Καλώς ήλθατε,
Επισκέπτης
|
|
|
Μαρίνα Φραγκίσκου έγραψε:
ΠΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ?????? ![]() Αρχικά να μην κάνει ορθογραφικά λάθη.Άκου εκεί ΠΕΙΤΑΙ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
Μαρίνα Φραγκίσκου έγραψε:
Πέλα έγραψε: Αγαπητέ αντμίν, αν θέλω να διαβάσω άπαντα τα ποστ ενός μέλους, πχ της Μαρίνας που θέλω, πώς μπορώ; Σε άλλα φόρουμ κάνεις κλικ πανω στο μέλος και να σου η λίστα με ό,τι έχει στείλει. Εδώ, γίνεται; Αν ναι, πώς; Αν όχι, θα το κάνεις;... ![]() Μπεστ ριγκάρντς, Π. noa6064 έγραψε: Απλά πρέπει να διαβάσεις τα πάντα!!Η Μαρίνα ποστάρει σε όλα τα threads,πώς νομίζεις έγινε platinum boarder?? ![]() ![]() απορώ και εξίσταμαι..... ΠΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αχ στο στόμα μου Μαρίνα θα σε πιάνω πάντα εγώ γιατί έγινες πλατίνα και με κάνεις και γελώ ![]() σμάααατς! (μα καλά, αντμίνες, θα βάλετε κανένα κανένα φιλάκι, κανένα λουλουδάκι στα emoticons για μας τα κορίτσια; Κορίτσια...λέμε τώρα.... ) «Να πω; Θα πω ένα τραγούδι που παίζαμε τη Σαρακοστή, όταν περιμέναμε το Πάσχα. Είχαμε ένα παιχνίδι που λεγόταν 'καλογράκια' και το τραγουδούσαμε και το παίζαμε...εμείς τα κορίτσια.» |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.
Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: