Και ναί, ο Θανάσης έπαιξε παραπάνω απ το Σωκράτη!!
¼ντως έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις απο το Πόλις το 2ήμερο που πέρασε.
Ο χώρος κατ'αρχάς συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών για τις συγκεκριμμένες εμφανίσεις πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Αθήνα τουλάχιστον. Δέν έχω πετύχει πολλούς χώρους οπου ο \"όρθιος\" ξαπλάρει σε μαξιλάρες μπροστά και σε απόσταση αναπνοής απο τη σκηνή και εδώ που τα λέμε 15 ευρώ+ ποτό δέν είναι αστρονομικό ποσό. Τα 10 για το 2ο ποτό είναι πάντως!
Οι μουσικοί στην πρεμιέρα μου φάνηκαν λίγο κουμπωμένοι, ακόμα και στα γεμίσματα διάβαζαν παρτιτούρες. Το θεωρώ ωστόσο φυσιολογικό για τις πρώτες εμφανίσεις και πράγματι το Σάββατο έπαιζαν πιό ελεύθερα. Οι ενορχηστρώσεις μου άρεσαν πάρα πολύ (βρήκα λόγο να μήν πηγαίνω για κατούρημα στην παλιά πληγή) και οι ερμηνείες μία απο τα ίδια.
Απ' το πρόγραμμα σίγουρα λείπουν πολλά απο τα τραγούδια που θα θέλαμε να ακούμε αλλά σε αντίθετη περίπτωση το πρόγραμμα θα ξεπερνούσε το 6ωρο άν και αρκετούς δέ θα μας χαλούσε!!
Άπο τα καινούρια τραγούδια (άν και δέ τα παίζουν όλα) έμεινα ικανοποιημένος με εξαίρεση το \"τραγούδι του Pasqual\" που η συγκεκριμένη εκτέλεση με απογοήτευσε. Ίσως επειδή ακούγοντας το πρωτότυπο αποφάσισα οτι για μένα είναι το ομορφότερο τραγούδι του Θανάση. Επίσης πολύ ωραίος ο Φορτίνο Σαμάνο και ταιριάζει θεματικά με το \"Τσιγάρο του Πρωινού\"!!! (Κύριε Επίδαυρε με την πρώτη ευκαιρία το επιμελούμαστε
)
Τέλος, το μόνο παράπονο που έχω απο το Νιόνιο είναι οτι δέ λέει τους \"καλούς\" στίχους του Καραγκιόζη και οτι παραλείπει (μάλλον επίτηδες) μία στροφη απο τον... \"Χειμώνα ετούτο\", το \"...Δέν είμαι Πασόκα, δεν ειμ ούτε ΚΚΕ/ είμαι ό,τι είμαι κι ό,τι τραγουδώ για σέ\". Θα προτιμούσα να μήν το έλεγε κάν το κομμάτι εφόσον δε τον εκφράζει.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Είμαι σίγουρος οτι με τον καιρό θα δούμε και πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Μετά τιμής...
Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μιχαηλίδης, στις: 28/01/2008 10:53<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μιχαηλίδης, στις: 28/01/2008 10:54