιές καλές εποχές τα λέει όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία αυτού του απίστευτα όμορφου κλίματος. Respect σε όλους τους συνοδοιπόρους της πρώτης σειράς γνωστούς και άγνωστους (ιδιαιτέρως δε σε Σκιπίωνα, Ταμπουρλούκο) καθώς και στα παιδιά που μοιραστήκαμε τις ωραίες μουσικές στιγμές στην ταβέρνα. Να είστε όλοι καλά!
Υ.Γ. Δημήτρη άγιε θενκς για τα καλά λόγια Υ.Γ.(2) Ο Μυστακίδης έπρεπε να πει τουλάχιστον ένα τραγούδι Τα σέβη μου |
|
|
Καλησπέρα,
Σήμερα ίσως κοντράρω το Γιαλαμά, στην έκταση του post μου. Από που να ξεκινήσω, και που να τελειώσω? Δουλεύεις, τρως σκατά, έχεις το άγχος μόνιμο συνοδοιπόρο σου. Αλλά μερικές φορές η ζωή είναι πολύ γενναιόδωρη. Σε σημείο να είσαι βέβαιος πως θα αποδημήσεις εις τόπο χλοερό από overdose ευτυχίας. Σάββατο απόγευμα στη Λάρισα για τα προεόρτια. Credit goes to Jimmy the Saint, boem & mr Γιαλαμάς. Όταν το μεσημέρι της Κυριακής ανηφορίσαμε για το Μεταξοχώρι, έμεινα έκπληκτος από τον αριθμό των ατόμων που βρισκόταν στο σημείο που ορίσαμε τη συνάντηση. Φίλοι από τα παλιά, όπως και νεώτερα πρόσωπα. Μια μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε, έχοντας ως κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μουσική του Θ.Π. Και μετά σου λένε ότι το internet αποξενώνει. Anyway Κατηφορίζοντας προς το χώρο της συναυλίας, διαπιστώνουμε ότι ακόμα και μισό μέτρο μπροστά από τη σκηνή, υπάρχουν καρέκλες. Thanks to Navar, οι καρέκλες μεταφέρονται 2-3 μέτρα πίσω. Η προσμονή μεγάλη. Περίεργο συναίσθημα η αναμονή πριν ξεκινήσει η εκάστοτε συναυλία. Πολλά τα ερωτηματικά αυτή τη φορά. "Είναι νέο σχήμα. Μήπως θα είναι σούπα το live?","Mήπως ο Θανάσης λόγω της τοποθεσίας, θα είναι μαζεμένος?", "Μήπως χάθηκε οριστικά το feeling που υπήρχε στις συναυλίες του προηγούμενου σχήματος?", και πολλά άλλα, που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Ξεκίνημα με Άτμαν. Τί μας λες ρε Θανάση? Δέος. Ένιωθα σα να βλέπω τους Λαϊκεδέλικα, με τον Αγγελάκα στο μικρόφωνο. Πώς περνάν έτσι τα χρόνια ρε πούστη μου. To background, εκπληκτικό. Γενικά η παραγωγή/σκηνοθεσία (?) ήταν πολύ καλή. 2 γιγαντιαίες αναπαραστάσεις κάδρων, τα οποία σε κάθε κομμάτι προέβαλλαν διαφορετικές εικόνες. Δε θα αναφερθώ σε κάθε κομμάτι που παίχτηκε, γιατί θα γέμιζα άνετα 3 σελίδες. Θέλω όμως να τονίσω τα εξής : Ο Θανάσης, όπως σε κάθε πρεμιέρα, κρεμόταν από τα μάτια του κοινού. Όταν έλαβε το σήμα "όλα OK" απελευθερώθηκε, και μας χάρισε μαγευτικές στιγμές. Θυμάστε τί είχε πει στον Παπακώστα? Ότι το πιο γαμάτο που μπορεί να σου συμβεί σε μια συναυλία, είναι να ζήσεις μία εκστατική στιγμή. Εγώ προσωπικά έζησα 4 ή 5. Πρώτη μου φορά, τόσες πολλές. Είπαμε, Άτμαν. Σαμπάχ, επιτέλους τραγουδησμένο από τον Θανάση, με περίσσιο τσαμπουκά, όχι όπως στο Polis. Στο σημείο "κι απ' το διάφανο το τραύμα, το γλυκό, ένας σαμπάχ μακριά θα φτερουγίσει", νόμιζα και νομίζω ακόμα πως είχα γίνει ένα με τον Κοσμικό Παλμό. Κόβω το δεξί μου χέρι ότι κάτι παρόμοιο ένιωσε και ο Θανάσης. Μεγάλο highlight. Σ' Αφήνω Γειά. Μαλάκας mode /on : Αλήθεια, γιατί ο καλλιτέχνης το βάφτισε έτσι, κι όχι "Σ' Αφήνω, Γειά"? Μαλάκας mode /off . Έχουμε δει δεκάδες συναυλίες του Θανάση. Έχουμε ακούσει αυτό το κομμάτι πάμπολλες φορές. Κι όμως, ήταν κάτι το μοναδικό. Εκτέλεση που συναγωνιζόταν Α Ν Ε Τ Ο Τ Α Τ Α αυτή από τα "Ζωντανά". Μιλώ Για Σένα : Τα αρχαία Διονύσεια, κάπως έτσι πρέπει να ήταν. Ο πιτσιρικάς με το κλαρίνο είναι όλα τα λεφτά. "Βάλε Κρασί" : Απουσιάζε πολλά χρόνια από τις συναυλίες, αλλά ήταν μεγάλο top. BTW, όσο κι αν επιμένουν να το παίζουν ορχηστρικό, εμείς εδώ είμαστε Ο "Αλήτης" και η παρουσίαση τον μουσικών ήταν επίσης πολύ δυνατό σημείο του προγράμματος. "Ενώ από κάτω γίνονται σημεία και τέρατα". Πολλά τραγούδια από τον "Γερακάρη" : Άστοχη η ερμηνεία της Ματούλας στα "Έρημα Κορμιά". Και το "Όταν Τραγουδάω", θέλει Φώτη. Δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό το ότι το πολυαγαπημένο μου "Νυχτέρι" δεν ταιριάζει καθόλου στη φωνή του Χανιώτη. Θανάση, κανείς δεν το λέει σαν και σένα. Η Ματούλα : Με εντυπωσίασε η ζεστασιά και η σκηνική της παρουσία. Σε κάποια κομμάτια η φωνή της είναι flat. Για παράδειγμα τα "Έρημα Κορμιά" δεν ταιριάζουν στη φωνή της. Στην "Περσεφόνη" τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Την Κοιλάδα μόνο ο Θανάσης με το Μάλαμα τη λένε όμορφα. Άστοχη επιλογή. Κλαρίνο, όλα τα λεφτά. Μπάσο, επίσης. Ο drummer μου φάνηκε λίγο διστακτικός. Η απουσία του Αλέξη ήταν έντονη. Ο Πολυζωγόπουλος είναι πιο cool φέτος, πολύ πιο άνετος. Ο Παντέλης τώρα, παράξενη περίπτωση. Παίζει μόνο τα στοιχειώδη επειδή του το ζήτησε ο Θανάσης, ή γιατί δεν έχει δουλέψει τα κομμάτια? Και το λέω αυτό, γιατί όταν ο Μπάμπης σταμάτησε να δουλεύει τα κομμάτια, αυτό είχε γίνει αντιληπτό από πολλούς. Ο Bandoek από την άλλη, σε κάθε κομμάτι έβαζε την ψυχούλα του. Μη με κακολογήσετε, υποθέσεις κάνω για τον Παντέλη. Βέβαια, πρεμιέρα ήταν. Πιστεύω πως το σχήμα θα στρώσει ακόμα περισσότερο. Τότε ίσως τους κρίνουμε πιο αντικειμενικά. Φώτης και Μήτσος, στιβαροί και αλάνθαστοι, σε ηγετικό ρόλο. Το κοινό, ήταν πολύ θερμό. Τhumbs down για την πτώση του παιδιού από τη σκηνή. Έχασα δέκα χρόνια ζωής μέχρι να σηκωθεί. Περί κοινού πάλι, η φάση ήταν μια πιο μινιμαλιστική εκδοχή του Gagarin. Παντού αγαπημένα πρόσωπα, αγαπημένα μάτια. Thumbs down επίσης, για τον "Κάλαντα". Δεν το έχουν δουλέψει λέμε. Θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό για έναν καλλιτέχνη απ' το να ξεκινάει ένα κομμάτι του, και το κοινό να ζητάει κάποιο άλλο. Τελευταίο αρνητικό : Μετά το τετράωρο πρόγραμμα, ο Θανάσης πήρε το μπουζουκάκι του, κάθισε κώλο κάτω στη σκηνή, και άρχισε να παίζει για την ψυχούλα του. Κάποιοι θεωρήσαν σωστό να έχουν σε απόσταση 5 εκατοστών από το πρόσωπο του κάμερες, και φωτογραφικές. Κάποιες αναμνήσεις παιδιά αποτυπώνονται καλύτερα στο μυαλό και την καρδιά μας, και όχι στο χαρτί. Φυσικά και δε διεκδικώ δάφνες καλής συμπεριφοράς. Εγώ ξεκίνησα το stage diving, που πιθανώς να σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους. Δε βάζω τον εαυτό μου στο απυροβόλητο. Τέλος, το πέπλο μυστήριου που περιέβαλλε το Σύλλογο, σβήστηκε για τα καλά. Προάγουν πολιτιστικό και ανθρωπιστικό έργο, χωρία πλάκα. Αλλά, πρόεδρε, 2,5 τα μπυρόνια? Και οι ντόπιοι? Πρόσχαροι άνθρωποι, έξω καρδιά. "Με του ματ' του καθαρό" , όπως λέει και ο εκ Πιερίας ορμώμενος ιεροφάντης. Μη σας ταλαιπωρώ άλλο. Αν συνεχίσω θα τελειώσω μεθαύριο. Ζήσαμε τα καλύτερα, αλλά προσμένω τα ακόμα πιο όμορφα. Edit : Ο Σαμάνος είναι εξαιρετικός δίσκος. Κρίμα που δεν ακούσαμε κανένα κομμάτι. |
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.
Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 6 μήνες πριν, από τον/την Σκιπίωνας.
|
Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.
Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: