Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Νίκος Ζουρνής

Νίκος Ζουρνής 9 έτη 11 μήνες πριν, #36068

  • nikos z
  • nikos z's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 18
  • Κάρμα: 4
Ο Νίκος Ζουρνής μετά την εμφάνιση στο Βερολίνο συνεχίζει με μία παράσταση στην Αθήνα. Θα παρουσιάσει τα τραγούδια των δύο προσωπικών του δίσκων στο “Holy Wood Stage” τη Δευτέρα 14 Απριλίου.

Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 και περιείχε στίχους του Μιχάλη Γκανά όπως επίσης και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό ερμήνευαν τραγούδια ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.

Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 και περιείχε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.

Επί σκηνής, μαζί με τον Νίκο Ζουρνή, μία εξαιρετική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Λαμπρινή Καρακώστα εμπλουτίζει το μουσικό πρόγραμμα με ανατολίτικες και δυτικές μελωδίες. Επίσης δύο σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Ο Ευγένιος Χαλίλ (κιθάρα, μπουζούκι) και ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο). Τέλος, υπεύθυνος για την ηχητική κάλυψη του προγράμματος θα είναι ο Γιάννης Ταβουλάρης.

Φιλικά θα συμμετάσχει στην παράσταση ο μουσικός και συνθέτης Δημήτρης Βαρελόπουλος

Εκτός από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζουρνή θα ακουστούν και τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Σταμάτη Κραουνάκη, Νίκου Παπάζογλου και άλλων, καθώς και επιλεγμένα ρεμπέτικα και παραδοσιακά.

Το πλήρωμα του καραβιού είναι έτοιμο για αναχώρηση και σας υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα χρώματα του μπλε!


Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί

“Holy Wood Stage”
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289
Άγιος Δημήτριος
Τηλ.: 210 9700418
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Νίκος Ζουρνής 9 έτη 3 μήνες πριν, #36293

  • nikos z
  • nikos z's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 18
  • Κάρμα: 4
Νίκος Ζουρνής και Αντιγόνη Μπασακάρου live στο Holywood stage την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Αντιγόνη Μπασακάρου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Νίκος Ζουρνής. Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευσαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα. Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.

Αντιγόνη Μπασακάρου. Μια ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, μια φρέσκια φωνή έρχεται να κάνει τη διαφορά με την μοναδική ερμηνεία της σε αγαπημένα τραγούδια από το σύγχρονο έντεχνο ρεπερτόριο, σε λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά που χρωματίζει με το δικό της προσωπικό ύφος. Η Αντιγόνη Μπασακάρου την περίοδο αυτή συγκεντρώνει το υλικό για τον πρώτο προσωπικό δίσκο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά.

Επί σκηνής, δύο σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια: ο Ευγένιος Χαλίλ (κιθάρα, μπουζούκι) και ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο).





Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
Holy Wood Stage : 210 9700 418-6942 657 651
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 (δίπλα στο μετρό της Δάφνης)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Νίκος Ζουρνής 8 έτη 10 μήνες πριν, #36323

  • nikos z
  • nikos z's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 18
  • Κάρμα: 4
Ν. Ζουρνής - Α. Μπασακάρου - Ν. Καμπαστάνα live στις 1002 Νύχτες Πέμπτη 7 Μαΐου

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής εμφανίζεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής «Χίλιες και Δύο Νύχτες» την Πέμπτη 7 Μαΐου όπου παρουσιάζει τον καινούριο του δίσκο με τίτλο «Αρόδου» που κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου. Επί σκηνής συμπράττει με τις Αντιγόνη Μπασακάρου και Νατάσσα Καμπαστάνα, δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.
Μαζί παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα όπου τα καινούρια τραγούδια μπερδεύονται με αυτά από τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές (Χιλιόμετρα-2009, Όλα τα χρώματα του μπλε-2012) του τραγουδοποιού, ανακατεύονται με τα λόγια των ποιητών, με αγαπημένα τραγούδια ελλήνων δημιουργών αλλά και με επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα. Και έτσι, με κάποιο τρόπο τα τραγούδια ντύνονται με μια αύρα θαλασσινή και «Αρόδου» περιμένουν παλιούς και νέους φίλους να γίνουν μια παρέα που γλεντά μεσοπέλαγα.

Άλκης Δήμος| ούτι, λαούτο
Πάνος Ηλιόπουλος| σαξόφωνο, νέι
Κώστας Σταυρόπουλος| κοντραμπάσο

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015
Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Μουσική σκηνή «Χίλιες και Δύο Νύχτες»
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3217391
www.1002nyxtes.gr

Ακολουθείστε μας στο facebook: www.facebook.com/nikos.zournis
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Ν. Ζουρνής και Ν. Καμπαστάνα live στις 1002 Νύχτες 8 έτη 5 μήνες πριν, #36336

  • nikos z
  • nikos z's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 18
  • Κάρμα: 4
Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής, συνεχίζοντας τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, επιστρέφει στο φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής «Χίλιες και Δύο Νύχτες» την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα δυνατό live. Επί σκηνής συμπράττει με τη Νατάσα Καμπαστάνα, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Μαζί παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα όπου τα τραγούδια από το δίσκο «Αρόδου» που κυκλοφόρησε τον περσινό χειμώνα, μπερδεύονται με αυτά από τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές (Χιλιόμετρα-2009, Όλα τα χρώματα του μπλε-2012) του τραγουδοποιού, ανακατεύονται με τα λόγια των ποιητών, με αγαπημένα τραγούδια ελλήνων δημιουργών αλλά και με επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα.
Και έτσι, με κάποιο τρόπο τα τραγούδια ντύνονται με μια αύρα θαλασσινή και «Αρόδου» περιμένουν παλιούς και νέους φίλους να γίνουν μια παρέα που γλεντά μεσοπέλαγα.

Επί σκηνής, τρεις ταλαντούχοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια: ο Άλκης Δήμος (ούτι, λαούτο), ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο) και ο Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσο).

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Μουσική σκηνή «Χίλιες και Δύο Νύχτες»
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3217391
www.1002nyxtes.gr

Ακολουθείστε μας στο facebook: www.facebook.com/nikos.zournis
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Ν. Ζουρνής και Ν. Καμπαστάνα live στο PassPort Art 7 έτη 11 μήνες πριν, #36357

  • nikos z
  • nikos z's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 18
  • Κάρμα: 4
Ο Νίκος Ζουρνής και η Νατάσα Καμπαστάνα live στo «PassPort Art»
την Παρασκευή 22 Απριλίου


Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνέυτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Μετά το live τους στο Βερολίνο έρχονται στο φιλόξενο χώρο του «PassPort Art» στον Πειραιά, την Παρασκευή 22 Απριλίου, όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε», «Αρόδου»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Ορφέα Περίδη και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών.

Νίκος Ζουρνής: Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.
Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα.
Ο τρίτος δίσκος με τίτλο «Αρόδου» κυκλοφόρησε το 2015 και περιείχε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Θοδωρή Γκόνη, της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Παναγιώτη Κουρκουμέλη. Συμμετείχαν ερμηνευτικά η Λαμπρινή Καρακώστα, η Αντιγόνη Μπασακάρου, η Νίκη Γλυκή και ο Πάνος Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Ζουρνής με μόνιμο 4μελές σχήμα κάνει συνεχόμενα live σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στη Γερμανία (Βερολίνο). Έχει ανοίξει (support) μεγάλες συναυλίες καταξιωμένων τραγουδοποιών (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης, Σωκράτης Μάλαμας).

Νατάσα Καμπαστάνα: Μια ερμηνεύτρια και μουσικός της νέας γενιάς με σημαντική παρουσία στην έντεχνη και παραδοσιακή σκηνή. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων ως ερμηνεύτρια ενώ ως μουσικός (στο σαντούρι και στο κανουνάκι) έχει θητεύσει στην ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών αλλά και σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Επί σκηνής, ο νέος ταλαντούχος μουσικος Γιάννης Κονταράτος (βιολί), μέλος του σχήματος Group PάrΩdy Band, συμπράττει και συν-διαμορφώνει νότες και τραγούδια. Τέλος, υπεύθυνος για την επιμέλεια του ήχου θα είναι ο Γιάννης Ταβουλάρης.

Παρασκευή 22 Απριλίου
PassPort Art
Ανδρούτσου 151, Πειραιάς
Ωρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 ευρώ


nikoszournis.wordpress.com/
www.facebook.com/passportart/?fref=ts

Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: