Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Εντυπώσεις από 26/1 16 έτη 10 μήνες πριν, #22864

• Prigipesa
  • Prigipesa's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 303
  • Κάρμα: 0
Να βρω και εσάς αδέρφια μου, που χετε ξεθυμάνει, το φόβο και την ομορφιά να βάλουμε μαζί.
Να πλύνουμε με το κρασί τα νυσταγμένα μάτια κι ύστερα να σαλπάρουμε στη...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Εντυπώσεις από 1/2 16 έτη 10 μήνες πριν, #22909

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
Εχθές, επισκέφτηκα κι εγώ το \"στέκι\" του Νιόνιου και του Θανάση..και οφείλω να ομολογήσω ότι με διέψευσαν ευχάριστα! Το πρώτο που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ο χώρος του ΠΟΛΙΣ - δεν είχα ξαναπάει -. Ελπίζω να ακολουθήσουν τη επιλογή του Θανάση κι άλλοι καλλιτέχνες.. :mad:
Και μιας και πήγαμε και νωρίς, την αράξαμε στις μαξιλάρες και περισσότερο ένιωθα σαν σε σύναξη παρά σαν σε συναυλία..
Επι σκηνής τώρα..Είχα αμφιβολίες για το τρόπο που ο Διονύσης θα μπορούσε να ερμηνεύσει τα κομμάτια του Θανάση..ευτυχώς ο Νιόνιος τις διέλυσε και πιστεύω οτι έπαιξε ρόλο και το ντουέτο τους που εναλλασόταν κατά τη διάρκεια των τραγουδιών που ήταν μαζί.
Ο Διονύσης οφείλω να πω πως είναι η μορφή του προγράμματος..εξ' απ' ανέκαθεν ήταν ιδιαίτερος.. :P
Ο θανάσης, αν εξαιρέσεις μια δυο στιγμές εκλάμψεως, ήταν ο κλασσικός σε όλους μας low profile Θανάσης..διέπεται από ήθος αυτό το παιδί και μάλιστα έσπευσε να το τονίσει και ο Νιόνιος και να τον συγχαρεί!
Κατα τα άλλα στο ερμηνευτικό τους μέρος και οι 2 καλλιτέχνες, με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο..
Για το μουσικό μέρος..Δεν θα θελα να ξεχωρίσω κανένα γιατί πιστέυω ότι όλοι τους είναι πολύ καλοί επαγγελματίες..απλά πιστεύω ότι δεν έχουν δέσει ακόμα..θέλουν χρόνο ακόμα..η Βάσω φαινόταν αγχωμένη όταν έπαιζε το τζούρα της σε σολάκια, αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσει..Ο Γιώτης είναι η ψυχή των μουσικών :P και ο Satnam \"εξωτικός\" όπως είπε και ο Σαββοπούλος!
Θα σταθώ και σε μια λεπτομέρεια μιας και ήμουν ακριβώς απέναντι από τον Satnam..Ήταν η στιγμή που ξεκινούσε ο άνθρωπος να \"σολάρει\" με τα tamblar του και ως συνήθως, η \"αφρόκρεμα\" του κοινού - ναι αυτοί που κάθονται στα τραπέζια - βοούσε αφόρητα, οπότε και βλέπω τον Satnam να σηκώνει το κεφάλι, να το κουνάει δεξιά - αριστερά και να βγάζει ένα δυνατό \"σσσσσσσσσσσσσ\"..α ρε αθάνατη ελληνική γκλαμουριά!
Άντε και του χρόνου περισσότεροι!!

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #22910

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
εντυπώσεις από avant premiera από τα Μουσικά Προάστια
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #22934

Δισέλιδος \"διθύραμβος\" με´την επίσημανση των μειονεκτημάτων του χώρου (απίστευτο κρύο από τον εξαερισμό) για το πρόγραμμα που παρουσιάζεται στο Polis στο \"Κ\" της Κυριακάτικης Καθημερινής. Επειδή είναι πολύ μεγάλο και δεν υπάρχει ηλεκτρονικά δεν μπορώ να το αντιγράψω ολόκληρο... Γράφω μόνο την αρχή...

\"Το Polis Theater είναι ασφυκτικά γεμάτο. Στο πιο ψηλό επίπεδο, η \"γαλαρία\" με τα παιδιά της \"Κοιλάδας των Τεμπών\", το φαν κλαμπ του Θανάση Παπακωνσταντίνου, είναι σε πλήρη ετοιμότητα και βράζει από ανυπομονησία...\".

¼ταν μπορέσω θα το σκανάρω και θα το postάρω...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Χρήστος Γιαλαμάς, στις: 03/02/2008 21:54
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #22940

• Shu_Ji
  • Shu_Ji's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 541
  • Κάρμα: 0
Χτες το Σαμπαχ φτερουγισε, η Ανδρομεδα χορεψε και ο Διαφανος απογειώθηκε! ¼λα μέσ από την τρομπέτα του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟΙΚΟΥ, ο οποίος λιγο πριν παει στρατο, ανέβηκε επί σκηνής και απογείωσε τα τραγούδια! Πολύ όμορφη βραδιά, καμία σχέση πράγματι με την δημοσιογραφική πρεμιέρα! Ομολογώ όμως....αναισχύντως... ότι κάποιοι μας λείψαν από σκηνής :P :P
Η Δημητρίου πολύ ανεβασμένη και ο Ινδός κλασσικά τρομερός!
Πολύ παιδική φωνούλα έχει πάντως η Δημητρίου!!
Δε μ' αναγνωριζετε γιατι ελειπα καιρο,

τα δακρυα μου δεν σας λενε κατι.

Λοιπον, διηγηθειτε μου τι εγινε εδω

να βρω ξανα του νηματος την ακρη. ...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #22942

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
Για την ώρα ο Θανάσης στέκεται στο ύψος του και η κάθε φορά είναι κλασσικά διαφορετική. Την Παρασκευή ακούστηκαν τραγούδια όπως η Κοιλάδα, η Μοσχαροκεφαλή, το Τσάμικο, η Ανδρομέδα, το Πού' σαι Θανάση και πολλά άλλα ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε και η ουρά του αλόγου που την άφησαν για μία επόμενη φορά. Χτές ήταν πιό χαλαρό το πρόγραμμα αλλα ανέλαβε ο Παντελής να το απογειώσει με πινελιές απ' τα παλιά...!
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: