Κώστα, να μην ρωτήσω αν είσαι Κύπριος ε; το προδίδει το ονοματάκι σου

Αν πάρει τ'αυτί σου καμιά αξιόλογη αντίδραση για το δίσκο από την μεγαλόνησο ενημέρωσέ μας. Τουλάχιστον εμένα μ' ενδιαφέρει ...
Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει και η πεποίθηση μου ότι αυτός ο δίσκος μπορεί να \"μιλήσει\" και σε μη ελληνόφωνο κόσμο. Ειδικά η
Βάλια Κάλντα , που τα λόγια στις πρώτες τουλάχιστον ακροάσεις χρησιμεύουν μόνο για να κάνουν το Θανάση να τραγουδάει/ψέλνει σαν το τρεχούμενο νερό... και η μελωδία της σε συντροφεύει ώρες μετά την ακρόαση σαν ένα υπόγειο ποτάμι ...
δεν ξέρω γιατί κανείς δεν στάθηκε στο συγκεκριμένο τραγούδι, φαίνεται πως επειδή δεν γνωρίζω τη συναυλιακή της εκτέλεση, την ακολούθησα αμέσως. Μάλιστα, πριν ακόμα ακούσω ολόκληρο το δίσκο, δηλώνω με περίσσεια ότι αυτό ειναι και
το μονάκριβο στολίδι του δίσκου!!!
¼σο αφορά στις πρώτες διεθνείς εντυπώσεις, έχω δώσει την πρόχειρη ηχογράφηση που είχα σε κάποιον γνωστό μου που ακούει Philip Glass (μεταξύ άλλων) και που δεν μιλάει ελληνικά. Το απόσπαμα του άρεσε πολύ, η Βάλια Κάλντα τον συντρόφευε καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης μέρας και ψάχνει να αγοράσει το δίσκο!!
Μετά απ´αυτό, πλέον συνεχίζω ακάθεκτη την εκστρατεία διαφώτισης του κοινού (ως ιεροκήρυκας που είμαι

) - που ήδη έχω ξεκινήσει μετά τα ζωντανά - με πιο γοργούς ρυθμούς...
Να συμπληρώσω όμως (για να μην ξεχνιόμαστε) πως είμαι της άποψης ότι ο συνδιασμός μουσικής-στίχου μπορεί να μας οδηγήσει στο πληρέστερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αγναντεύοντας τις Άλπεις
(που τις έχει ήδη καλύψει το σκοτάδι...)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 02/04/2006 23:43