Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Ο ελάχιστος εαυτός

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31955

• mvalou
  • mvalou's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 7
  • Κάρμα: 2
Μυστήρια μανούβρα οι προπαραγγελία από inner. Σε καθένα από τα 2 βήματα προστίθενται 2 €. 18 € στο σύνολο για αντικαταβολή εντός Ελλάδας.

Υπάρχει διαφορά στη special edition; Γιατί το επισημαίνει;
Το θέμα έχει κλειδώσει.

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31956

• b_a_b_i_n_o_s
  • b_a_b_i_n_o_s's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 34
  • Κάρμα: 1
mvalou έγραψε:
Μυστήρια μανούβρα οι προπαραγγελία από inner. Σε καθένα από τα 2 βήματα προστίθενται 2 €. 18 € στο σύνολο για αντικαταβολή εντός Ελλάδας.

Υπάρχει διαφορά στη special edition; Γιατί το επισημαίνει;

έστειλα mail στην εταιρεία χθες βράδυ. αλλά δεν έλαβα απάντηση ακόμη. μόλις λάβω θα ενημερώσω
Το θέμα έχει κλειδώσει.

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31957

• Jimmy The Saint
  • Jimmy The Saint's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 354
  • Κάρμα: 28
Το σπέσιαλ εντίσιον θα έχει επένδυση με ύφασμα και βιβλιοδεσία, θα είναι σαν βιβλιαράκι δλδ.
η τιμή είναι 14 ευρό + 2 ευρό τα έξοδα αποστολής + 2 ευρό αν βάλεις αντικαταβολή, αν βάλεις paypal πχ έχει 14 cd + 2 έξοδα αποστολής.

και τρέξτε να το παραγγείλετε γιατί δεν νομίζω να βγει το σπέσιαλ εντίσιον σε δισκοπωλεία, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν ψήνομαι με την καμία να το πάρω σε πλαστικούρα όταν θα κυκλοφορεί τέτοια έκδοση...
Έτσι ντύνω την γυμνή μου κακοήθεια με ξέφτια κλεμμένα από τις γραφές και πιο Άγιος δείχνω κυρίως όταν τον Διάβολο παριστάνω...
Τελευταία Επεξεργασία: 13 έτη 9 μήνες πριν, από τον/την Jimmy The Saint.
Το θέμα έχει κλειδώσει.

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31958

• campaigner
  • campaigner's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • I am a lonely visitor
  • Καταχωρήσεις: 24
ο ελάχιστος εαυτός

23.01.2011

Η πολυαναμενόμη νέα δουλειά του Θανάση Παπακωνσταντίνου “Ο ελάχιστος εαυτός” είναι από σήμερα διαθέσιμη για προπαραγγελία σε ειδική έκδοση CD με επένδυση υφάσματος και βιβλιοδεσία. Η έκδοση βινυλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου.

innerear.redshiftmedia.webfactional.com/gr/news/

Εγώ καταλαβαίνω πάντως ότι αρχικά θα κυκλοφορήσει η ειδική έκδοση σε σι-ντι και αργότερα το βινύλιο.
People have the power
Τελευταία Επεξεργασία: 13 έτη 9 μήνες πριν, από τον/την campaigner.
Το θέμα έχει κλειδώσει.

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31959

• Inner Ear
  • Inner Ear's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 2
Γειά σας από την Inner Ear,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις παραγγελίες του νέου άλμπουμ του Θανάση Παπακωνσαντίνου "Ο Ελάχιστος Εαυτός" από το online shop της Inner Ear, ώστε να λυθούν οι όποιες απορίες υπάρχουν.
Η αποστολή με αντικαταβολή χρεώνεται 4 ευρώ και με paypal 2 ευρώ.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται με courier (ACS).
Η special εκδόση του CD είναι σε μορφή μικρού βιβλίου με επένδυση υφάσματος στο εξώφυλλο, βιβλιοδετημένο 20σέλιδο booklet και το CD σε φάκελο εσωτερικά.
Η πρώτη κοπή είναι μόνο σε αυτή την συσκευασία. Όταν εξαντληθούν τα αντίτυπα (που από τις παραγγελίες που έχουμε φαίνεται ότι θα γίνει σύντομα) θα τυπώσουμε την απλή (για μας) συσκευασία που είναι χάρτινη με ανοιγώμενες τσέπες δεξιά και αριστερά που περιλαμβάνουν φάκελο με το CD και το booklet αντίστοιχα και θα στοιχίζει 12 ευρω.
Να πούμε επίσης ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση διπλού βινυλίου τον προσεχή Μάρτιο.
Ζητάμε συγνώμη που δεν έχουμε απαντήσει ακόμα στα email που μας έχετε στείλει.
Θα γίνει σύντομα.
Ευχαριστούμ πολύ.

Χρήστος
Το θέμα έχει κλειδώσει.

Re:Ο ελάχιστος εαυτός 13 έτη 9 μήνες πριν, #31960

• Jimmy The Saint
  • Jimmy The Saint's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 354
  • Κάρμα: 28
Μίας και γίνατε μέλος της σελίδας μας γιατί δεν μας βοηθάτε στο τι είναι αυτό που βλέπουμε στο εξώφυλλο;

Επίσης με το όνομα και το σύμβολο σας έχουμε ένα θέμα. Inner Ear είναι το εσωτερικό αυτί, το εσωτερικό μας αυτί δλδ, και το σηματάκι σας (το ανθρωπάκι) έχει ένα κενό στο σημείο της καρδιάς. Το εσωτερικό μας αυτί είναι η καρδιά μας δλδ, αυτό εννοείτε; αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον..
Έτσι ντύνω την γυμνή μου κακοήθεια με ξέφτια κλεμμένα από τις γραφές και πιο Άγιος δείχνω κυρίως όταν τον Διάβολο παριστάνω...
Το θέμα έχει κλειδώσει.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: