¸χοντας πάει στο Πόλις την Πέμπτη στη δημοσιογραφική πρεμιέρα και το Σάββατο στη δεύτερη μέρα εμφανίσεων, αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος που έλαβε χώρα η πρώτη!! ¼ποιος δημοσιογράφος θέλει να γράψει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να το παρακολουθήσει υπό Κ.Σ. και όχι σε υπό τις συνθήκες της Πέμπτης όπου εμένα προσωπικά δε μου έβγαλε κανένα συναίσθημα!
Αντίθετα με το Σάββατο! ¼που κατενθουσιάστηκα!
Επειδή έχουν ήδη γραφτεί πάρα πολλά δε θα φλυαρήσω και εγώ!
¸χω όμως να πω ότι το πρόγραμμα μου άρεσε πάρα πολύ! Το σερί των καινούριων τραγουδιών (καινούρια, λέμε τώρα) δε μου φάνηκε βαρετό όπως την Πέμπτη! Αντίθετα τα άκουσα με πάρα πολύ ενδιαφέρον! Μοναδική στιγμή που με χάλασε πάρα πολύ ήταν τα Ορυχεία από το Σαββόπουλο. Δε μου άρεσε καθόλου που το τραγούδησε ο Σαββόπουλος ούτε γενικότερα η νέα βερσιόν! Ίσως επείδή είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια της Βροχής και επειδή καλώς ή κακώς το θεωρούσα πολύ προσωπικό τραγούδι του Θανάση για να «αφήσει» το Σαββόπουλο να το πει.
Το μαγαζί αν και τεράστιο είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι έχει χώρους για τους όρθιους έστω και αν οι μισοί είναι καταδικασμένοι να βλέπουν πλάτες... Από το στριμώχνονται γύρω από τα τραπέζια, να ενοχλούν τους σερβιτόρους και να κάθονται στην τέρμα άκρη του μαγαζιού το θεωρώ πολύ καλύτερο. Πολύ ωραίες ήταν επίσης και οι ζωγραφιές στους τοίχους. Πιστεύω ότι βοηθούσαν πολύ στην όμορφη ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Το μόνο απαράδεκτο ήταν η ατέλειωτη αναμονή στην ατέλειωτη ουρά απʼ έξω είτε είχες τραπέζι είτε όχι! Ελπίζω να φτιάξει αυτό το πράγμα γιατί είναι πραγματικά απαράδεκτο να έχουν τον κόσμο τόση ώρα μες τη μέση σχεδόν του δρόμου και στο κρύο για να πάει μετά να τους σκάσει τα ωραία του λεφτάκια!
Κατά τʼ άλλα, οι μουσικοί όλοι τους υπέροχοι, φαίνονται να γουστάρουν πάρα πολύ και κατά τη γνώμη μου η όποια παραφωνία θα φτιάξει στις επόμενες παραστάσεις! Μας το δήλωσαν και οι ίδιοι άλλωστε! Θα συμφωνήσω με το noa όσον αφορά στον Κιουρτσόγλου! Πάρτε του το μικρόφωνο! Ας σταματήσει να κάνει τα φωνητικά στον Τειρεσία! Είδικα άμα έχεις κατασυνηθίσει τη Μάρθα παθαίνεις ένα σοκ!
Επίσης τα σπάει ο Θανάσης όταν λέει την Παράγκα! Μου αρέσει πάρα πολύ!
Φλυάρησα τελικά! Σόρυ!
Επειδή σίγουρα θα μου έρθουν κι άλλα, θα επανέλθω!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 28/01/2008 15:37