Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re:Η βροχή από κάτω 18 έτη 11 μήνες πριν, #3694

• Artemis
  • Artemis's Avatar
¼χι φυσικά...Με ξυπνούσαν. Αλλά αν συνέχιζε να γράφει τραγούδια στο ίδιο ύφος απλώς και μόνο επειδή θα είχαν απύχηση, δεν θα ήταν ο Θανάσης που αγάπησα,ο δικός μας Θανάσης, θα ήταν ένα νανούρισμα(αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!)

Υ.Γ= Νομίζω ότι δεν κατανόησες το μήνυμα
κι οτι απλώς πιάστηκες από μία φράση μου και την ερμήνευσες λανθασμένα.

:P :P :P

Αστρο του πρωινού....
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Η βροχή από κάτω 18 έτη 11 μήνες πριν, #3849

• mikes
  • mikes's Avatar
χαιρετιζω το forum, μιας και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.
δεν ειμαι φαν της ελληνικης μουσικης, με εξαιρεση τον μαλαμα και τον θαναση.

εδω και μερες ακουω τον τελευταιο δισκο του παπακωνσταντινου με πολυ ενδιαφερον.απο την αγρυπνια καταλαβα οτι ο εν λογω καλλιτεχνης εχει ξεφυγει για τα καλα απο τα ελληνικα στερεοτυπα.η λαικεδελικα αλλωστε, κατα την γνωμη μου ηταν η πιο ενδιαφερουσα μπαντα των τελευταιων 15 ετων στην χωρα μας.
ακουγοντας την \"βροχη απο κατω\", ενιωσα οπως ακριβως πριν αρκετα χρονια, οταν πρωτοακουσα το kid a των αγαπημενων μου radiohead: δεν καταλαβα γιατι το εκανε αυτο ο καλλιτεχνης..
το ξεπερασα γρηγορα και μπηκα στο ζουμι, ακουγοντας τον αρκετες φορες(οπως πρεπει καθε ακροατης που σεβεται τον εαυτο του να κανει ακουγοντας ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΣΚΟ).δεν μου αρεσε με εξαιρεση καποια τραγουδια, αλλα συνεχισα να εξερενω την μουσικη του..
τελικα, μετα απο πολυ προσεκτικη ακροαση, κατεληξα οτι προκειται για μια σπουδαια δουλεια στο συνολο της.ιδιαιτερα τα instrumental του δισκου, ειναι εκπληκτικα, βγαλμενα απο καποια ταινια ισως, που παιζει συνεχως στο μυαλο του καλλιτεχνη.
γι αυτο που πλεον ειμαι σιγουρος, αν και λιγο με νοιαζει κ εμενα αλλα και τον παπακωνσταντινου, ειναι για τον διχασμο του κοινου του. απο την αγρυπνια ακομα πιστευα, οτι το κοινο του θα αλλαξει, αλλα αντιθετως δεν εφυγε κανεις, απλα προστεθηκαν και αλλοι. σε αυτη εδω την δουλεια, γινεται ξεκαθαρο οτι μουσικα αυτια, χωρις ανοιχτους οριζοντες(χωρις να κατηγορω αυτους που δεν τουα αρεσε η συγκεκριμενη δουλεια), δεν εχουν να αποκομησουν κατι απο ετουτη την μουσικη.

τελος, πιστευω οτι προκειται για μια οριακη δουλεια του καλλιτεχνη.δεν μπορω να πιστεψω οτι μπορει να συνεχισει σε καμια περιπτωση σε αυτον τον δρομο. εκλεισε ενας κυκλος, και μαλλον θα ξαναακουσουμε πιο γνωριμα ηχητικα τοπια απο τις επομενες δουλειες του παπακωνσταντινου,χωρις αυτο να σημαινει κανενος ειδους συμβιβασμο κλπ.

κατι που θα ηθελα να σημειωσω, ειναι οτι αυτη η δισκογραφικη δουλεια, κυκλοφορησε στην ελλαδα μονο και μονο λογω της απηχησης του καλλιτεχνη. σε καθε αλλη περιπτωση, θα βρισκοταν ως σκονισμενο demo ακομα και στα ραφια ανεξαρτητων εταιριων, και ακομα και αν κυκλοφορουσε οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα του εδιναν καμια ευκαιρια αν δεν εγραφε στο εξωφυλλο θανασης παπακωνσταντινου.

Re:Η βροχή από κάτω 18 έτη 11 μήνες πριν, #3852

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
mikes έγραψε:
τελος, πιστευω οτι προκειται για μια οριακη δουλεια του καλλιτεχνη.δεν μπορω να πιστεψω οτι μπορει να συνεχισει σε καμια περιπτωση σε αυτον τον δρομο. εκλεισε ενας κυκλος, και μαλλον θα ξαναακουσουμε πιο γνωριμα ηχητικα τοπια απο τις επομενες δουλειες του παπακωνσταντινου,χωρις αυτο να σημαινει κανενος ειδους συμβιβασμο κλπ.

Από το στόμα σου και στου Θ.....ανάση τ´αυτί
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Η βροχή από κάτω 18 έτη 11 μήνες πριν, #4022

• Dimko Ποδηλάτης
  • Dimko Ποδηλάτης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 260
  • Κάρμα: 0
mikes έγραψε:
κατι που θα ηθελα να σημειωσω, ειναι οτι αυτη η δισκογραφικη δουλεια, κυκλοφορησε στην ελλαδα μονο και μονο λογω της απηχησης του καλλιτεχνη. σε καθε αλλη περιπτωση, θα βρισκοταν ως σκονισμενο demo ακομα και στα ραφια ανεξαρτητων εταιριων, και ακομα και αν κυκλοφορουσε οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα του εδιναν καμια ευκαιρια αν δεν εγραφε στο εξωφυλλο θανασης παπακωνσταντινου.

Συμφωνω!!!
Πες μου κάτι αληθινό, σαν την ερημιά αυτου που απαγχονίζεται

Re:Η βροχή από κάτω 18 έτη 11 μήνες πριν, #4352

• Μπαρντας
  • Μπαρντας's Avatar
Γεια χαρα.Ο δισκος ειναι ''δυσκολος'' σε πρωτη ακροαση αλλα το Βαλια Καλντα ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχω ακουσει φετος.Τετοια τραγουδια φανερωνουν το απυθμενο ταλεντο του Θαναση.

Re: 18 έτη 11 μήνες πριν, #4429

• Κατερίνα
  • Κατερίνα's Avatar
mitsman έγραψε:
\"O τιτλος μου'κλασες τ'αρχιδια κύριε μοίραρχε\" ειναι απο την περιγραφη μιας χαριτωμένης ιστορίας ληστών και αστυφυλάκων , απο το βιβλιο \"τα παληκαρια τα καλά συντρόφοι τα σκότωσαν\" του Βασιλη Τζανακάρη\"

\"Τα Παλληκάρια τα Καλά Συντρόφια τα σκοτώνουν\" Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του Βασίλη Τζανακάρη από τον Καστανιώτη.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: