Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: SINAVLIA BOLOS 8-09

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27207

• kouzoulotetia
  • kouzoulotetia's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 37
  • Κάρμα: 0
κρυστάλλινος αρουραίος έγραψε:
mictsant έγραψε:
Ποια είναι τα ωραία πράγματα ρε παιδιά; Πείτε μας κι εμάς!

Περιοδεια Θαναση - Σωκρατη του χρονου το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος.
;)

αρουραιε,εκτος απο ωραια cd που παρουσιαζεις,(:y32b4: )
μας φερνεις και εξαιρετικα νεα!!
σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!
εχω επιπλεον ενα λογο να βγαλω το χειμωνα και να περιμενω το επομενο καλοκαιρι..
τα καλυτερα λοιπον μας ερχονται..
www.myspace.com/cretekouzoulotetia
δεν με αναγνωριζετε..γιατι ελειπα καιρο..τα δακρυα μου δεν σας λενε κατι..
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27208

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
kouzoulotetia έγραψε:
κρυστάλλινος αρουραίος έγραψε:
mictsant έγραψε:
Ποια είναι τα ωραία πράγματα ρε παιδιά; Πείτε μας κι εμάς!

Περιοδεια Θαναση - Σωκρατη του χρονου το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος.
;)

αρουραιε,εκτος απο ωραια cd που παρουσιαζεις,(:y32b4: )

Α,μαλιστα :rolleyes: B)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27239

• kranagia2008
  • kranagia2008's Avatar
Αυτό που ήθελα να γράψω βρήκα αυτό το χώρο για να το κάνω γιατί από εδώ ξεκίνησε μια κουβέντα, που με ώθησε (διαβάζοντας βέβαια και για τη συναυλία στο Λυκαβηττό) σε αυτή την απόφαση. Οχι ότι είναι και τίποτα σημαντικό, χέστηκε η Φοράδα Σταλόνε (στην ουσία).
Απλά αποφάσισα να μην ασχολούμαι άλλο μ'αυτό το forum και το site γενικότερα. Δυστυχώς, πριν πολλά χρόνια, όταν προσπαθούσαμε με το Γιάννη και με μερικά άλλα παιδιά με όρεξη, να στήσουμε ένα ωραίο site για τον Θανάση (από εκεί που ξεκίνησε αυτό που βλέπετε τώρα), είχαμε άλλα πράγματα στο νου μας.
Προσωπικά, έχω αναφέρει ξανά ότι το site είναι πλέον Θανασοκεντρικό, με ενημέρωση μόνο όσο αφορά στις συναυλίες και τους δίσκους. Το Γλωσσάρι έχει να ενημερωθεί από την εποχή του παππού μου, το Βιογραφικό κάτι λιγότερο κι όταν εδώ αναφέρθηκε ότι η συναυλία στο Βόλο ήταν χάλια, ελάχιστοι ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν και να μάθουν τι και πως, ενώ στο Λυκαβηττό που γράφτηκαν ωραία λόγια με φρου φρου κι αρώματα, γεμίσανε 6 σελίδες.
Δεν μου αρέσει πλέον αυτό που έχει καταντήσει το site. Εγκαταλείπω το σκάφος κι εύχομαι να συνεχίσετε χρόνια ακόμη τη συντήρησή του κι όχι μόνο για να το γράφουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά και να αναφέρεται στις συναυλίες. Χαίρομαι για τα παιδιά που γνώρισα εδώ μέσα και εις το επανειδείν.

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27241

• meganisi
  • meganisi's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 87
Δεν διαφωνώ τελείως σε αυτά που λες και είναι δικαίωμα του καθενός τι και πώς θα πράξει.

Κάνοντας όμως το συνήγορο του διαβολου θα σου πω οτι και στη σελίδα για τον Λυκαβηττό κάποιοι έχουμε γράψει οτι δεν μας άρεσε και δεν περάσαμε καλά καθώς και το γεγονός οτι είναι λογικό η σελίδα για το Λυκαβηττό να έχει πολλές περισσότερες αναφορες απο τη σελιδα για το Βόλο αφου στο Λυκαβηττο πήγαν περισσότεροι.

Σε γενικές γραμμές πάντως συμφωνώ μαζί σου αν και πιστεύω οτι το να εγκατελείπεις το καράβι δεν είναι λύση... αφού είσαι μέλος αυτου του site αλλαξε οτι θεωρείς οτι πρέπει να αλλάξει...

Εύχομαι να ξαναγράψεις...

Re:για τη μετριοφροσυνη, την αυτογνωσια και το συμπαν 16 έτη 3 μήνες πριν, #27243

• foutouristas
  • foutouristas's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 128
Δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να απαντήσω, μάλλον πάντα μια 'αποχώρηση' προκαλεί για κουβέντα.

Επειδή αν δεν το πω θα σκάσω, πρώτον, δεν έχει μάλλον σημασία το πόσοι πήγαν σε μια συναυλία όταν θέλεις να συζητήσεις κάτι που έγινε σε αυτήν. Και αλλού ήμασταν λίγοι κι όμως συζητήθηκαν κι εκείνες οι βραδιές. ¸χει να κάνει λοιπόν με τα θέματα που θίγονται.

Κι έτσι περνάμε σε μια αφορμή για τον/την kranagia2008. Ήθελες να συζητηθεί ένα φαινόμενο κατά τη γνώμη σου, που εντόπισες και στη συναυλία εδώ, στο Βόλο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια σημεία μαζί σου, αναγνωρίζω όμως τη σημασία του να εκφράζεται κανείς ελεύθερα γύρω από ότι τον αφορά.

Το θέμα που θέλησες να αναδείξεις δεν είχε απήχηση. Είτε γιατί έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις, είτε γιατί δεν ένοιαξε κανέναν πως περάσαμε στο \"Μελίνα\", είτε γιατί το CERN δημιούργησε χωροχρονικές ανωμαλίες. Τι θέλω να πω; Αν θες να συζητηθεί κάτι, προσπάθησέ το. Αν δεν πετύχει, ξανά. Αν επιμείνει, μούντζωνε. Δεν λειτουργούν και όλα όπως τα θέλουμε πάντα.

Δεν έχει ειρμό αυτό που γράφω, αλλά αισθάνομαι πως έτσι πρέπει να κινηθεί. Μιλάς για 'Θανασοκεντρισμό'. Και αφορμή για την αποχώρησή σου είναι η μη συμμετοχή των μελών σε μια 'Θανασοκεντρική' κουβέντα. Εμένα μου κάνει οξύμωρο, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος κλπ, θέλω απλά να καταλήξω κάπου.

Και το κάπου έφτασε. \"¼τι εύχεσαι ξεκίνα\" λέει ένα τραγούδι. Κι ας ξεκίνησες ήδη μια φορά, μην το παρατάς. Με το να φεύγεις το αφήνεις στη μοίρα του. Μην περιμένεις από άλλους να κάνουν τα πράγματα όπως εσύ τα θέλεις. Θες νέες ενότητες, μη 'Θανασοκεντρικές'; Ξεκίνα τες. Ανανέωση του site; Πίεση στους διαχειριστές. Θα μπορούσε όλο αυτό να ξεκινήσει με ένα θέμα για το πως βλέπει ο καθείς την κοιλάδα και τις προοπτικές της ως δυνητική δικτυακή κοινότητα. ¼λα αυτά μαζί. Αλλά από μέσα. Γιατί αλλιώς ίσως να έχεις αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασής σου κάποτε. Και που ξέρεις; Ίσως να βοηθούσε ουσιαστικά μια τέτοια κουβέντα. Πριν αρχίσουν οι βρικόλακες να καρφώνονται μόνοι τους με τα παλούκια.

Φιλικά και με προτροπή για ρηκονσιντερέησον,
foutouristas
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: