Δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να απαντήσω, μάλλον πάντα μια 'αποχώρηση' προκαλεί για κουβέντα.
Επειδή αν δεν το πω θα σκάσω, πρώτον, δεν έχει μάλλον σημασία το πόσοι πήγαν σε μια συναυλία όταν θέλεις να συζητήσεις κάτι που έγινε σε αυτήν. Και αλλού ήμασταν λίγοι κι όμως συζητήθηκαν κι εκείνες οι βραδιές. ¸χει να κάνει λοιπόν με τα θέματα που θίγονται.
Κι έτσι περνάμε σε μια αφορμή για τον/την kranagia2008. Ήθελες να συζητηθεί ένα φαινόμενο κατά τη γνώμη σου, που εντόπισες και στη συναυλία εδώ, στο Βόλο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια σημεία μαζί σου, αναγνωρίζω όμως τη σημασία του να εκφράζεται κανείς ελεύθερα γύρω από ότι τον αφορά.
Το θέμα που θέλησες να αναδείξεις δεν είχε απήχηση. Είτε γιατί έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις, είτε γιατί δεν ένοιαξε κανέναν πως περάσαμε στο \"Μελίνα\", είτε γιατί το CERN δημιούργησε χωροχρονικές ανωμαλίες. Τι θέλω να πω; Αν θες να συζητηθεί κάτι, προσπάθησέ το. Αν δεν πετύχει, ξανά. Αν επιμείνει, μούντζωνε. Δεν λειτουργούν και όλα όπως τα θέλουμε πάντα.
Δεν έχει ειρμό αυτό που γράφω, αλλά αισθάνομαι πως έτσι πρέπει να κινηθεί. Μιλάς για 'Θανασοκεντρισμό'. Και αφορμή για την αποχώρησή σου είναι η μη συμμετοχή των μελών σε μια 'Θανασοκεντρική' κουβέντα. Εμένα μου κάνει οξύμωρο, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος κλπ, θέλω απλά να καταλήξω κάπου.
Και το κάπου έφτασε. \"¼τι εύχεσαι ξεκίνα\" λέει ένα τραγούδι. Κι ας ξεκίνησες ήδη μια φορά, μην το παρατάς. Με το να φεύγεις το αφήνεις στη μοίρα του. Μην περιμένεις από άλλους να κάνουν τα πράγματα όπως εσύ τα θέλεις. Θες νέες ενότητες, μη 'Θανασοκεντρικές'; Ξεκίνα τες. Ανανέωση του site; Πίεση στους διαχειριστές. Θα μπορούσε όλο αυτό να ξεκινήσει με ένα θέμα για το πως βλέπει ο καθείς την κοιλάδα και τις προοπτικές της ως δυνητική δικτυακή κοινότητα. ¼λα αυτά μαζί. Αλλά από μέσα. Γιατί αλλιώς ίσως να έχεις αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασής σου κάποτε. Και που ξέρεις; Ίσως να βοηθούσε ουσιαστικά μια τέτοια κουβέντα. Πριν αρχίσουν οι βρικόλακες να καρφώνονται μόνοι τους με τα παλούκια.
Φιλικά και με προτροπή για ρηκονσιντερέησον,
foutouristas