Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Χρήσιμη (ίσως) λίστα

Χρήσιμη (ίσως) λίστα 17 έτη 6 μήνες πριν, #7679

  • udjat
  • udjat's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Διαχειριστής
  • Καταχωρήσεις: 36
  • Κάρμα: 1
Ψάχνοντας στο forum ανακαλύψαμε τις παρακάτω προτάσεις σχετικά με τη λειτουργία, ευχρηστία του site. Παραθέτουμε εκείνα στα οποία κατά τη γνώμη μας δε δώθηκε ακόμη λύση. Κάναμε μία λίστα, λοιπόν, όπου σχολιάζουμε το κατά πόσο είναι εφικτή η πραγματοποίησή τους ή όχι.

1) Πεδίο Αναζήτησης στο forum (το πεδίο πάνω δεξιά που εμφανίζεται στη σελίδα του forum). Υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Δεν ήταν δυνατή η αναζήτηση ελληνικών λέξεων. Το πρόβλημα διορθώθηκε. Μία δοκιμή θα σας πείσει. Ποσοστό ολοκλήρωσης: 100%.

2) Link με πληροφορίες και για την υπόλοιπη παρέα του Θανάση. Μάλλον, κάποιοι συμφώνησαν να το οργανώσουν μεταξύ τους. ¼ταν μαζευτεί και οργανωθεί το υλικό, με ευχαρίστηση να το ανεβάσουμε. Περιμένουμε νεότερη ειδοποίηση. Ποσοστό ολοκλήρωσης: 0%.

3) Η σελίδα στα γαλλικά και στα αγγλικά. ¸να μέρος της σελίδας στα γαλλικά υπάρχει ακόμη. Στα αγγλικά δεν υπάρχει τίποτε. Με το υλικό που έχει συσσωρευθεί, η μετάφραση είναι χρονοβόρα υπόθεση. Το ευκολότερο θα ήταν να μεταφραστεί μόνο το περιβάλλον του site και όχι το περιεχόμενο. ¼ποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό για το περιεχόμενο και έχει το χρόνο, καλοδεχούμενος. Ποσοστό ολοκλήρωσης: 0%.

4) Μία απορία σχετικά με το αν κάνοντας κλικ σε ένα μέλος του forum είναι δυνατή η ανάγνωση όλων των μηνυμάτων που έχει στείλει. Το συγκεκριμμένο forum δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο και μάλλον δεν πρόκειται να το υποστηρίξει ποτέ. Δοκιμάστε να βάλετε στο πεδίο Αναζήτησης το όνομα του μέλους του οποίου τα μηνύματα θέλετε να ψάξετε. Ποσοστό ολοκλήρωσης: 100%.

5) Uploads, links για uploads, videos κλπ. κλπ. κλπ. Μπελάδες στο κεφάλι μας δε θέλουμε. Οι έννοιες \"παράνομο\" και \"νόμιμο\" αλλάζουν σημασία σύμφωνα με τα συμφέροντα του καθενός. Αυτός που έχει υπομονή και ψάχνει, θα ανταμοιφθεί. Ποσοστό ολοκλήρωσης: 100% (δεν ασχολούμαστε με αυτό το θέμα περισσότερο).

Αυτά. Αν έχετε κάποιο σχόλιο με τα παραπάνω θέματα αφήστε το εδώ. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με το site ανοίξτε κάποιο άλλο thread. Συγγνώμη αν παραλείψαμε κάτι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: