Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: SINAVLIA BOLOS 8-09

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27192

• kranagia2008
  • kranagia2008's Avatar
Μεταφέρω εδώ το post που είχα ανεβάσει σε άλλο σημείο του φόρουμ, μιας κι εδώ γίνεται η κουβέντα για τη συναυλία στο Βόλο. Το είχα ανεβάσει στο ακριβώς από κάτω θέμα, που έχει πάλι όνομα Συναυλία στο Βόλο ακριβώς την επόμενη μέρα και βλέπω ότι συμφωνούμε απόλυτα με τον Thomas.
Χτες βράδυ (8/9/08) έγινε η συναυλία του Θανάση με το Νιόνιο στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Τιμή εισόδου: 20 ευρώ. Η συναυλία ξεκίνησε στις 10 περίπου και τελείωσε στις 12:30.
¸χοντας γοητευτεί από το cd που κυκλοφόρησαν οι δυο τους και με μια μέτρια προς άσχημη εντύπωση από τη συναυλία που είχα δει το Γενάρη στο \"Πόλις\", πήγα στο θέατρο με μια διάθεση να δω επιτέλους να \"έχει δέσει το γλυκό\".
Δυστυχώς αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Μπορεί η συναυλία να ήταν ό,τι καλύτερο για κάποιον που βλέπει τον Θανάση (ή το Νιόνιο) πρώτη φορά αλλά νομίζω ότι οι κάτοικοι της κοιλάδας θα είχαν φύγει από το πρώτο μισάωρο. Αυτή η συνεργασία μας έδωσε ένα υπέροχο δίσκο and that's it. Ο Θανάσης δείχνει να βαριέται τόσο πολύ, ο γνωστός \"φανφάρας\" Νιόνιος να τραγουδάει τα χιτ του και στα μάτια μας (στα δικά μου τουλάχιστον) δεν υπάρχει τίποτα από τις παλιές καλές συναυλίες του αγαπημένου μας Θανάση. Πριν δύο μήνες είχα δει τον Μπάση. Ε, σα να είχα πάει σε αντίστοιχη συναυλία. Μόνο οι μουσικές και τα τραγούδια άλλαζαν.
Επειδή έχω (κι έχετε) δει τον Θανάση στα \"ντουζένια\" του και νομίζω ότι αυτή το ντουέτο τα έχει φάει πλέον τα ψωμιά του, νομίζω ότι με το τέλος του καλοκαιριού πρέπει να αλλάξει το σκηνικό. Ήδη χτες το θέατρο ήταν μισοάδειο, μιας και είναι δεύτερη φορά που έρχεται μέσα σε λίγους μήνες στο Βόλο το ντουέτο (πρωτοφανές για τον Θανάση).
Υ.Γ. Μοναδικά καλά στοιχεία: Ο Θανάσης εκστασιασμένος (όση λίγη έκσταση μπορείς να διακρίνεις σ' αυτόν τον άνθρωπο) να τραγουδάει τον Διάφανο. Μόνος του να τραγουδάει το Α.Μάνθος και για πρώτη φορά τον άκουσα να παίρνει πάνω του το στίχο \"¼σες κι αν χτίσουν φυλακές...\"
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27193

• kranagia2008
  • kranagia2008's Avatar
Προς την αγαπητή MeLiTzaNio.
Το θέμα δεν είναι τι \"πουλάει\" ή όχι ο Θανάσης. ¼ντως κι εγώ πιστεύω ότι τέτοιος άνθρωπος είναι. Το θέμα είναι ότι όντως δίπλα στα Σαββόπουλο νοιώθει σαν κουτσαβάκι. Κι έχουμε ένα Νιόνιο να κάνει τις χαζομάρες του επί σκηνής κι όλοι να είμαστε υποχρέωμενοι ν' ακούμε τ' αστειάκια του, που όπως σωστά λέει κι ο Θωμάς, τα λέει εδώ και χρόνια κι έχουμε βαρεθεί να τ' ακούμε.
Και τέλος πάντων δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι δεν ταιριάζουν αυτοί οι δύο κι επιτέλους πρέπει να ψάξει για κάτι πιο ταιριαστό προς αυτόν ο αγαπημένος μας Θανάσης

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27197

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
φίλε kranagia2008 διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με την άποψη ότι ο Θανάσης αισθάνεται σαν κουτσαβάκι δίπλα στον Σαββόπουλο. Ο Θανάσης υπήρξε πάντοτε σεμνός στη δημόσια εικόνα του (στις δηλώσεις και τις εμφανίσεις του όπως προείπα) και ο Σαββόπουλος υπήρξε πάντα πληθωρικός και υπερφίαλος. Δεν νομίζω ότι η συνεργασία άλλαξε κάποιον απ τους δύο και αυτό το βρίσκω εξαιρετικά ευχάριστο να σου πω την αλήθεια. Δηλαδή για το Σαββόπουλο σκασίλα μου αλλά θα με ξένιζε δυσάρεστα εάν έβλεπα το Θανάση ξαφνικά να αλλάζει προφίλ εξαιτίας αυτής της συνεργασίας. Τι θα πρεπε να κάνει δλδ? Να αρχίσει ξαφνικά τις κωλοτούμπες για να συναγωνιστεί το Σαββόπουλο στα ακροβατικά? Τι να κάνουμε? Ο ένας είναι άκρως σκηνοθετημένος και ο άλλος δε σκηνοθετείται με τπτ αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος για να μην συνεργαστούν. ¼σο για το αν ταιριάζουν ή όχι κατά την προσωπική μου άποψη το χειμώνα κάνανε φοβερές εμφανίσεις (από τρίτη βδομάδα και μετά που έδεσε γερά το πράγμα) όσο για το καλοκαίρι μία εμφάνιση είδα όλη κι όλη, κι αυτή απ τις πρώτες, οπότε άποψη δεν έχω.

kranagia2008 έγραψε:
Κι έχουμε ένα Νιόνιο να κάνει τις χαζομάρες του επί σκηνής κι όλοι να είμαστε υποχρέωμενοι ν' ακούμε τ' αστειάκια του, που όπως σωστά λέει κι ο Θωμάς, τα λέει εδώ και χρόνια κι έχουμε βαρεθεί να τ' ακούμε.

Υ.Γ.1 Ποιός σε υποχρέωσε να ακούς τα αστειάκια του Σαββόπουλου?

kranagia2008 έγραψε:
κι επιτέλους πρέπει να ψάξει για κάτι πιο ταιριαστό προς αυτόν ο αγαπημένος μας Θανάσης

Υ.Γ. 2 Κάντε κουράγιο, έρχονται καλύτερες μέρες!!!! (απ´ ότι ακούω τουλάχιστον) ;)

Υ.Γ. 3 Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε αλλά νομίζω ότι περάσαμε φοβερό χειμώνα στο Πόλις :laugh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: MeLiTzaNio, στις: 12/09/2008 15:06
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27198

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
MeLiTzaNio έγραψε:

Υ.Γ. 2 Κάντε κουράγιο, έρχονται καλύτερες μέρες!!!! (απ´ ότι ακούω τουλάχιστον) ;)

Ερχονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραια πραγματα.
:rolleyes:

MeLiTzaNio έγραψε:
Υ.Γ. 3 Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε αλλά νομίζω ότι περάσαμε φοβερό χειμώνα στο Πόλις :laugh:

+65457457457457455
κι καλοκαιρι επισης B)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27200

• mictsant
  • mictsant's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 4
  • Κάρμα: 0
Ποια είναι τα ωραία πράγματα ρε παιδιά; Πείτε μας κι εμάς!

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27201

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
mictsant έγραψε:
Ποια είναι τα ωραία πράγματα ρε παιδιά; Πείτε μας κι εμάς!

Περιοδεια Θαναση - Σωκρατη του χρονου το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος.
;)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: