une Saison en Enfer έγραψε:Το φόρουμ στηρίζεται από μία κλίκα θερμοκέφαλων οπαδών που δεν έχουν καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο . Είναι οι ίδιοι που παθαίνουν αλλεργία με τα αναρχικά συνθήματα. Οι ίδιοι που εναντιώνονται στις καταλήψεις και κάθε μορφής διαμαρτυρία. Οι ίδιοι που δηλώνουν εθνικιστές και φασίστες. Οι ίδιοι που φωνάζουν γελοία οπαδικά συνθήματα σε κάθε συναυλία αλλά μισούν τα πολιτικά συνθήματα. Οι ίδιοι που έχουν λογοκρίνει αμέτρητες φορές διάφορα μέλη του φόρουμ με διαγραφές σχολίων και κλειδώματα ποστ. Οι ίδιοι που σαν τραμπούκοι οργανωμένοι την πέφτουν σε όποιον οι απόψεις του ξεφεύγουν από τα πλαίσια της σαχλαμάρας και της άκριτης συναίνεσης.
Αχ. Ζητώ γονατιστή συγχώρεση δηλώνοντας τη μετάνοια μου. Είχα ξεχάσει ότι στην εποχή μας οι ατνιεξουσιάστες και οι αναρχικοί κρίνονται από τα συνθήματα που φωνάζουν. Πού καιρός άλλωστε για πράξεις. (Από πότε βέβαια οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές καταδέχονται και πάνε στο Πόλις και σε άλλα μαγαζιά; [γιατί και εκεί ακούστηκε το αγαπημένο σύνθημα] Νόμιζα ότι είναι υπεράνω)
une Saison en Enfer έγραψε:Οι ίδιοι που τώρα θα βρουν μια ευκαιρία να ξεσπάσουν και πάνω μου τη βία τους. Θαυμάστε τους.
Μια γνωστή μου μια φορά δε βρήκε στο γραφείο νουνού να βάλει στον καφέ της γιατί είχε τελειώσει. Αντί να πάει να αγοράσει το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι αυτό είναι μια έκφανση της βίας που ασκείται εις βάρος της!!!!
Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ οι γενικεύσεις να αποφεύγονται και οι όροι \"κλίκα\" και \"οι ίδιοι\" να προσδιοριστούν ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.
Υ.Γ. Ξανά συγνώμη που δεν κάνω σαν καραγκιόζης όταν ακούω το Αερικό!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 22/02/2008 00:57