Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23326

• mitzelos
  • mitzelos's Avatar
Anel έγραψε:
Στο Αερικό εκνευρίζομαι περισσότερο με το κλασσικό πλέον περί λευτεριάς το οποίο έχει καταντήσει ψευτικό, κλισέ, αστείο, γραφικό και πολλά πολλά πολλά άλλα κατ' εμέ παρά με το άκουσμα του λογαριασμού!

to oti isws dn mporeis na to niwseis k to 8ewreis klasiko dn simenei pws einai to oti kapoioi an8rwpoi epilegoun na to fwna3oun se ena meros 4yxagwgias k na prokalesoun provlimatismo ston prezakia tis xilietias pou legetai tile8eatis se ola auta ta stratiotakia pou dn skeftodai pisteuw pws einai kati pou 8a prepei na epikroteis k oxi na amfisviteis t tis aganaktismenes fwnes pou to lene k pou mexri na pe8anoun 8a grafoun se toixous k 8a fwnazoun pws to pa8os gia tin leuteria einai dunatotero apo ola ta kelia k gt oso yparxoun fylakes dn einai kaneis mas eleu8eros<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: mitzelos, στις: 22/02/2008 00:35
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23328

• une Saison en Enfer
  • une Saison en Enfer's Avatar
Το φόρουμ στηρίζεται από μία κλίκα θερμοκέφαλων οπαδών που δεν έχουν καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο . Είναι οι ίδιοι που παθαίνουν αλλεργία με τα αναρχικά συνθήματα. Οι ίδιοι που εναντιώνονται στις καταλήψεις και κάθε μορφής διαμαρτυρία. Οι ίδιοι που δηλώνουν εθνικιστές και φασίστες. Οι ίδιοι που φωνάζουν γελοία οπαδικά συνθήματα σε κάθε συναυλία αλλά μισούν τα πολιτικά συνθήματα. Οι ίδιοι που έχουν λογοκρίνει αμέτρητες φορές διάφορα μέλη του φόρουμ με διαγραφές σχολίων και κλειδώματα ποστ. Οι ίδιοι που σαν τραμπούκοι οργανωμένοι την πέφτουν σε όποιον οι απόψεις του ξεφεύγουν από τα πλαίσια της σαχλαμάρας και της άκριτης συναίνεσης. Οι ίδιοι που τώρα θα βρουν μια ευκαιρία να ξεσπάσουν και πάνω μου τη βία τους. Θαυμάστε τους.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23329

• Anel
  • Anel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 768
  • Κάρμα: 0
une Saison en Enfer έγραψε:
Το φόρουμ στηρίζεται από μία κλίκα θερμοκέφαλων οπαδών που δεν έχουν καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο . Είναι οι ίδιοι που παθαίνουν αλλεργία με τα αναρχικά συνθήματα. Οι ίδιοι που εναντιώνονται στις καταλήψεις και κάθε μορφής διαμαρτυρία. Οι ίδιοι που δηλώνουν εθνικιστές και φασίστες. Οι ίδιοι που φωνάζουν γελοία οπαδικά συνθήματα σε κάθε συναυλία αλλά μισούν τα πολιτικά συνθήματα. Οι ίδιοι που έχουν λογοκρίνει αμέτρητες φορές διάφορα μέλη του φόρουμ με διαγραφές σχολίων και κλειδώματα ποστ. Οι ίδιοι που σαν τραμπούκοι οργανωμένοι την πέφτουν σε όποιον οι απόψεις του ξεφεύγουν από τα πλαίσια της σαχλαμάρας και της άκριτης συναίνεσης.

Αχ. Ζητώ γονατιστή συγχώρεση δηλώνοντας τη μετάνοια μου. Είχα ξεχάσει ότι στην εποχή μας οι ατνιεξουσιάστες και οι αναρχικοί κρίνονται από τα συνθήματα που φωνάζουν. Πού καιρός άλλωστε για πράξεις. (Από πότε βέβαια οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές καταδέχονται και πάνε στο Πόλις και σε άλλα μαγαζιά; [γιατί και εκεί ακούστηκε το αγαπημένο σύνθημα] Νόμιζα ότι είναι υπεράνω)

Οι ίδιοι που τώρα θα βρουν μια ευκαιρία να ξεσπάσουν και πάνω μου τη βία τους. Θαυμάστε τους.
Μια γνωστή μου μια φορά δε βρήκε στο γραφείο νουνού να βάλει στον καφέ της γιατί είχε τελειώσει. Αντί να πάει να αγοράσει το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι αυτό είναι μια έκφανση της βίας που ασκείται εις βάρος της!!!!

Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ οι γενικεύσεις να αποφεύγονται και οι όροι \"κλίκα\" και \"οι ίδιοι\" να προσδιοριστούν ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.

Υ.Γ. Ξανά συγνώμη που δεν κάνω σαν καραγκιόζης όταν ακούω το Αερικό!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 22/02/2008 00:57
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ Μ' ΕΝΑ ΣΑΡΑΚΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ

http://stahiologiseis.blogspot.com/

(Αχ αυτό το φόρουμ
αχ αυτό το φόρουμ --> τι νοσταλγικό που ακούγεται τώρα πια αυτό...)

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23330

• mitzelos
  • mitzelos's Avatar
Anel έγραψε:
Υ.Γ. Ξανά συγνώμη που δεν κάνω σαν καραγκιόζης όταν ακούω το Αερικό!

pragmatika krima an 8ewreis pws kapoios einai karagiozeis fwnazodas kati pou pisteuei k agwnizetai gia auto..
k nai piga sto polis mias k mou aresei o 8anasis k peran apo mousikos san an8rwpos stirizei kiniseis pou aforoun tous fulakismenous..k opws piga sto polis k fwna3a oti fwna3a 8a to kanw k aurio alla auti tin fora ston dromo sumparastekomenos stin aduki profulakisi tou mpotzatzi k stin diw3i twn allwn 3 sudrofwn tou..<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: mitzelos, στις: 22/02/2008 00:34

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23332

• Jimmy The Saint
  • Jimmy The Saint's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 354
  • Κάρμα: 28
Ναι ρε φίλε Αναρχία, έτσι είναι...
Είμαστε όλοι φλώροι που δεν μπορούν να ξεσπάσουν στην πραγματική τους ζωή ξεσπάνε στο forum...
Είμαστε φασιστόμουτρα που δεν αγωνίστηκαν ποτέ στην ζωή τους και πάμε στις συναυλίες του Θανάς για να βρούμε αντιεξουσιαστές και να τους δώσουμε στους μπάτσους.
Δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά στην πρεμιέρα δεν τραβούσα φωτογραφίες το Σαββό, ξεκάρφωμα ήταν, τραβούσα κάτι ρεμάλια πίσω από την σκηνή για να στείλω τις φωτογραφίες στους μπάτσους.
Τώρα που με καταλάβατε δεν έχω παρά να μην ξαναπάω σε συναυλία του Θανάς απο φόβο μην πετύχω κανένα γνήσιο αντιεξουσιαστή και με κάνει τόπι το ξύλο.

Υ.Γ. Θα σας δείξω εγώ... Θα δείτε τι θα πάθετε....

Υ.Γ. Συγνώμη που σας έδωσα παιδιά αλλά δεν άντεχα άλλο τις πιέσεις.

Υ.Γ. (Φοράω την κουκούλα μου και αποχωρώ) ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (Γαμώ τις εφημερίδες)...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Jimmy The Saint, στις: 22/02/2008 01:15
Έτσι ντύνω την γυμνή μου κακοήθεια με ξέφτια κλεμμένα από τις γραφές και πιο Άγιος δείχνω κυρίως όταν τον Διάβολο παριστάνω...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23334

• noa6064
  • noa6064's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 428
  • Κάρμα: 0
Το φόρουμ στηρίζεται από μία κλίκα θερμοκέφαλων οπαδών...
Και είναι αυτό κακό;Δηλαδή αυτό το φόρουμ αστήριχτο να μείνει;Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουνε κι αυτοί.
...που δεν έχουν καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο .
¸στω ότι δεν έχουν.Γιατί είναι κακό αυτό;
kouf..

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: