Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Χειμερινές εμφανίσεις 2010 - 2011

Re:Ριβιού Καλαμπάκας 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31798

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
3 μέρες μετά μπορώ με άνεση να πω ότι το λάιβ της Καλαμπάκας ήταν ένα από τα 3-4 καλύτερα του Θανάση(αλλά και γενικά) που έχω δει.Και μη μου λέτε ότι τα ίδια λέω συνέχεια, αυτή τη φορά το εννοώ πραγματικά. :P

1.Μαρίνα,Νίκος,Σκίπι,Ναβάρ,Κων/να,Ζωή,Ηλιάννα,Ταμπουρλούκος,Μιτσμαν,Πιζανέλο κι όσοι ξεχνάω.
Χωρίς σχόλια...

2.Πρόγραμμα: Άψογο.Δεν έλειψε τίποτα, ακούσαμε τραγούδια που δεν παίζονται ποτέ ή σπάνια, όπως Καντηλανάφτης(!) σε μια εξαιρετική εκτέλεση από τον άρχοντα της ταστιέρας Μήτσο Μυστακίδη, Μοσχαροκεφαλή, Φιλί αμέθυστο(Ματούλα το πες και το κανες) το όποιο πιθανόν έχει να παιχτεί από την παρουσιάση του Γερακάρη το 1996, Στυλίτης <3, Πότες κλπ.Μη ξεχνάμε και το Όνειρο που έχει να ακουστεί από το Πόλις και που πάντα είναι απο τα χάιλαιτς.Μου άρεσε επίσης που πολλά γνωστά κομμάτια παίχτηκαν στην μέση του προγράμματος και μας άφησαν αρκετές εκπλήξεις για το τέλος.Πολύ ωραία στιγμή και το θλιμμένο σούρουπο της Σακελλαρίου από τη Ματούλα.

3.Σιμούν(Χάιλαιτ #1) : Η καλύτερη στιγμή για μένα σε συναυλία του Θανάση.Έκσταση, μόνο αυτή λέξη μπορεί να το περιγράψει.Πραγματικά δε πίστευα ότι θα έχουμε άλλη φωνή μετά απ' αυτό.Ο Θανάσης τρελαμένος κι αυτός!

4.Η προσευχή του μάγκα(χάιλαιτ #2) : Ματούλα στην κιθάρα και στη φωνή, Μυστακίδης να κεντάει στην μπουζουκομάνα (στην οποία ως γνωστόν οι χορδές είναι ανάποδα γιατί ο Θανάσης είναι αριστερόχειρας, αλλά ο Μήτσος φαίνεται να μη μασάει με κάτι τέτοια).

5.Μαγαζί : Ασχολίαστος ο ήχος και η συμπεριφορά του υπεύθυνου.Παρ' όλα αυτά επείδη ήταν μικρό και όμορφο κι επειδή η παρέα μας δεν μασάει πουθενά, υπήρχε γενικά ένα πολύ παρεΐστικο κλίμα που επισκίασε όλα τα αρνητικά.

6.Θανάσης, Μήτσος, Φώτης, Ματούλα σε τρελά κέφια.Δε συζητάμε καν για τις μουσικές τους ικανότητες.Μαράτος πολύ καλός επίσης αλλά ακόμα δεν έχει εγκληματιστεί στην παρέα όπως είναι λογικό για αυτό ήταν και πιο χαμηλότονη η παρουσία του.

Κι επειδή ποτέ ένα review (δικό μου τουλάχιστον) δε μπορεί σε καμία περίπτωση να περιγράψει και να αποδώσει τα συναισθήματα μιας τέτοιας βραδιάς, δε θα κουράσω περισσότερο.Πάντως ακόμα κάπου στην Καλαμπάκα βρίσκομαι (αυτά τα Μετέωρα, τι πανέμορφο σκηνικό!).
Γενικά έχω να πω πως είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος από τα λάιβ του Θανάση τον τελευταίο χρόνο.Νομίζω ότι έχει αρχίσει και πάλι να βρίσκει το κέφι και τους συνεργάτες που χρειάζεται για να μας χαρίσει στιγμές μέθεξης που ήταν σχεδόν πάντα δεδομένες παλιότερα.

Ραντεβού στο κολασμένο διήμερο του Αγρινίου και των Ιωαννίνων!

Υ.Γ.: Άτυπος πρωταγωνιστής της βραδιάς το πορτοκαλί κασκόλ. :)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, από τον/την κρυστάλλινος αρουραίος.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ριβιού Καλαμπάκας 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31799

• pizanelo
  • pizanelo's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 185
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 26
Γειά σας παιδιά κι απο μένα. Πάντα καθυστερημένος κ λόγω ηλικίας έτσι.
Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω όλους σας που μου χαρίσατε τρομερή ενέργεια για πάρα πολύ καιρό, γέμισα με κάθε λογής επιθυμίες και ζωντάνια. Όλο το διήμερο σωματικά με διέλυσε,
σε συνδυασμό με το κρύο. Πνευματικά όμως με ανέστησε. Η "Ανδρομέδα" της Παρασκευής με ξεγόφιασε. Η φωνή μου χάθηκε, το άλλο πρωί δεν ακουγόμουν στ 1 μέτρο ήθελα βλέπετε να ακουστώ περισσότερο από navar(τέρας αγριοφωνάρας).Ευχαριστώ τα κορίτσια στη Καρδίτσα για τη παρέα Έυη, Αντα, και...(δεν θυμάμαι) τον Αγιο Jimmy για το τραπέζι που με δέχτηκε καθώς και τον φίλο μου Βασίλη που εμπιστεύτηκε τις οδηγικές μου ικανότητες. Επίσης το πανέμορφο πάσο απέναντι μας, Navar, Κων/να, Ζωή, Ηλιάνα, που κατάφεραν πάλι να γινουμε πανθεσσαλικώς "γνωστοί". Παρ' όλο που το live της Καρδίτσας μου άρεσε περισσότερο δεν συγκρίνεται με το Αερινο λόγω του όπως είπε ο Θανάσης να το ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ(κοιτώντας εμάς).Ηταν τόση η αδρεναλίνη κ η χημεία μεταξύ όλων που δεν είδα τίποτα αρνητικό στο μαγαζί ουτε με πείραξε κάτι. Άχ άν είχε μέσα στη λίστα το "Οσοι" κ περισσότερα "Λάφυρα".
Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει κ ο "Α.Μανθος" λόγω τοποθεσίας. Εκεί χάλασε η φωνή μου. Που να τον πιάσω τον Τρικαλινό δίπλα μου. Ζωη, Κων/να, Ηλιάννα, Μαριά, marina g. nikolasgiann, Κωστας Μ., Νικος, Αρουραίος,navar και όλους όσους ξέχασα(πολλά τα ονόματα κ τα ποτά) χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της Ε Κ Σ Τ Α Τ Ι Κ Η Σ ικανοποίησης.Να στε όλοι καλά να ανταμώνουμε.
Υ.Γ. Τη μουσταρδένια μαντήλα ρε navar που τη βρήκες κ μας εχεις κάνει ρόμπα?
Γι άυτό τραγουδούσε ο Θανάσης "έχασα τη μαντήλα μου απ την απροσεξία μου" :lol: ;)
:) :) :) :) Γ Ι Α Ν Ν Ε Ν Α !!!
....όποιος πονάει και δεν το φανερώνει κάνει το πόνο άρχοντα

Re:Ριβιού Καλαμπάκας 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31800

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
κρυστάλλινος αρουραίος έγραψε:
Μυστακίδης να κεντάει στην μπουζουκομάνα
Στο μπουζούκι ;)
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

Re:Χειμερινές εμφανίσεις 2010 - 2011 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31801

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
alterhoh έγραψε:
Σκιπίωνας έγραψε:
Όρθιοι μπροστά, τα τραπέζια πίσω.

...με mosh pits και καπνογόνα... :evil:

Σηκώνω μοϊκάνα, φοράω τα παλιά μου αρβύλια, και είμαι έτοιμος
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Χειμερινές εμφανίσεις 2010 - 2011 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31802

• anemoskala
  • anemoskala's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 19
  • Κάρμα: 0
ρε παιδια με αθηνα τι παιζει???ποτε θαρθει προς τα εδω??
ανάμεσα στο Βέγα,τον Ντενέμπ και τον Αλτάιρ υπάρχει μία θέση τ'ουρανού,οπου θα πάω σαν γίνω σκόνη αστρική για κεί σας κλείνω ραντεβού..

Re:Χειμερινές εμφανίσεις 2010 - 2011 14 έτη 2 εβδομάδες πριν, #31804

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Θα παίξουν με το μεγάλο σχήμα στο Fuzz club, μάλλον 10, 11 και 12 Φλεβάρη.
Περισσότερα με το νέο έτος.
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: