Νιώθω οτι αυτά που έχω να πω εξυπακούονται / είναι κοινότυπα μα θέλω να μιλήσω και εγώ για το πως φάνηκαν στα αισθητήρια μου οι 2 βραδιές που παρακολούθησα τον Θανάση (Παπακωνσταντίνου) και την παρέα του στον Σταυρό του Νότου .
Βασικά , για ακόμα μια φορά εξεπλάγειν με τις ερμηνείες τόσο του Θανάση και της Μάρθας όσο και των άλλων παλικαριών !
Ρε παιδιά , εντάξει , όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πάει σε αρκετές συναυλίες διάφορων στυλ , μα στις συναυλίες του Παπακωνσταντίνου και του Μάλαμα πάντα συμβαίνει κάτι το εξαιρετικό , το απροσδιόριστα όμορφο ...
Δεν ξέρω γιατί ακριβώς , μα εχθές όταν γύριζα σπίτι από τον Σταυρό του Νότου σχεδόν έκλαιγα με όλα αυτά που είχα πάρει μαζί μου φεύγοντας από εκεί .
Εννοείται πως δεν θα αρχίσω να αριθμώ όλα τα ωραία μέρη της συναυλίας γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ ...
Πάντως , έχω να ομολογήσω πως στα μάτια τα δικά μου είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι όλοι τους !
Σκεφτόμουν την τραγουδοποιία ... Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μια σκέψη ή ένα βίωμά σου , να το κάνεις τραγούδι προσπαθώντας να το στολίσεις με ό,τι πολυτιμότερο έχεις πάνω σου / μέσα σου και να το προσφέρεις στο κοινό , έτσι γενικά .
Γιατί το ξέρεις ότι καλώς ή κακώς θα φτάσει στους δέκτες πολλών ...
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο και πολύ ψυχοφθόρο !
Κι όμως ο Θανάσης το έκανε ! Και έτσι όλοι εμείς τώρα μπορούμε να ακούμε , το ''Νυχτέρι'' (Θεέ μου , τι υπέροχα που το ερμήνευσε εχθές !) , τον ''Αποσπερίτη'' , την ''Παλιά πληγή'' και όλα τα άλλα αγαπημένα μας τραγούδια . Χάρη στην δική του καλή προαίρεση .
Νιώθω υπόχρεη απέναντι του τόσο για την δημοσιοποίηση των τραγουδιών του όσο και για τις συναυλίες !
Πραγματικά πολύ ωραίος άνθρωπος !
Τον ευχαριστώ από καρδιάς !...
(Υ.Γ.:Χίλια συγγνώμη που είπα τόσα πολλά και ουσιαστικά τίποτα δεν είπα μα ορισμένοι άνθρωποι πραγματικά σε κάνουν να θες να τους λες ''ευχαριστώ'' κάθε μέρα με την στάση που κρατάνε ....)