Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ

Re:ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ 16 έτη 7 μήνες πριν, #23777

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
  • Κάρμα: 0
ΚΑΛΛΙΟΠΗ έγραψε:
Αντί να τσακώνεστε, βάλτε να ακούσετε λίγο Θανάση, να ηρεμήσει η ψυχή σας!
¸λεος πια!!!
\"Άνθρωποι, άνθρωποι... προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;\"

Πιστεύω στην καλή διάθεση, την ευγένεια της ψυχής, την καλοσύνη, την αγάπη...

Μα δε ζω εδώ τέλος πάντων; Πόσο εκτός εποχής είμαι;
Παράπονο με πιάνει!

Τα φιλιά μου
Δεν είσαι εκτός εποχής...Απλά τα ψάχνεις σε ένα πλαίσιο που ίσως δεν ενδείκνυται...Σε έναν διαδικτυακό χώρο. ¼που δεν βλέπεις ανθρώπους απέναντι σου, αλλά μια οθόνη. Απλό δεν είναι? :huh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: myrdel, στις: 14/03/2008 14:31
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ 16 έτη 7 μήνες πριν, #23778

• ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  • ΚΑΛΛΙΟΠΗ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 135
Ίσως έχεις δίκιο Myrdel, αλλά το ότι μιλάμε μέσω διαδικτύου όπου υπάρχει για πολλούς η κάλυψη της ανωνυμίας (καθώς δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας), δεν θα έπρεπε να μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε όπως θέλουμε.
Και να σου πω την αμαρτία μου; Από ανθρώπους που αγαπάνε τη μουσική και μάλιστα ενός ιδιαίτερου καλλιτέχνη, περίμενα περισσότερα...
Μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά ακούγοντας τα τραγούδια του Θανάση, νιώθω καλύτερος άνθρωπος, με αγγίζουν και νομίζω και πολλούς από σας. Ας μην πέφτουμε λοιπόν χαμηλά, γιατί σε λίγο ο Θανάσης θα ντρέπεται για ένα site αφιερωμένο σ' αυτόν.

Τα φιλιά μου
Μην τσιγκουνεύεστε στη γλύκα...

Re:ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ 16 έτη 7 μήνες πριν, #23779

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
Η ανωνυμία εξ ορισμού σου δίνει τη δυνατότητα να πεις και να κάνεις ό,τι θες χωρίς ουσιαστικές επιτπώσεις. Αλλιώς δεν θα κρυβόταν κανείς πίσω από μάσκες και κουκούλες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και για τον οποιδήποτε πολιτικό ή μη σκοπό.

Τώρα όσον αφορά στο site που είναι αφιερωμένο στο Θανάση και αν θα ντρέπεται...Δεν είμαι εδώ για να βγάλω κάποιο φόρουμ ασπροπρόσωπο και ούτε για να κάνω περήφανο το Θανάση για το κοινό του. Θεωρητικά είναι ένα site με πολύ καλό πληροφοριακό υλικο που έχει και έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης για όποιον θέλει να μιλήσει για το οποιοδήποτε θέμα. Δεν αντιπροσωπεύει όλους όσους ακούνε Θανάση και σίγουρα δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο ότι αντιπροσωπεύει εμένα απλά και μόνο επειδή συμμετέχω στις συζητήσεις. Δεν έχουμε νομίζω καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ. Και προσωπικά ούτε θέλω να γίνουμε! Ούτε ομάδα είμαστε. Με παιδιά που έχω γνωρίσει προσωπικά από το φόρουμ σε άλλα πράγματα τιαριάζουμε, σε άλλα απέχουμε παρασάγκας και τους περισσότερους από εδώ ούτε που τους ξέρω. Το μόνο σίγουρο κοινό μας είναι ότι ακούμε Θανάση. ¼μως το πώς ακούει ο καθένας είναι διαφορετικό. Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερος άνθρωπος όταν ακούς Θανάση. Απλά τό πώς ορίζει ο καθένας το \"καλύτερος άνθρωπος\" έχει να κάνει με τη διαφορετικότητά του.

Αυτά ήθελα να πω κάθε φορά που έβλεπα μια διαμάχη να εκτιλύσσεται και βρήκα το ποστ σου αφορμή. Να'σαι καλά.

Από μένα over and..out.
Τα λέμε
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)

Re:ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ 16 έτη 7 μήνες πριν, #24252

• agapios
  • agapios's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 159
  • Κάρμα: -2
myrdel έγραψε:
Η ανωνυμία εξ ορισμού σου δίνει τη δυνατότητα να πεις και να κάνεις ό,τι θες χωρίς ουσιαστικές επιτπώσεις. Αλλιώς δεν θα κρυβόταν κανείς πίσω από μάσκες και κουκούλες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και για τον οποιδήποτε πολιτικό ή μη σκοπό.

Τώρα όσον αφορά στο site που είναι αφιερωμένο στο Θανάση και αν θα ντρέπεται...Δεν είμαι εδώ για να βγάλω κάποιο φόρουμ ασπροπρόσωπο και ούτε για να κάνω περήφανο το Θανάση για το κοινό του. Θεωρητικά είναι ένα site με πολύ καλό πληροφοριακό υλικο που έχει και έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης για όποιον θέλει να μιλήσει για το οποιοδήποτε θέμα. Δεν αντιπροσωπεύει όλους όσους ακούνε Θανάση και σίγουρα δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο ότι αντιπροσωπεύει εμένα απλά και μόνο επειδή συμμετέχω στις συζητήσεις. Δεν έχουμε νομίζω καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ. Και προσωπικά ούτε θέλω να γίνουμε! Ούτε ομάδα είμαστε. Με παιδιά που έχω γνωρίσει προσωπικά από το φόρουμ σε άλλα πράγματα τιαριάζουμε, σε άλλα απέχουμε παρασάγκας και τους περισσότερους από εδώ ούτε που τους ξέρω. Το μόνο σίγουρο κοινό μας είναι ότι ακούμε Θανάση. ¼μως το πώς ακούει ο καθένας είναι διαφορετικό. Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερος άνθρωπος όταν ακούς Θανάση. Απλά τό πώς ορίζει ο καθένας το \"καλύτερος άνθρωπος\" έχει να κάνει με τη διαφορετικότητά του.

Αυτά ήθελα να πω κάθε φορά που έβλεπα μια διαμάχη να εκτιλύσσεται και βρήκα το ποστ σου αφορμή. Να'σαι καλά.

Από μένα over and..out.
Τα λέμε

COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den exo na pros8eso tpt perisotero. Kalif8ika se megalo va8mo. afero ta genikologa (oxi giati einai asxima -alla gaiti mpirka se pola Forum apo to proi kai kourastika).
kata ta alla COOL.

myrdel for ever!!!!!
Μην υποτιμάτε την αξία των τρελών, των εκκεντρικών και των ονειροπόλων. Κάθε Αρθούρος χρειάζεται τον Μέρλιν του...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: