φίλε kranagia2008 διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με την άποψη ότι ο Θανάσης αισθάνεται σαν κουτσαβάκι δίπλα στον Σαββόπουλο. Ο Θανάσης υπήρξε πάντοτε σεμνός στη δημόσια εικόνα του (στις δηλώσεις και τις εμφανίσεις του όπως προείπα) και ο Σαββόπουλος υπήρξε πάντα πληθωρικός και υπερφίαλος. Δεν νομίζω ότι η συνεργασία άλλαξε κάποιον απ τους δύο και αυτό το βρίσκω εξαιρετικά ευχάριστο να σου πω την αλήθεια. Δηλαδή για το Σαββόπουλο σκασίλα μου αλλά θα με ξένιζε δυσάρεστα εάν έβλεπα το Θανάση ξαφνικά να αλλάζει προφίλ εξαιτίας αυτής της συνεργασίας. Τι θα πρεπε να κάνει δλδ? Να αρχίσει ξαφνικά τις κωλοτούμπες για να συναγωνιστεί το Σαββόπουλο στα ακροβατικά? Τι να κάνουμε? Ο ένας είναι άκρως σκηνοθετημένος και ο άλλος δε σκηνοθετείται με τπτ αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος για να μην συνεργαστούν. ¼σο για το αν ταιριάζουν ή όχι κατά την προσωπική μου άποψη το χειμώνα κάνανε φοβερές εμφανίσεις (από τρίτη βδομάδα και μετά που έδεσε γερά το πράγμα) όσο για το καλοκαίρι μία εμφάνιση είδα όλη κι όλη, κι αυτή απ τις πρώτες, οπότε άποψη δεν έχω.
kranagia2008 έγραψε:Κι έχουμε ένα Νιόνιο να κάνει τις χαζομάρες του επί σκηνής κι όλοι να είμαστε υποχρέωμενοι ν' ακούμε τ' αστειάκια του, που όπως σωστά λέει κι ο Θωμάς, τα λέει εδώ και χρόνια κι έχουμε βαρεθεί να τ' ακούμε.
Υ.Γ.1 Ποιός σε υποχρέωσε να ακούς τα αστειάκια του Σαββόπουλου?
kranagia2008 έγραψε:κι επιτέλους πρέπει να ψάξει για κάτι πιο ταιριαστό προς αυτόν ο αγαπημένος μας Θανάσης
Υ.Γ. 2 Κάντε κουράγιο, έρχονται καλύτερες μέρες!!!! (απ´ ότι ακούω τουλάχιστον)
Υ.Γ. 3 Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε αλλά νομίζω ότι περάσαμε φοβερό χειμώνα στο Πόλις
<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: MeLiTzaNio, στις: 12/09/2008 15:06