Παιδια, εγω πηγα στις 11 και ξανα την Παρασκευη που μας περασε. Ηταν η πρωτη (και μετα η δευτερη
) φορα που ειδα τον Σωκρατη ζωντανα. Αν και ειχα ακουσει ολους του τους δισκους, δεν ημουν πολυ εξοικειωμενος με τα τραγουδια του δηλ. να τα ξερω απεξω (ηξερα τα γνωστα του, αυτα που τραγουδησε για τον Θαναση, τις Ασπρομαυρες Ιστοριες και το Ενα που το εχω λιωσει). Ωστοσο περασα παρα πολυ ωραια, το σχημα ηταν παρα πολυ ζεστο και χαλαρωνα πισω με την παρεα μου (μεχρι που ηπια λιγο και μετα ενθουσιαζομουν με ολα τα τραγουδια).
Τη δευτερη φορα ομως ηταν παρα πολυ καλυτερα, πηγα με μια φιλη μου και εχοντας ξαναακουσει τα περισσοτερα τραγουδια στο προηγουμενο live μπορουσα να ηεχωρισω μελωδιες και ρεφραιν ευκολα. Respect και σε αυτο με τις παραγγελιες που εγινε στο διαλειμμα, του εγραψα το Αγκαθι και το παιξε ο ατιμος!!! Γενικα το ολο acoustic ειε αλλη γλυκα σε σχεση με τα live του Εξω η τα βιντεο που εχω δει στο ιντερνετ.
Με εκνευρισε ο κοσμος που μιλουσε οταν δεν ηξερε τα τραγουδια (προτιμω χιλιες φορες ολοι να γκαριζουν σαν τα μουλαρια τους στιχους με παθος
) και τα κινητα που πεταχτηκαν εξω να τραβηξουν βιντεο στην Πριγκιπεσσα (δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο κολλημα με αυτο το τραγουδι, υπαρχουν αλλα που τα ακους και πεθαινεις). Επισης ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι τιμες των ποτων, αν ειναι δυνατον (βεβαια εγω ειχα μπει με προσκληση, χεχε, οποτε γλιτωσα τα 15, αλλα και παλι). Γενικα σε αυτο το κομματι μου φανηκαν ανοργανωτοι.
Στο τελος της πρωτης μου βραδιας πηγα να χαιρετησω στα καμαρινια και ηταν απεξω διαφορα παιδια σε ενα τραπεζι που τραγουδουσαν a capella τα τραγουδια, μου φανηκε πολυ γλυκο (ισως να ησασταν και εσεις καποιοι απο αυτους, δεν εχω γνωρισει και κανεναν σας). Ο Σωκρατης ειχε φυγει αλλα επιτελους μιλησα με τον Φωτη που το χα απωθημενο, μου ειπε για τους sancho 003 που ειναι με τον Παντελη και μεσα στη βδομαδα πηγα και αγορασα το cd και το συζητησα μαζι του την επομενη φορα που πηγα (ο καμενος). Επισης εμαθα οτι στο πτυχιο του επαιξε το ιδιο κοντσερτ που θα διαβαζω εγω τωρα για το διπλωμα, και ειε τον ιδιο καθηγητη με τη φιλη μου (η οποια στο live σχολιαζε την κινηση του δοξαριου του, που της θυμιζε τον τροπο που διδασκε ο καθηγητης της!).
Αυτα τα ωραια λοιπον, αν ηξερα καλα τα τραγουδια θα εμπαινα σε λεπτομεριες αλλα δεν θελω να το παιζω εξυπνακιας. Καλα να περασετε οσοι πατε αποψε!