Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27173

• mitsos_75
  • mitsos_75's Avatar
Απογοητευση σκέτη. Περίμενα πώς και πώς να δώ τον Θανάση απο κοντά και ειλικρινά εχτές απογοητεύτηκα. Ευτυχώς που έγινε η συναυλιά στις 10/9 και όχι στις 15/9 (ήμουν έτοιμος να πάω Ελευσίνα και να χάσω τον Σωκράτη στο Πέτρας). Η συνευρέση με τον Νιόνιο δέν μου άρεσε καθόλου. Εκτός αυτού θεωρώ άδικο το να λές 2-3 τραγουδάκια εναλλάξ με τον Νιονιο και μετά να βάζεις τον μπασίστα, τον ντράμερ, τον τρομπετίστα, την κοπελιά με τις κιθάρες (ασχετα με το αν είναι καλοί ή κακοί) να τρώνε απο ένα 5λεπτό ο καθένας απο την συναυλία για τα σολαρίσματα τους. Καταλαβαίνω οτι οι καλλιτέχνες χρειάζονται ξεκούραση αλλα εχτές έκανε μεγάλη κοιλιά με αυτές τις κινήσεις. Ο κόσμος καλα καλά πρίν πει τον Διάφανο, το Στην Αμερική, τον Πεχλιβάνη άρχισε να αποχωρεί απο το Θέατρο. Άν ήταν να βάλω βαθμό απο το 1-10 θα έβαζα το 5 μόνο και μόνο επειδή θεωρώ τον Θανάση κορυφαίο στο είδος του. Ευελπιστώ να με αποζημιώσει ο Σωκράτης την Δευτέρα στο Πέτρας μετα το χθεσινο. :)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27176

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ήταν τέλεια. Είχα να δω το Θανάση με το Σαββό απο το χειμώνα στο Πόλις και μου φάνηκαν όλα τέλεια, αν εξαιρέσεις τι μικρή διάρκεια (περίπου 2μιση ώρες αν θυμάμαι καλά).Ήταν κ οι 2 τους ορεξάτοι κ το γουστάρανε, το ίδιο κ μεις B) .

π.ς. Πόσο μου χε λειψει να τα σπάει ο Πελοπίδας επι σκηνής?????should i stay or should i go και καλησπέρα σας.

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27177

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Ωμός πόνος.Απλά. ;)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27178

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Shu_Ji έγραψε:
HTAN TELEIA!!τοσο εκστατικ ειχα καιρο να νιωσω! Αποστολάκης απλά just fits perfectly και Στόικος απλά απογειώνει τα κομμάτια που παίζει!!Νιόνιος απαιχτος απιθανος γλύκας!!!Πάμε για Κορυδαλλόοοοοοοοοοοοοοο!!ΥΓ. Ναί. ¸σφαλλα, είμαι μικρή και αδαής. Οι αξίες οφείλουν να αναγνωρίζονται :)

Aυτό το ποστ τα είπε όλα!
Συμφωνώ πως η χθεσινή συναυλία ήταν άψογη απ όλες τις απόψεις.
Είδα πολλές φορές αυτό το σχήμα φέτος και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν η καλύτερη βραδιά τους.

Εκπλήξεις στο πρόγραμμα οι Κωλοέλληνες,η Αγία νοσταλγία και το Should i stay απο τον Μάκη που τα έσπασε όλα!Άνετα στα highlight της βραδιάς!

Λίγες κοιλαδόφατσες είδα όμως,αλλά δεν χρειάζεται να ρωτήσω γιατί! :P :y32b4:
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27179

• Martian
  • Martian's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 36
  • Κάρμα: 0
Φανταστικά!!!! ¼λα ήταν πάρα πολύ ωραία!!! Προσωπικά είχα απογειωθεί χθές!!! Και οι δυό τους ήταν υπέροχοι!!! Οι μουσικοί καταπληκτικοί!!! \"Με ένα αεράκι να φυσάει\" όπως θα έλεγε και ο Σωκράτης...ήταν μια φανταστική συναυλεία!!! Ο Θανάσης και αυτός φαινόταν οτι το χαιρόταν, χοροπήδαγε σαν παιδί στο ξένο κομμάτι! Ακόμα και η αφιέρωση που έκανε στους σκαρφαλωμένους στα βράχια, δείχνει τι άνθρωπος είναι!!! Επόμενος σταθμός...Ελευσήνα!!!
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές, κι αν ο κλοιός στενέυει, ο νούς μας είναι αληταριό, που ολο θα δραπετεύει!!

Re:Συναυλία στο Λυκαβηττό 10/09 16 έτη 3 μήνες πριν, #27180

• mictsant
  • mictsant's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 4
  • Κάρμα: 0
Συμφωνώ ότι ήταν μια υπέροχη βραδιά! ¼λα εξαιρετικά! Αυτό το παιδί ο Πελοπίδας ποιος ήταν ρε παιδιά; ¸χει ξαναεμφανιστεί με τον Θανάση;

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: